Dr.nutritionist Ligia Alexandrescu
-
14 Iun 2008, 16:090 0Evelor,ati fost vreuna la ea? Ce parere aveti? Ca as vrea sa ma duc, dar nu stiu daca e alegerea cea mai potrivita.Multumesc
-
16 Iun 2008, 15:51eu zic sa te duci.Stiu multe persoane multumite,ideal e sa tii si dieta si sa faci si proceduri.Succes
-
17 Iun 2008, 19:45Buna
Am fost si sincer nu mi-a placut atitudinea de 'esti un minic' si eu s doctorita. Dieta a fost printata cu brocoli chiar daca i-am zis ca nu le suport, cu cafea si i-am zis ca urasc gustul de cafea, e cam una generala, parerea mea.
Insa e bine sa te duci la un nutritionist, te ajuta dar putere si ambitie nu-ti da, asa ca gandestete bine daca esti hotarata, ca tot ce o sa ti zica e sa manaci mai putin, si o sa-ti sugereze diferite combinatii sanatoase insa burta plina si kg jos nu se pupa.
Iti doresc ambitie, eu nu am momentan. -
17 Iun 2008, 20:01Multumesc fetelor pentru raspunsuri..eu auzisem de cineva care a fost la doamna doctor si a slabit 20 de kg in 2 luni, dar din cate am citit pe net despre ea..toata lumea spune ca se poarta nu prea frumos cu pacientii si da cam aceeasi dieta la toata lumea, asa ca parca nu as mai vrea sa ma duc la ea. Voi puteti sa imi recomandati un doctor bun? Kara..tu la ce fel de proceduri te refereai?
-
18 Iun 2008, 12:45eu am fost la dansa, dar nu pt. mine, ci pt. sotul meu. i-am cerut permisiunea si a fost de acord sa particip si eu la discutia lor. asta se intampla cam ....anul trecut, tot in perioada asta, daca nu ma insel. cu noi s-a purtat extraordinar de bine si frumos, am discutat f. mult si ne-a raspuns la toate intrebarile pe care i le-am adresat.
mie mi-a lasat o impresie buna....
si de slabit, ar fi slabit sotul meu daca se tine in continuare de dieta respectiva. dar cum dr. nu-ti prescrie si ambilie in reteta...