STERILETUL!!!!! Sangerare abundenta!

•  
    • 88 mesaje
    14 Iun 2008, 08:57
    0 0
    Buna ziua, evelor. Am si eu o problema... In martie am nascut cel de-al doielea copil si atunci m-am hoarat sa-mi montez sterilet, asa ca luna trecuta am fost la medic si mi l-a montat. Acum aici este problema: mi-a venit menstruatia si este foarte abundenta(sunt deja la a sasea zi si tot am). Inainte de sterilet aveam o menstruatie normala. Intrebarea me este: Asa o sa fie mereu sau este doar acum la inceput(fiind prima luna)? Va multumesc frumos! Sunt tare ingrijorata!!!
  •  
    • 88 mesaje
    14 Iun 2008, 14:35
    0 0
    niciun raspuns!
  •  
    • 7743 mesaje
    14 Iun 2008, 21:02
    0 0
    citeste aici
    http://www.romedic.ro/sanatate/Steriletul_-_dispozitivul_intrauterin_0249.html

Cresterea cantitatii de sange este unul din efectele secundare ale montarii steriletului, medicul tau nu ti-a povestit nimic inainte? Stiu ca se regleaza dupa vreo 3 luni, dar asta depinde de fiecare femeie.

De ce stai asa? Suna-l pe medic si vorbeste cu el, mai ales daca ai dureri, el ar trebui sa stie sa-ti explice.
    Schimba medicul daca nu esti multumita .
    Ai grija de tine
  •  
    • 88 mesaje
    16 Iun 2008, 14:52
    0 0
    Va multumesc frumos penru raspunsuri.Am discutat cu medicul si m-am linistit. Gata a incetat, acum sunt ok, asa este in primele luni. Va multumesc inca o data.