Ceai kombucco orientalis !

•  
    • 169 mesaje
    10 Iun 2008, 07:53
    0 0
    buna fetelor!
    Am citit la frumusete ca multe dintre voi folositi tintura de flori de soc ,aveti grija la consumul ei mai ales cele sensibile din cauza diareei se poate perfora intestin subtire sau colon ,va spun asta din cauza ca s-a intimplat in familia mea sa pierdem fiinta draga si se implineste o luna acum in 11 iunie de cind a murit din cauza unui sirop ce trebuia sa il si din cauza deselor scaune diareice i s-a perforat intestinul subtire a facut peritonita si nu au avut medicii ce sa ii mai faca ...am auzit de acest ceai de fa mult timp si imi pare nespus de rau ca nu l-am comandat la timp si toate astea poate nu s-ar fi intimplat ...deci fetelor acest ceai e produs natural si exista si kombucco slim care ajuta dupa cum am citit si la pierderea in greutate si ceea ce este itneresant ca nu mai pui in greutate si asta probabil ca regleaza metabolismul ..acest ceai exista si clasic si slim cautati fetelor pe net si in ro se poate comanda ,poate e scump dar nu uitati ca sanatatea e mai pretioasa decit orice si mai ales ca acest ceai pot sa bea si copiii ..deci cititi pe net dati pe google voi comanda si eu...poate cienva ditnre voi deja folositi ...am vazut si marturii ale pers care lauda acest ceai ...va pup pe toate si aveti grija fetelor de voi si sanatatea voastra ...sper ca sunt de folos cu acest ceai mai ales poate ca sunt printre voi sau aveti persoane suferinde si este produs natural deci sa il folosim ...daca cienva dintre voi consuma deja sa spuna sau cind va incepe cienva sa foloseasca
  •  
    • 169 mesaje
    11 Iun 2008, 01:26
    0 0
    fetelor nimeni nu a citit si topicul meu despre acest ceai ,daca a folosit cineva pt ca nu cred sa fie ceva rau deci cred ca este f bun daca asa reclama i se face ..dar am crezut ca poate careva dintre voi a folosit acest ceai ...va pup si numai bine
  •  
    • 3036 mesaje
    11 Iun 2008, 07:18
    0 0
    nu l-am folosit, dar am fost si eu foarte teantata de idee. asa ca am cautat review-uri pe internet, ocazie cu care am aflat ca in realitate efectele nu-s nici pe departe pe masura reclamei.