Endocrinolog in Bucuresti
-
0 0Evelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru. De la o vreme, sa zic cam jumatate de an, mi-au aparut cateva probleme: pilozitate in exces, pe fata si pe tot corpul (ce-i drept, mereu am fost ceva mai paroasa, mai ales ca sunt si bruneta, insa nu inteleg de ce in ultimul timp mi-a aparut atat de mult pe fata) si acnee (tot asa, si inainte am avut probleme cu cosurile, insa nu atat de grave). Si cu kg in plus am probleme, iar acum ma straduiesc sa revin la greutatea de dinainte. Eu stiu vreo 2 endocrinologi, nu stiu cat sunt de buni, dar mi-e frica sa ma duc la ei, pt ca am auzit ca sunt cam duri si taiosi. Si dupa ce ca acum sunt vai de capul meu, daca imi mai tin si aia ore-n sir lectii de morala, ma las pagubasa. Asadar, vreau sa merg la unul mai bland, care sa ma ia cu frumosul si sa nu-mi sara in cap pt kg in plus pe care le-am acumulat. Multumesc!
-
buna.am si eu o problema asemanatoare cu a voastra,numai ca pe langa problemele cu aparitia pilozitatii in exces eu am si amenoree. ultima data mi-a venit CM dupa 3 luni.... Am fost la bucuresti la Conf.Ursu de la Parhon si pe 30 o sa ma internez sa vad despre ce este vorba pentru ca nimeni nu stie care este cauza deoarece am mai facut dozari hormonale care au iesit in limite normale si cu toate acestea nu am avut niciodata o menstruatie regulata. De la un timp ma doare si capul,libidoul a scazut mult ...multa bafta si voua si astept sa imi spuneti ce ati facut
-
Summer85, buna! Sunt destul de noua pe eva, dar te cunosc evident, din mesaje. Vreau sa te linistesc putin cu endocrinologul : NU iti sare NIMENI in cap si Nu face nimeni morala. Eu de ex. am avut un accident si mi-am facut o glezna praf ( tripla fractura cu tripla operatie) si a trebuit sa stau trei luni fara miscare etc si m-am ingrasat in 1 luna si 1/2 ...12 kg, plus ca CM e cam neregulat plus ceva cosulete... Ideea ca m-am dus la un medic endocrinolog cat mai curand, medic NO NAME adica la policlinica , normal, fara o recomandare. Nu era prea draguta sau amabila , nu veneam prin cineva, si tot NU mi-a facut morala. A zis ca da, ar fi bine sa slabesc si mi-a dat sa fac anumite analize. Ei, analizele au iesit ok, am doar tiroida putin marita dar nu necesita medicamentatie si mi-a dat doar un regim de tinut. A! Si de-abia in the end i-am dat niste bani (aveam trimitere de la medicul de familie). Numai prin analize se observa daca ai sau nu ceva, asa ca nu trebuie sa fie musai doctor docent ca sa stie daca suferi de ceva ori nu, mai ales ca se confrunta f. des cu probleme ca ale tale ( nu e ceva grav sau iesit din comun)
-
Multumesc frumos, happyspirit
Da, eu am prins frica din cauza ca o persoana mai plinuta, pe care o cunosteam, s-a dus la un endocrinolog, iar ala i-am facut capul calendar ca de ce e asa de grasa. Bineinteles ca la sfarsit i-a dat un regim de slabit si a zis ca nu e asa de grav, dar nu inteleg de ce a mai certat-o si a facut-o sa se simta aiurea? In fine, o sa vad eu, o sa ma duc cu emotii, dar trebuie sa-mi rezolv problemele
-
Buna fetelor. Dupa cum v-am spus saptamana trecuta am fost internata la Institutul Parhon pentru analize. Dupa toate analizele facute diafnosticul a fost de sindromul ovareler polichistice. La tiroida nu am nimic,pare putin marita pentru ca sunt slaba... Mi-au dat tratament cu diane-35 pe care trebuie sa il urmez 1 an si apoi sa ma duc la control sa vedem daca mai dispar din chisturile de pe ovare. Diagnosticul Sindromului ovarelor polichistice se pune pe 2 din 3 criterii: pilozitate ,amenoree si ovare micropolichistice. Eu le am pe toate
. Sper sa ma simt bine cu Diane-35 . Am fost la Dr.Ursu si vreau sa va spun ca s-a purtat super cu mine. Va doresc bafta in contiunare si sa va duceti la medici care au rabdare sa va asculte tot ce aveti de zis ca sunt altii care nici nu apuci sa ii spui tot ce te supara ca ei iti si prescriu tratamentul. -
poy...eu am chist ovarian si am avut pilozitate destul d multa si acnee din cauza acestui chist...dar...am fost tot la un endocrinolog la o policlinica si dupa cateva analize mi-a dat nijte pastile foarte bune
pt k acneea a disparut si nici nu mam ingrasat,pt k ma avertizat k pastilele alea s-ar putea sa ma ingrase putin.si app d clinica sanador,sunt destul d buni in medicina
am trecut p acolo d kteva ori
Oricum iti urez sa scapi d neplaceri.