asmul o boala nevindecabila?

•  
    • 4 mesaje
    18 Iun 2008, 18:35
    0 0
    am un baietel de 23 ani si nu a facut nici macar o injectie pina de flori am fost cu el la doctor dupa o raceala si mia zis ca are asm bronsic. e posibil ca la virsta asta sa faca asa ceva .iam facut si radiografie la plamini si nu are nimic ,daca stie cineva sau daca a intilnit un caz asemanator va rog ajutatima va multumesc
  •  
    • 186 mesaje
    18 Iun 2008, 22:34
    0 0
    daca are 2-3 ani e baietel, daca are 23 e ditamai barbatul.
    ar putea incerca acupunctura.
  •  
    • 476 mesaje
    20 Iun 2008, 10:20
    0 0
    DIn pacate astmul bronsic este o boala care nu se vindeca niciodata, dar se poate tine sub control. Este foarte important sa fie tratat de un mewdic bun, si sa mearga la control, chiar daca nu face crize. Asta nu inseamna ca e bine, sau ca se vindeca....
    Din pacate.
    Si eu am astm de la 18 ani, dar nu am avut niciodata probleme mari. Merg regulat la medicul meu alergolog si iau tratamentul indicat (mai ales cand se raceste vremea si respir mai greu).
    Daca te pot ajuta, astept intrebarile tale in continuare.
    PS Si pe mine mama ma considera tot fetita ei, chiar daca am 32 de ani.
  •  
    • 567 mesaje
    21 Iun 2008, 17:08
    0 0
    Ba da se vindeca prin bioenergie.
  •  
    • 567 mesaje
    21 Iun 2008, 17:10
    0 0
    Ii mai face mai inati toate analizele faar sa i se sange sau ceva il contecteaza la aparatul ala al lor si ii spune doctora ce si cum.Trebuie sa faca cateva sedinte cred si probabail ii da si un tratament.Stiu ca medicamentele sunt numai din plante.
  •  
    • 567 mesaje
    21 Iun 2008, 17:10
    0 0
    Imi cer scuze pt greseli,sper ca se intelege ce am vrut sa zic.
  •  
    • 4418 mesaje
    21 Iun 2008, 19:10
    0 0
    se vindeca si prin bioenergie si prin acupunctura dar si prin diferite cure la Salina Center din Bucuresti. Ti-o recomand cu caldura. Se afla in Priuncipatele Unite -zona Piata Unirii- si la telefon te potoi programa. Nr de tel este 021/336 20 21. Sananate si succese