traumatism cranian....help plsss!!!!

•  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 00:25
    0 0
    uffff...vreau si parerea voastra ca nu mai stiu ce sa fac...acum 10 zile m-am lovit ingrozitor de tare la cap, nu am lesinat,m-am pierdut pt. cateva secunde. fizic nu se vedeau semne, simteam doar o durere de cap care am crezut eu ca e normala dupa un asemenea impact. au trecut 3 zile si durerea de cap o simteam din ce in ce mai puternica. nu ma mai puteam concentra la nimic. simteam o durere care radia in tot capul, ochii nici nu mai puteam sa-i tin deschisi, ma deranja pana si lumina. aceiasi durere o simteam si in urechea interna. asa...dupa 3 zile ma duc la spital la urgenta...se uita ala la mine si cica..."daca ai ajuns pe picioarele tale dupa 3 zile n-ai nimic. du-te acasa si ia ceva pt. dureri de cap si asteapta inca vreo 2-3 zile ca o sa-ti treaca". zis si facut...numai ca durerea, de la patile, nu mi-a trecut. acum 2 zile am facut o tomografie ca sa ma conving...nu a iesit nimic. cu toate astea simt ca imi explodeaza efectiv capul. nu stiu ce naiba sa fac sau ce naiba sa mai cred. sper ca nu v-am plictisit...am scris cam mult. vreau numai o parere...va pup!
  •  
    • 97 mesaje
    13 Iun 2008, 00:40
    0 0
    Buna seara.Din moment ce ai facut tomografia si nu ti-a iesit nimic ,,i bine dar totusi te poti duce la medicul de familie sa faci mai multe analize ca nu strica!Poate te vei simti bine dupa cateva zile,iar durerea sa fie doar temporara.Daca durerile nu inceteaza dute la doctorul de familie nu sta asa si poate din analzile pe care le sugereaza sa le faci iti va spune de ce ai aceste dureri.Sper sa-ti fi fost de ajutor
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Iun 2008, 01:30
    0 0
    heba, am trecut si eu prin asta.

e nevoie de cateva zile de odihna LA PAT, somn cat incape, complex de vitamine B (foarte importante pentru sistemul nervos central), mancare nu prea multa, dar proaspata si de calitate.
    de asemenea, ar fi bine sa iei un diuretic sau sa bei ceaiuri diuretice, ca sa facilitezi scaderea presiunii intracraniene care iti produce migrena. si neaparat sa bei lichide in mod proportional cu efectul diuretic obtinut!

migrena si ameteala vor disparea complet, dupa cateva saptamani.
  •  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 01:31
    0 0
    iti multumesc pt raspuns...medicul de fam. mi-a zis sa fac tomografia...din pacate doar atat
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Iun 2008, 01:40
    0 0
    nici acum nu este tarziu sa mergi la un neurolog. eu am ajuns la unul abia la 2 luni dupa lovitura la cap, ca inca nu-mi revenisem, chiar daca avusesem parte de o internare de 10 zile, investigatii si tratament.

si bine ca m-am dus, ca m-a pus pe picioare cu sfaturile simple de mai sus.
  •  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 01:40
    0 0
    donna...cu somnul stau cam prost. am un fel de pub si lucrez noaptea, ziua incerc sa dorm...nu e ca somnul din timpul noptii. de mancat nici nu prea am timp... offff...dar daca tu zici ca ai patit la fel, atunci nu e grav, nu? sper sa-mi treaca mai repede ca nu mai pot. azi a trebuit sa inchid ca nu am mai reusit sa ajung
  •  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 01:42
    0 0
    pai pe mine un neurochirurg m-a vazut...la fata adica...sa uitat la mine si m-a trimis acasa ca n-am nimic...
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Iun 2008, 01:50
    0 0
    nu fii zuza, ia-ti cateva zile libere ca sa te refaci. mergi si la un neurolog, pentru o consultatie amanuntita (reflexe, tensiune in ortostatism, sezand si culcat etc etc etc). la o clinica privata, ca sa fii sigura ca vei fi tratata cum se cuvine dupa ce platesti consultatia.

nu uita: carciuma nu sufera daca sta inchisa cateva zile, si nici daca ti-ar tine cineva locul pt o saptamana.
    in schimb, creierul tau nu poate nici sa astepte si nici sa fie inlocuit.
  •  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 02:01
    0 0
    esti tare simpatica imi place mult de tine
    eu stau in italia...medicii sunt destul de atenti aici chiar si la spital la urgenta...nu ca la noi, sunt chiar amabili. neurochirurgul ala era cam zurliu. l-am prins chiar cand iesise din operatie...poate ca de aia i sa parut ca nu e grav
    cu "carciuma" sa vad cum rezolv ca e cam complicat
  •  
    • 1166 mesaje
    13 Iun 2008, 02:16
    0 0
    ah....tensiunea mea e irelevanta ca iau betablocante