asteptare stresanta
-
0 0buna seara dragele mele,vreau sa va marturisesc ca sunt foate stresata deoarece luni incep bacul.problema si mai grava e urmatoarea : pt prima data in viata mea iau anticonceptionale.se numesc karissa.miercuri pe data de 18,s-a terminat prima ,,cutie''.o prietena mi-a zis k in 2 zile ar trebui sa imi vine ciclul dar eu nu simt nici o simtoma si au trecut deja 2 zile.maine ar fi a 3.a mai zis k dk nu imi vine nici maine ca fiind a 3 sunt sigur insarcinata.sunt hotarata ca maine sa fac vre o 3-4 teste de sarcina ca sa fiu sigura de rezultat.....voi ce spuneti?ce ma sfatuiti?sunt bune pastilele astea?e posibil sa fi ramas insarcinata?mentionez k iubitul meu stie ca mi-a intarziat si e fff speriat pt ne am dorit amandoi sa lase inauntrul meu...voi cele cu experienta ce ziceti? asi vrea sa merg si la medic dar sunt prinsa intre examene..si asteptarea ciclului ma dispera...imi omoara rabdarea...
-
daca ai luat corect pastilele, nu ar tb sa fie pb. intarzierea ar putea fi cauzata de faptul ca e prima data cand iei anticonceptionale. organismulse confrunta cu o furtuna hormonala pe care nu o cunoaste. as vrea sa te sfatuiesc sa stai linistita si sa-ti vezi de exam, dar stiu ca e aiurea sa-ti spun asta. iti doresc bafta pe toate planurile.
-
Pentru linistea ta, mai ales ca vin examenele, eu zic sa-ti faci un test, asa ca sa nu te mai stresezi...dar totusi daca stii ca ai luat pastilele corect(fara voma/diaree in primele 3-4 ore dupa administrare si nu ai omis nici una)nu ai de ce sa te ingrijorezi.poate sa apara si in a 4 a zi dupa terminarea pastilelor, asa se intampla la inceput,pana se obisnuieste organismul cu ele, ai sa vezi ca dupa cateva luni vei stii exact ziua, chiar si intervalul orar in care iti va veni.
-
dragele mele vreau sa va multumesc indeosebi pt sfaturi si idei.am facut testul si in a 4 zi de la term pastilelor mi a venit in sf. Nu ma asteptam sa raman insarcinata dar ma ingrijoram de ce nu imi vine. akm imi ramane sa invat pt bac....desi o sa fiu pe stop la toate probele..pfffffffff ce jenant....va pop si va iubesc deoarece sunteti niste femei si prietene minunate !