edemele picioarelor

•  
    • 68 mesaje
    15 Iun 2008, 11:29
    0 0
    buna....stiti cumva ceva tratament pentru edemele picioarelor?
    dupa nenumarate analize care au iesit in regula si nu s-a pus nici un diagnostic......edemele contiua sa apara...
    ultima supozitie este aceea ca e vorba de un limfedem....picioarele se umfla fara o cauza anume...
    va rog daca stiti vre-un tratament pentru astfel de cazuri sa mi-l impartasiti si mie.....va multumesc anticipat...
  •  
    • 7743 mesaje
    15 Iun 2008, 12:16
    0 0
    Cum sa se umfle picioarele asa,din senin? Fara cauza?

citeste aici
    http://www.romedic.ro/semne-simptome/U_0562/Umflarea_picioarelor_01428.html
  •  
    • 68 mesaje
    15 Iun 2008, 12:47
    0 0
    a facut toate analizele specifice bolilor care dau edeme...
    si toate au iesit negative.....asta e problema....
    dupa timp pierdut si analize facute aiurea nu i-au pus nici un diagnostic..
    normal ca o cauza o fi fiind....ca nu e normal sa se umfle asa...
    mersi pentru site....pa!
  •  
    • 110 mesaje
    15 Iun 2008, 16:33
    0 0
    Incearca sa scoti sarea,zaharul,grasimile,prajelile din alimentatie.Consuma zilnic ceai de coada soricelului+cozi de cires+teci de fasole+coada calului.5x200 ml.Multa sanatate
  •  
    • 128 mesaje
    16 Iun 2008, 12:29
    0 0
    edemele apara atunci cand corpul tau retine lichidele si scaderea consumului de sare in primul rand ar face bine. Stiu asta din experienta caci am avut probleme cu rinichii iar unul dintre simptomele unei boli de rinichi este retentia de lichide in corp, unde este interzisa sarea
  •  
    • 128 mesaje
    16 Iun 2008, 12:31
    0 0
    aaa...si daca vrei un tratament de moment: incearca sa stai in pat intinsa cu picioarele asezate pe ceva, pe o perna sau ceva care sa fie mai sus decat corpul tau.Asa se dezumfla picioarele si atunci cand sunt umflate de la oboseala...Numai bine
  •  
    • 68 mesaje
    17 Iun 2008, 11:46
    0 0
    buna carmennnn... si buna misteria.....
    am scos sarea din alimentatie si numai in cateva zile, au aparut rezultate multumitoare....
    o sa continui asa, combinat cu ceea ce mi-ati mai recomandat, respectiv dieta, ceaiul si odihna cu picioarele mai sus decat corpul..
    va multumesc din suflet la amandoua....
    o zi exelenta va doresc, pa!