ajutor

•  
    • 3 mesaje
    23 Iun 2008, 17:51
    0 0
    Am 21 de ani , fratele meu are 15 ani si vreau sa-l ajut foarte mult pt ca il vad cum sufera.In familia noastra nu sunt oameni inalti , maxim 1 70 , el are 1 76 si simte ca este foarte scund si se simte foarte haios , mi-a spus ca placa o fata de 1 85 si ii e rusine de ea .Vreau foarte mult sa il ajut si am intrat pe eva pt ca stiu ca el nu are acces la siteri de femei prea mult pt ca nu intra .Nu stiu ce sa fac , pana acum nu iam zis nimic , datimi niste sfaturi va rog ...
  •  
    • 1092 mesaje
    23 Iun 2008, 19:44
    0 0
    pai frate-tu e inca in perioada de crestere, desi la ce griji isi face i-as recomanda mai degraba un control la mansarda
  •  
    • 650 mesaje
    23 Iun 2008, 21:09
    0 0
    zi-i sa faca sport, sa joace baschet, sa se duca la liceu in sala de sport unde sunt bare pe pereti si sa faca tractiuni... asta garantat ii aduce vreo 5cm in plus fata de cat ii e scris in gene. mai ales acum, urmatorii 3 ani cat inca mai creste, sa faca sport in fiecare zi.
  •  
    km2
    • 74 mesaje
    23 Iun 2008, 22:03
    0 0
    draga mea,stati linistiti amandoi,fiul meu la 15 ani avea tot 1.76m si acum la.....19ani are 1.90m,nu s-a stresat deloc si a crescut cat i-a dat Dumnezeu ,a practicat si inot.Bineinteles ca ar putea face inot de exemplu,apa lucreaza bine corpul si se va dezvolta si armonios,ii poti spune ca valoarea lui ca barbat se reliefeaza prin ce este el cu totul,nu numai cat de inalt este.Este la varsta formarii ca barbat si are nevoie de incurajari in privinta masculinitatii lui,eu personal tot timpul am mers pe aceasta linie cu fiul meu si iti pot spune cu mandrie ca am un BARBAT acum ca fiu!!!te pup si mergi pe directia asta si ii va fi bine!
  •  
    • 689 mesaje
    23 Iun 2008, 23:27
    0 0
    Volei, baschet si inot. Conteaza si genele dar sportul ajuta mult la inaltime, mai ales acum ca e in perioada de crestere. Deci cat mai mult sport care inalta, cat inca mai creste. Si apoi odata cu inaltatul, o sa capete si o musculatura frumoasa si un mai bun control al corpului...o sa intoarca toate fetele capul dupa el ..
  •  
    • 3 mesaje
    23 Iun 2008, 23:37
    0 0
    problema este ca el nu prea poate face sport prea mult , e genul un pic mai sensibil , face sport dar nu poate face de performantza , face exercitzii la bara , dar nu poate face sport f mult pt ca are mici probleme la inima.Nu e ceva grav , dar nu trebuie fortata nota.El este activ , dar cum v-am spus , dupa 2 ture de bazin (inot rapid) are chiar palpitatii....asa e el....
  •  
    • 689 mesaje
    23 Iun 2008, 23:56
    0 0
    Inteleg...oricum nu trebuie de performanta, doar sa faca daca se poate zilnic...si apoi de la sport si inima se intareste, doar sa nu se agite prea mult...putin cate putin...
  •  
    • 3 mesaje
    24 Iun 2008, 15:09
    0 0
    va multumesc mult pentru sfaturi! am sa tin cont si am sa incerc sa il indrum ! multumesc!