sani mici

•  
    • 13 mesaje
    18 Iun 2008, 18:13
    0 0
    Am 18 ani si sanii foarte mici (nici macar sutien nu imi gasesc)..imi vor mai creste?..ce ar trebui sa fac?
    Dupa inceperea vietii sexuale se va produce vreo schimbare?
  •  
    • 162 mesaje
    24 Iun 2008, 12:59
    0 0
    buna.am o amica,care a avut aceeasi pb ca a ta si si a rezolvat pb cu tinctura de marar.intra pe gogle si citeste despre tinctura de marar.bafta.
  •  
    • 1092 mesaje
    24 Iun 2008, 15:41
    0 0
    ia nu ii mai recomandati mah prostii gen tinctura de marar, habar nu aveti ce efecte are. mararul are cat de cat efect pentru ca are in compozitie niste pseudo estrogeni, insa in acelasi timp iti poate da peste cap sistemul hormonal.
  •  
    • 175 mesaje
    25 Iun 2008, 11:54
    0 0
    Draga mea, sunt lucruri mai importante in viata asta.Iti inteleg complexul si eu as schimba multe la mine, dar imi dau seama ca atunci n-as mai fi eu.Daca sportul nu te ajuta, poti incerca operatia, insa mie mi se par nenaturali.
    Te rog, nu incerca tinctura de marar decat daca ti-ai facut analize hormonale si stii ca nu ai exces de hormoni estrogeni.Sunt studenta la medicina si iti spun sincer nu merita sa-ti risti sanatatea.
  •  
    • 74 mesaje
    25 Iun 2008, 18:46
    0 0
    De fapt daca e sa ne gandim un procent f mic de femei au sanii asa cum viseaza barbatii - si chiar si ele doar pentru o perioada din viata. E ridicol sa fie in permanenta aceasta solicitare rostita sau nu - trebuie dom'le sa ai sanii mari!

Acest topic e adus in prima linie foarte des..asta nu va spune nimic dragele mele?

Pe de alta parte, mararul este o vegetala cu mult mai multe proprietati decat potentiala crestere a sanilor - interesati-va, faceti niste investigatii si luati o decizie in cunostinta de cauza.

Pentru studenta la medicina am si eu o intrebare: poate produce mararul un dezechilibru mai mare decat anticonceptionalele care sunt cu atata daruire recomandate de medici in orice aproape orice dereglare hormonala?
  •  
    • 74 mesaje
    25 Iun 2008, 19:11
    0 0
    Ah si da, am sanii mici - am fost si sunt floricica pe chestia asta in ciuda faptului ca viitorul meu sot est destul de multumit...

Dar imi dau cate una dupa ceafa - acum dupa ce am incercat aproape orice.

Un lucru e sigur, chiar daca la un moment dat au fost mai rotunzi, mai umflati, etc. si-au schimbat forma in permanenta.

Acum fac exercitii pentru ei, masez cu dragoste, ii cremuiesc si sper sa ramana la fel de atragatori si peste 20 de ani
  •  
    • 175 mesaje
    25 Iun 2008, 20:38
    0 0
    bebica o sa trec cu vederea acuza generala pe care ai adus-o, desi sunt studenta la stomatologie, consider ca sunt si medici profesionisti.In cazul meu mi s-au recomandat AC la 16 ani, avand prb endocrine si mi-au facut mult rau.Dar asta nu inseamna ca am dreptul sa generalizez.
    Strict la subiect excesul de estrogeni poate duce la chisturi ovariene, ingrosarea endometrului, uter fibromatos, displazie mamara.Sunt adepta naturistelor, insa aceasta planta iti poate produce dezechilibre mari hormonale, fiecare om reactioneaza in felul lui.Iar povestea ca folosite pana in 3 luni nu au efecte secundare, e o poveste inventata de cei care au interese sa vanda produse.Ca si in cazul AC-lor marirea sanilor ar fi un efect temporar,
  •  
    • 162 mesaje
    25 Iun 2008, 22:06
    0 0
    Hai sa-ti spun un secret. Barbatii adora sani mici de fapt dar acum opinia generala este ca tre sa fie mari. lasa-i asa si n-o sa ai niciodata probleme de niciun fel. Eu am 36 de ani si din liceu mi se spune ca sunt foarte frumosi, n-am grija sutienului niciodata si nu m-a parasit nici respins niciun barbat pt asta.
  •  
    • 74 mesaje
    25 Iun 2008, 22:07
    0 0
    denisabia, imi cer scuze daca am fost putin agresiva, insa mi se ingroasa o vena cand se implementeaza niste spaime nefondate unor persoane cu psihicul mai nesigur...

adica nu numai ca sunt floricica ca am sanii mici si imi vine sa stau si in cap numai sa ma priveasca si pe mine lumea ca pe o persoana normala..da' mai vine si cineva sa zica orice ai facut o sa-ti provoace dereglari si probleme pe viata...

Adevarul e ca n-ai de unde sa stii, vorba ta, fiecare organism reactioneaza in mod unic si ideal ar fi sa invatam sa apreciem si sa iubim ce ne este dat fara sa ne bagam peste mama natura
  •  
    • 175 mesaje
    25 Iun 2008, 22:49
    0 0
    bebica te inteleg si eu am o problema cu cei care nici macar nu atrag atentia femeii sa citeasca cu mare atentie prospectul si sa ia aminte ca mai sunt si alte efecte secundare care nici nu sunt trecute.
    Aoropo de ce spuneati mai sus si eu mi-as dori sani ceva mai mari, am 75B.Desi cei din jurul meu ii considera un punct forte al meu, eu o tin pe-a mea.Sunt de aceeasi parere ca barbatilor le plac sanii medi spre mici, doar ca media ne intoxica cu tot felul 'modele'.Stai linistita in ochii iubitului tau esti perfecta.Gandeste pozitiv!
  •  
    • 74 mesaje
    26 Iun 2008, 16:35
    0 0
    Da Dom'le!
    capul sus, umerii trasi

Eu cred ca fiecare organism isi traseaza propriile caracteristici in functie de necesitati. Sa zica barbatii acum care ii explicatia practica pentru niste sani imensi care se supun gravitatiei??

Mai am o speranta ca dupa ce voi alapta un copil doi voi avea cupa mai mare - da' ma ingrozeste gandul ca le voi rula in cupa aia!!

Observ ca initiatoarea topicului nici nu mai participa da eu nu ma descurajez scriu ca nebuna...culmea pro sani mici!
  •  
    • 74 mesaje
    26 Iun 2008, 17:18
    0 0
    ok, asta si gata
    Ma iertati de insitenta

http://www.formula-as.ro/2007/764/frumusete-20/intrebati-ne-va-raspundem-7881
  •  
    • 162 mesaje
    27 Iun 2008, 12:56
    0 0
    swweet_gwendoline,eu nu i-am recomandat tinctura de marar,ci mi-am spus o parere reala si anume ca asa si-a rezolvat o amica a mea problema.asta estendu dau sfaturi nimanui mai ales ca nici nu o cunosc.numai bine.
  •  
    • 1092 mesaje
    27 Iun 2008, 18:08
    0 0
    pai nu te supara, dar felul in care ai spus-o a sunat mai mult a recomandare.
  •  
    • 162 mesaje
    27 Iun 2008, 19:38
    0 0
    eu nu recomand nimanui nimic,cu toate ca pe acest forum am observat ca se poarta.
  •  
    • 331 mesaje
    28 Iun 2008, 00:00
    0 0
    eu una nu am intalnit inca o pers care sa sufere de hiperestrogenie si sa fie cu sanii mici...estrogenul sustine dezvoltarea sanilor...in producerea efectelor secundare un rol ft mare il are cantitatea...nu folosesc tinctura de marar,dar ador planta si o folosesc ft ft des la gatit si sunt ok...hai sa nu prezentam aceasta planta ca pe bau-bau ok?
  •  
    • 1457 mesaje
    28 Iun 2008, 01:49
    0 0
    bai nenica eu am sanii mari si ma dau cu capul de pereti ca de ce nu-i am mici ...iar voi invers
    eu va invidiez, pe bune...
    numa' probleme am avut din cauza asta..
    cu strigat laptarie pe strada, cu avansuri la interviuri numai pe motivul asta (fara decolteuri si alte de astea) si tot felul de magarii...in romania bineinteles, ca de cand am emigrat singura problema e ca imi iau camasi marimea 12, ca cele de 10 nu pot sa le inchid la nasturii de sus si imi stau largi pe talie dar bine pe sani... asta este..
  •  
    • 175 mesaje
    28 Iun 2008, 08:06
    0 0
    miozotis nu interzice nimeni sa ia respectiva planta, dar atata timp cat nu si-a facut dozari hormonale si nu stie nivelul hormonilor indicat ar fi sa nu apeleze la ea.E valabil si pentru tinctura de lemn-dulce, care contine estrogeni naturali.Sigur ca hormonii au roluri benefice in dezvoltarea sexuala a femeii spre exemplu, dar atata timp cat sunt in limite normale.Faptul ca ai luat tu si ca te simti bine, nu inseamna ca i se potriveste ei.E ca in cazul AC-lor la unele femeii n-au efecte secundare sau cel putin nu se resimt atunci si altele se lovesc de multe neplaceri.
    Atata timp cat nu cunosti in amanunt problema, cand e ceva hormonal sau n-ai studii e mai bine sa nu dam sfaturi.
  •  
    • 331 mesaje
    28 Iun 2008, 12:36
    0 0
    eu nu am luat tinctura,repet.(desi am sanii mici,ma simt ok )..doar ca folosesc planta in tot felul de salate etc, iar cu asta am vrut sa subliniez faptul ca,e nevoie de o cantitate sau concentratie destul de mare pt a avea un efect in vreun sens...
    oricum,te felicit pt meseria aleasa,bafta in continuare
    ar fi bine ca mai multi medici,indiferent de specialitatea aleasa,sa fie la fel de precauti...
  •  
    • 175 mesaje
    28 Iun 2008, 13:59
    0 0
    Sper sa nu te fi suparat pe mine, insa pe undeva ma simt datoare sa previn oamenii, eu n-am aput parte, desi am mers pe vremea aceea la cel mai bun endocrinolog din oras.M-a destabilizat si mai tare medicatia data.Partea cea mai trista e ca cea mai mare parte a medicilor romani nu merg la congrese,nu sunt la curent cu noile tratamente..
    O mare parte din vina o are si media, articole fara surse medicale, de multe ori le regasesti copiate.Tot felul de sfaturi gratuite, pe care daca le urmezi iti pot face doar bine.Indiferent de tratament, chiar si naturiste, homeopate se iau dupa o schema si trebuie avut grija sa nu interfereze cu alte afectiuni sau daca mai iei si altceva in paralel.
    Scuze de offtopic, ceea ce vreau sa subliniez e ca traim intr-o era a consumului si in spate e o adevarata industrie,mai ales ceea ce tine de sanatate.Informati-va ca de cele mai multe ori ni se vand gogosi.