Disperata! Rog informatii

•  
    • 5 mesaje
    13 Iun 2008, 20:58
    0 0
    Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema.
    Acum 3 luni mi-a iesit un fel de ulcior la ochi,ce s-a dovedit mai tarziu a fi cu totul altceva pentru ca nu exista niciun tratament impotriva lui decat operatia.Asa ca m-am operat intr-un final dupa ce doctora mi-a spus ca asta este ultima solutie.Arata umflat si rosu inauntru si imi crescuse pe pleoapa inferioara ceva ce semana cu o punga de puroi dar care nu se spargea.La o saptamana dupa operatie se pare ca din nou mi-a aparut un punct in acelasi loc si mi-e frica sa nu ajung din nou la cutit pt ca e groaznic.
    Va rog,daca ati avut sau daca ati auzit de asa ceva si stiti vreun tratament sigur in afara de operatie,sa-mi sariti in ajutor.
  •  
    • 357 mesaje
    13 Iun 2008, 21:24
    0 0
    nu stiu cum e la tine, dar imi imaginez aceeasi pb pe care-a avut-o o colega:niste depuneri de colesterol. din pacate, daca e asa ceva, va recidiva. si colega si l-a operat si i-a aparut iar. oricata grija ai avea la alimentatie, apare iar.
    dar dr ce a zis?
  •  
    • 5 mesaje
    13 Iun 2008, 22:03
    0 0
    Dr nu mi-a zis nimic concret.Ca toti doctorii e mereu pe fuga.Mi-a zis ceva de niste glande care ar face sa apara infectia aceea.Dupa fix o saptamana se pare ca incepe sa se formeze din nou.
    Eu nu am probleme cu colesterolul cum oare sa fie de la asta?

Prietena ta de cate ori s-a operat?Ea are probleme cu colesterolul?
    Pana la urma chiar nu exista nicio solutie decat operatia..?
  •  
    • 2520 mesaje
    13 Iun 2008, 23:16
    0 0
    Nu stiu despre ce e vb, dar daca poti sa ne spui diagnosticul, putem cauta pe net mai multe informatii. Eu zic sa nu te alarmezi din nimic ptr ca exista posibilitatea ca mintea ta sa creada atit de tare ca iti va aparea iar, incit va si lucra in sensul acesta ca sa te multumeasca (stiu ca pare aiurea ce-ti spun, dar e adevarat).
    Multa sanatate!

p.s. daca e intr-adevar de la colesterol, mi se pare cel putin ciudat ca nu ai putea controla pb prin alimentatie.
  •  
    • 21507 mesaje
    15 Iun 2008, 12:45
    0 0
    nu-i vorba de colesterol aici,e o infectie,cel mai probabil stafilococica,un orgelet,in termeni medicali,care in loc sa se sparga,s-a inkistat,prin urmare a trebuit indepartat chirurgical;daca,insa reapare,e bine de facut o antibiograma,pt a vedea la ce e sensibil microbul respectiv,altfel,e posibil sa se ajunga,din nou,la chirurgie;succes!
  •  
    • 2520 mesaje
    15 Iun 2008, 14:47
    0 0
    Luna, uite ca m-am mai documentat si eu si pb care apare de la colesterol , arata ca nici mici umflaturi si sint galbene la culoare si , in general, apar mai multe si pb se controleaza prin alimentatie.
    Cred ca tu ai avut cu totul altceva, cum spunea si eva din-naintea mea, o infectie.
  •  
    • 13679 mesaje
    15 Iun 2008, 15:03
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 110 mesaje
    15 Iun 2008, 16:21
    0 0
    De unde esti? Daca esti din apropierea Tg/Mures iti pot recomanda un medic extraordinar?
    Poate fi ,cum a mai zis o Eva stafilococ.Multa sanatate
  •  
    • 154 mesaje
    16 Iun 2008, 12:17
    0 0
    Buna,
    Am avut si eu exact ceea ce ai tu.
    M-am operat si eu (asta este procedura).
    Trebuie insa ca operatia sa fie o reusita pentru ca daca nu curata bine si ramane acolo o bobita de infectie, se va reface. Mie mi-a reusit si acum nu mai am probleme. Iti recomand sa te duci la Spitalul de Ochi din Bucuresti. Acolo la camera de garda iti pot spune mai multe detalii.
    A, si mi-au mai dat picaturi de ochi post operator, preparate la farmacia spitalului.
    Sanatate
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2008, 22:38
    0 0
    Multumesc pentru informatii.
    M-am operat la Spitalul Oftalmologic din Bucuresti.Am primit si tratament cu antibiotic(Colbiocin).
    Intr-adevar ,si eu cred ca este mai degraba o infectie si nu de la colesterol si ,cum zicea o eva,cred ca nu mi-a curatat foarte bine infectia pentru ca dupa nici o saptamana mi-a aparut in acelasi loc o bobita rosiatica si care sper sa nu se mareasca si mai mult.Deocamdata nu e vizibila decat de aproape dar daca se va mari ca cea de dinainte o sa ma duc din nou la doctor si ,din pacate, va trebui sa ma taie iarasi acolo dar de data asta sper sa-si faca treaba mai cu grija... offff
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iun 2008, 22:43
    0 0
    Totusi, daca e cineva care a auzit sau a avut efect vreun tratament impotriva infectiei asteia nenorocite,va rog din suflet sa-mi spuneti si mie pentru ca interventia chirurgicala e foarte neplacuta...