polidinul si sarcina

•  
    • 38 mesaje
    22 Iun 2008, 19:16
    0 0
    Buna evelor. Nu am mai scris de mult desi urmaresc toate articolele voastre.
    Mi se pare foarte interesant cel despre tratamentul naturist pentru infertilitate.
    As vrea sa va intreb acum ce sanse sunt sa ramai insarcinata dupa un tratament cu polidin si cand se incepe (in prima zi de cm)?
    Am inteles ca este foarte eficient.
    Eu am luat si branca ursului de trei luni, dar nu s/a inta,mplat nimic. Inca.
    Am constatat doar ca au diaparut durerile menstruale si mi s/a mai reglat cm.
    Spe sa va dau si eu o veste in curand, asa cum a dat Png sau Cristinuta.
    fELICITARI SI SARCINA USOARA.
  •  
    • 1431 mesaje
    23 Iun 2008, 10:20
    0 0
    Buna
    eu am urmat un tratament cu polidin ....din pacate doar pt o luna
    daca vrei sa faci un tratament, parerea mea este ca ar tb sa il faci pe trei luni
    Injectiile se fac incepand cu prima zi a CM si continuand pana in a 7 zi
    eu am facut doua odata ( poti face una dim si una seara ; ca sa nu ma intepe de doua ori am ales sa le fac seara pe amandoua , deci in total faci 14 fiole )
    In acest timp tb sa iei si un antibiotic : Augumentin , care impreuna cu polidinul va da rezultate ( in prima luna , in urm doua sa faci decat polidin )
    EU am urmat tratamentul pt a scapa de anexita insa , cum ziceam si mai sus , am facut decat o singura luna
    Acum iau Branca ursului sper sa dea rezultate
    In urma trat cu polidin m-am simtit mai bine in urmatoarea luna , dar apoi durerile de ovare au reaparut insa nu cu aceeas intensitate
    Multa bafta si sa iti fie cu folos
  •  
    • 30 mesaje
    23 Iun 2008, 13:13
    1 0
    intra pe www.desprecopii.com si vei gasi 11 sfaturi sa ramai insarcinata mult succes