asteptare stresanta

•  
    • 167 mesaje
    20 Iun 2008, 22:03
    0 0
    buna seara dragele mele,vreau sa va marturisesc ca sunt foate stresata deoarece luni incep bacul.problema si mai grava e urmatoarea : pt prima data in viata mea iau anticonceptionale.se numesc karissa.miercuri pe data de 18,s-a terminat prima ,,cutie''.o prietena mi-a zis k in 2 zile ar trebui sa imi vine ciclul dar eu nu simt nici o simtoma si au trecut deja 2 zile.maine ar fi a 3.a mai zis k dk nu imi vine nici maine ca fiind a 3 sunt sigur insarcinata.sunt hotarata ca maine sa fac vre o 3-4 teste de sarcina ca sa fiu sigura de rezultat.....voi ce spuneti?ce ma sfatuiti?sunt bune pastilele astea?e posibil sa fi ramas insarcinata?mentionez k iubitul meu stie ca mi-a intarziat si e fff speriat pt ne am dorit amandoi sa lase inauntrul meu...voi cele cu experienta ce ziceti? asi vrea sa merg si la medic dar sunt prinsa intre examene..si asteptarea ciclului ma dispera...imi omoara rabdarea...
  •  
    • 357 mesaje
    20 Iun 2008, 22:22
    0 0
    daca ai luat corect pastilele, nu ar tb sa fie pb. intarzierea ar putea fi cauzata de faptul ca e prima data cand iei anticonceptionale. organismulse confrunta cu o furtuna hormonala pe care nu o cunoaste. as vrea sa te sfatuiesc sa stai linistita si sa-ti vezi de exam, dar stiu ca e aiurea sa-ti spun asta. iti doresc bafta pe toate planurile.
  •  
    • 167 mesaje
    20 Iun 2008, 22:31
    0 0
    dar cand o sa imi vina?de ce nu simt nici o simtoma?oricum am protej slip dar nu imi place sa ma ia prin sueprindere...dk ma apuca la vre un exam?are rost sa imi fac testele?
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Iun 2008, 23:38
    0 0
    Sper ca stii ca in primele 2 saptamani trebuie protectie suplimentara.La unele pastile e si o luna sau numai 7 zile.Ai citit atenta prospectul?Le-ai luat la sfatul medicului?
  •  
    • 2778 mesaje
    21 Iun 2008, 00:14
    0 0
    Nu la toate pastilele e la fel.Si decat sa treci prin experienta traumatizanta a unui avort e de preferat sa stai cumintica si juma de an,d'apai o saptamana.
  •  
    • 17 mesaje
    21 Iun 2008, 00:40
    0 0
    La farmaci nu se gasesc teste pentu sarcina ?De ce nu incerci sant foarte precise
  •  
    • 2581 mesaje
    21 Iun 2008, 12:15
    0 0
    Eu zic sa stai linistita. Fiind prima luna cand le iei s-ar putea sa-ti intarzie si 4-5 zile. Cat despre simptome, foarte multe femei fara o viata sexuala activa, le iau tocmai ca sa nu aiba acele simptome neplacute.
    Bafta la bac!
  •  
    • 167 mesaje
    21 Iun 2008, 18:02
    0 0
    Aflandu ma in a 3 zi iar ciclul sa gandit sa nu apara si sa imi dea batai de cap am facut un tesc care a iesit negativ...dar cat mai am de asteptat?credeti ca ar fi bine sa i fac medicului o vizita?
  •  
    • 2 mesaje
    21 Iun 2008, 18:48
    0 0
    Pentru linistea ta, mai ales ca vin examenele, eu zic sa-ti faci un test, asa ca sa nu te mai stresezi...dar totusi daca stii ca ai luat pastilele corect(fara voma/diaree in primele 3-4 ore dupa administrare si nu ai omis nici una)nu ai de ce sa te ingrijorezi.poate sa apara si in a 4 a zi dupa terminarea pastilelor, asa se intampla la inceput,pana se obisnuieste organismul cu ele, ai sa vezi ca dupa cateva luni vei stii exact ziua, chiar si intervalul orar in care iti va veni.
  •  
    • 167 mesaje
    22 Iun 2008, 21:06
    0 0
    dragele mele vreau sa va multumesc indeosebi pt sfaturi si idei.am facut testul si in a 4 zi de la term pastilelor mi a venit in sf. Nu ma asteptam sa raman insarcinata dar ma ingrijoram de ce nu imi vine. akm imi ramane sa invat pt bac....desi o sa fiu pe stop la toate probele..pfffffffff ce jenant....va pop si va iubesc deoarece sunteti niste femei si prietene minunate !
  •  
    • 357 mesaje
    22 Iun 2008, 21:35
    0 0
    ti-ai luat de-o grija!acum toata energia ptr bac, bafta!
  •  
    • 1431 mesaje
    23 Iun 2008, 11:53
    0 0
    si eu ma pregateam sa iti spun ca nu ai cum sa ramai insarcinata si ca asa se intampla in prima luna .....si posibil sa mai ai intarzieri din acestea si in urm luni ( la fel se va intampla si cand vei renunta la ele ) .......
    Bafta la examene !
  •  
    • 689 mesaje
    24 Iun 2008, 11:09
    0 0
    La mine de exemplu e normal sa imi vina dupa 4 zile. Eu incep de joi pastilele, mi se termina miercuri, si de abea duminica imi vine ciclul. Si tot timpul a fost asa...