rezultatul analizei anatomopatologice

•  
    • 11 mesaje
    13 Iun 2008, 22:14
    0 0
    Buna Evelor!
    stie cineva: medicul e obligat sa ofere pacientei odata cu externarea un exemplar cu rezultatul anatomopatologic?..sau se confirma numai verbal?
  •  
    • 49 mesaje
    14 Iun 2008, 10:00
    0 0
    E obligat sa-l de-a pacientului atunci cand este gata,de obicei nu e gata cand acesta se externeaza,ci dupa doua trei sapt in functie de finalizarea rezultatelor,doctorul anunta pacientul ca acestea ajung mai tarziu.
  •  
    • 11 mesaje
    14 Iun 2008, 16:59
    0 0
    mama mea a fost ieri externata si nu a primit in scris nimic..nici un rezultat.
    I s-a comunicat doar verbal ca e ok.
    Problema este ca una dintre asistente (care vazuse rezultatul) a tot insistat la mama sa-i spuna medicului sa se uite peste rezultat. Oare sa fie ceva?
    Mentionez ca mama a stat internata mai bine de 2 luni (a facut o tromboflebita dupa operatia de fibrom)
    Cum as putea intra in posesia rezultatului respectiv? Este vreo procedura?
  •  
    • 4132 mesaje
    14 Iun 2008, 19:03
    0 0
    eu acum 2 ani am fost operata si la externare am primit un bilet de iesire pe care era notatata cind m-am internat simptomele acuzate de mine,constatarea medicului la primul consult vizual,analizele facute,etc,etc si starea mea la externare cu toate procedurile urmate,plus cheltuielile de spitalizare.
  •  
    • 30 mesaje
    15 Iun 2008, 10:39
    0 0
    crinutza trebuie sa mergi si sa rogi medicul sa iti dea o copie a rezultatului anatomopatologic pe care sa o ti impreuna cu biletul de iesire pt a le arata cand mai merge la control. multa sanatate mamei si fiti optimiste ca totul o sa fie ok
  •  
    • 49 mesaje
    16 Iun 2008, 09:36
    0 0
    Crinutza,mergi la medic si intreba-l cand sunt gata rezultatele,si daca sunt gata sa ti le de-a,exista posibilitatea sa nu-ti fi spus in prezenta ei daca e ceva mai grav,...nu lasa timpul sa treaca,mergi imediat si discuta cu medicul.
  •  
    • 11 mesaje
    16 Iun 2008, 09:46
    0 0
    rezultatele erau gata in momentul externarii (a stat internata 2 luni).
    Eu am vorbit cu medicul la telefon cu doua zile inainte de externare si mi-a zis sa nu-mi fac griji.
    Si ma gandesc, ca daca a stat si atat internata, poate daca era ceva se sesizau ei si incepeau un tratament, sau macar ii dadea o trimitere la medicul oncolog, nu?
    Nu mai stiu ce sa cred, sa ne ajute Dumnezeu sa nu fie nimic!