Help - seboree
-
0 0Buna ziua toata lumea, indraznesc sa pun si eu o intrebare:am fost la dermatolog si mi-a spus ca as avea seboree(e ceva cam ca matreata, doar ca arata ca si cum s-ar coji pielea capului) si mi-a recomandat sa ma spal doar cu galbenus de ou..a mers vreo 2 sapt.dar si asa am parul uscat si fara sampon/balsam las jumatate din el pe perie..pe langa faptul ca nu imi pare prea igienic.Are cineva vreo idee pe care as putea sa o incerc sau adresa cabinetului unui medic dermatolog bun?
Multumesc anticipat -
seboreea e ingrasarea excesiva a parului .eu am descoperit samponul antistress de la PALMOLIVE .E f. bun si pastreaza culoarea parului vopsit. 59.000 lei la carrefour.pt matreata cel mai bun esamponul nizoral e cam scump dar e singurul care are intr-adevar efect.eu iti zic sa le folosesti pe amindoua si dupa 2-3 utilizari vei scapa de problema.mult succes
-
Pentru ca zilele trecute a postat o alta fata care avea probleme cu parul,
mi-am amintit deja de un medic dermatolog: il cheama Irinel Nedelcu.
Lucreaza la Clinica Spitalului Universitar Gh. Lupu, care este in incinta spitalului Colentina...
Il poti gasi si pe site-ul asta:
http://www.hairclinic.ro
de unde poti afla si adresa clinicii sau cum te poti programa pentru o consultatie.
Pe sotul meu l-a tratat acum vreo 2 ani de pelada, o afectiune dermatologica destul de grava si foarte dificil de tratat. -
Dermatita seboreica a capului ...hm..degeaba folosesti sampoane locale daca nu lucrezi la cauza care a generat aceasta dermatita.ce ar fi sa schimbi regimul alimentar, sa pui accent pe fructe si legume, mai putina carne, mai putine chimicale, sa mananci zilnic- o banana la ora zece dimineata, cu pauze de cate o ora fata de micul dejun si masa de pranza, sa faci un sport, sa schimbi un stil intreg de viata?chiar si stressul acesta- intretinut de o alimentatie plina cu hormoni sintetici si cu E-uri conduce la stfeld e manifestari...
la urma urmei, microorganismul care da aceasta boala nu se dezvolta pe orice fel de teren.
iei anticonceptionale? -
am scris de curand la Frumusete ca eu am inceput un tratament naturist contra dermatitei seboreice.
reteta apartine lui Valeriu Popa:
1. Ulei de masline + zeama de lamaie, parti egale. Cu acest amestec se maseaza usor pielea capului.
Dupa 30 de minute, se spala parul cu:
2. Sampon pentru copii, in care s-au dizolvat cca 20 de aspirine tamponate. (samponul trebuie agitat intainte de folosire).
Parul trebuie spalat de indata ce simtiti ca pielea capului incepe sa se imbacseasca.
Cel putin la mine, si cel putin deocamdata, reteta are efect. Parerea mea este ca ingredientele sunt suficient de ieftine si la indemana, incat sa merite sa o incercati si voi. -
Fetelor, sunt disperata, si eu am avut dermatita seboreica pe pielea capului si apoi s a intins si pe fata. Partea proasta este ca imi pleaca parul din partea frontala si laterala, am avut carderi masive de par. Stiti cumva daca este de la dermatita? Daca ma dau cu usturoi numai in partea frontala o fi de ajutor? Indiferent cu ce ma dau, parul pleaca((((: H E L P !!!!!
-
jane, nu merge sa pisezi tableta de nizoral in sampon pt ca subst. activa este inactivata in mediul alcalin al samponului. merge doar cu un sampon dermatologic cu un pH usor acid.
dar decat sa dati banii pe acela mai bine luati direct nizoral sampon.
donna_imobile, decat sa dizolvi 20 aspirine in sampon mai bine direct dizolvate 10g acid salicilic. dar trebuie maruntit f bine si omogenizat f bine cu samponul, ca altfel riscati ca samponul sa fie f concentrat in ac salicilic intr-o parte si sa va ardeti scalpul.
ca medic dermatolog- dna Leventer, dermastyle.ro, dar trebuie sa asteptati cam 2 luni intre programare si consultul efectiv. dar merita!