Cum sa imi protejez ficatul
-
1 0Buna, "evelor"! Am nevoie de un sfat de la cine o putea sa imi dea in legatura cu protejarea ficatului. Doctorul mi-a prescris pentru o infectie la una din unghii Lamisil. Acest medicament se ia pentru timp de 12 saptamani, 1 pilula pe zi. Insa e posibil sa imi atace ficatul. Mi s-a spus sa revin in 6 saptamani pentru a-mi se lua o proba de sange tocmai pentru a verifica daca a afectat sau nu ficatul.
Eu vreau sa stiu daca exista o modalitate de a-l proteja. Va multumesc mult si astept un sfat...
Oana -
La o emisiune la TV un medic recomanda pentru protejarea ficatului ceai de anghinare cu multa miere si lamaie. A spus ca aceasta combinatie de amar cu dulce si cu acru este foarte buna si ajuta mult ficatul. Eu am folosit ceaiul cand m-a durut ficatul de la o salata de vinete si mi-a trecut, insa anghinarea este f.f.f.amara.
Mai poti sa folosesti un sirop din miere cu lamaie. Pui intr-un borcan cam jumatate miere, restul umpli cu suc de lamaie proaspat stors si amesteci pana se face un sirop. Poti sa bei cat vrei ca n-are ce sa-ti faca rau. Eu asta am baut cand am avut hepatita. -
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri!! Da, asa e, acel produs Liv 52 se gaseste peste tot. L-am gasit si eu.
Mi-am luat de la foreverliving tot felul de produse care mi-au placut (de dezintoxicare a organismului cu precadere), sunt bune.
Sabrina, nu stiu ce-i cu mine, cu infectiile astea
hehehhe! Ai fost tare la intrebarea aia.
E ceva la unghia de la picior, s-a creat un spatiu intre unghie si deget efectiv, nu doare, nu nimic, doar este inestetic
Am incercat de pe piata tot felul de produse, nu au mers, as ca m-am dus la doctor si mi-a spus ca am fungus si sa iau un medicament care e f puternic
si trebuie luat pe perioada f lunga. Apoi am dat un search pe internet si am vazut ca au fost cazuri nasoale (dar f mici ca numar), probabil pacientii nu au fost tinuti sub observatie medicala. Se cunosc 11 decese si vreo 4 cazuri care au necesitat transplant de ficat!
Asa ca m-am hotarat sa intreb si pe forum, sa cer sfaturi in legatura cu protectia ficatului. Si am primit!
Mersi mult pentru raspunsuri! Va pup!!
Oana -
Draga Oana,
Pentru ca stii produsele de la foreverliving vreau sa te intreb daca ai incercat pentru problema infectiei la unghie si crema cu prolis (Aloe Propolis Creme) si Aloe First. Stiu ca cele doua produse sunt eficiente, cu efect antifungic dar si regenerator. Iar daca nu le-ai folosit, ti-as spune sa le incerci. -
Sa stii ca nu le-am incercat
pentru ca mi se cam luase de cate incercasem (e drept nu de la foreverliving) si deja chestia aia de la unghie avansase..Aloe First se foloseste pentru chestii incipiente, eventual de prim ajutor. La mine problema a aparut de anul trecut, deci e avansata. Si mama, care e mare adepta a produselor aloe, mi l-a recomandat dar eu zic ca e prea tarziu... Acum nu mai am incredere sa incerc ceva, de-aia m-am dus si la doctor. Sa speram ca ficatul meu va ramane intreg...
Multumesc pentru sugestii!! Te pup! -
Draga Oana, niciodata nu sa nu spui "prea tarziu". Daca si mama ta e adepta produselor cu aloe, incearca cele doua produse sau numai crema cu propolis. Oricum, n-ar trebui sa-ti lipseasca din casa Aloe First iar crema cu propolis daca are efect si in ulcere varicoase, s-ar putea sa aiba efect si in problema ta.
Nu e greu de folosit si stii foarte bine ca o mai poti folosi si in alte scopuri. Iar Aloe First daca-l ai in casa il poti folosi in raceala pentru spray-eri in cavitatea bucala, in nas, in arsuri prin comprese si chiar in rani pe col, iar termenul de garantie este de 4 ani.
Sa nu mai vorbesc de animalute atunci cand au probleme.
Mai vorbeste si cu mama ta si poate vei incerca sa le folosesti. Si stii ca nu pot sa-ti faca decat bine. Dar asta hotarasti tu. Sper ca organismul sa reactioneze cum trebuie si tratamentul indicat de medic sa dea rezultate.
Te pup! -
Uf, vorbesti exact ca mama
Asta mi-a spus si ea la telefon cand am sunat-o saptamana trecuta, exact ce imi spui tu acum asa ca nu am incotro 
Ok, deci urmatoarea comanda pe care o voi face la Aloe vor fi cele 2 produse amintite de voi doua. Ti-am cam dat eu dreptate de la inceput dar de-abia imi comandasem ceva si m-am cam ofticat ca iar trebuie sa platesc taxe de shipping
Dar le voi lua! mersi de sfaturi! Te pup!! -
Oooo, suntem doi contra unu?! Probabil gandesc la fel cu mama ta.
Poti sa-mi spui cum se face comanda la voi? Le iei la pret de depozit sau de consumator? Ce se plateste in plus la o comanda, transportul?
Te intreb pentru ca n-am reusit sa aflu prea multe amanunte de la fiul meu care este in Canada. Am fost nevoita sa-i trimit din tara produse forever.
te pup -
hehehehe, sunteti 2 contra 1 asa ca cedez

Da, iti pot spune cum se face comanda. Nu e f simplu dar nici greu. Trebuie sa isi gaseasca in primul rand un distribuitor! Asta e faza...Eu am unul din Romania! Orice distribuitor are un cod. M-am dus pe website-ul lor www.foreverliving.com, mi-am facut cont acolo, mi-au cerut tot felul de date, inclusiv acel cod, le-am introdus si am devenit un asa zis membru. Comanda se face f simplu apoi, adica aceeasi pasi (sigur ii stie si baiatul tau din Canada - apesi pe "order" si de acolo, bani sa ai, ca restul de rezolva
. Totul e sa isi faca cont la ei si neaparat sa aiba un distribuitor, altfel nu poate lua produse. Daca nu cunoaste nici-unul, poate sa isi ia unul din oficiu, website-ul i-l ofera. Deci totul se face pe internet.
Eu imi comand produsele de pe acest website, platesc shipping (care e 5$ indiferent de cat cumpar - asta e si bine si rau, daca vrei sa iti iei un strugurel de 3$ de fapt platesti 8$) si imi ajung acasa cam intr-o saptamana.
Deja am verificat crema aia cu propolis de mi-ai spus, costa 15$. O s-o cumpar in curand cu acel Aloe First.
Sper ca am fost destul de coerenta, sunt la munca de 9 ore si deja simt ca explodez...
Nu ezita sa ma intrebi daca nu ai inteles ceva sau daca vrei informatii in plus!
Te pup! -
...am uitat sa adaug, aici nu am varianta de pret de depozit sau consumator, pretul este dat efectiv pe internet, il platesc deci pe ala plus taxa de 5$ pentru expediere. Vorbind cu mama am realizat ca in Romania cateodata sunt mai scumpe produsele decat aici datorita taxelor adaugate!!! Am ramas cam masca la faza asta!
-
Draga Oana,
Sa inteleg ca si tu muncesti mai mult decat cele 8 ore regulamentare.
Stii fiul meu lucra in tara destul de mult (pana la 10 ore pe zi si sambata si duminica, uneori). Isi facea vise ca in conditii de civilizatie se respecta un anumit program. Chiar daca eram sceptica, el era optimist. Acum nu stiu cat de optimist mai e pentru ca si acolo lucreaza peste 8 ore si chiar si sambata. Duminicile mai putin dar... cateodata... da. Acum e tanar insa nu stiu cat se poate rezista in acest program.
Dupa cum vad si la voi e acelasi lucru. Iar munca e nonstop, banuiesc. -
Acum referitor la forever.
Doream sa stiu daca te inregistrezi sa cumperi produse de la FLP, primesti si tu un cod de distribuitor?
Daca am un cod nu pot sa cumpar produsele mai ieftin? Adica si eu care am cod dar si cel care doreste doar sa cumpere, platim acelasi pret pe produs?
Stiam ca o crema cu propolis este 12.57$ la noi si cu Tva-ul de 19% se ajunge la 15$. Iar la voi nu se plateste TVA-ul, nu-i asa?
Ceva nu-mi iese la socoteala ca intelesesem ca peste tot in lume pretul e acelasi.
Cam astea sunt dilemele mele. Si asta pentru ca nu stiu engleza si nu ma descurc in site-ul eamerican.
te pup -
O, da, se munceste pe branci si aici! Uite ca e 7 PM si tot la munca sunt! Nu muncesc in week-end, dar in cursul saptamanii ma cam ia cu dureri de cap...
In Romania eram invatatoare asa ca...asta e cel mai mare regret al meu! Faptul ca nu mai am acel program plus munca atat de placuta cu copiii! Asta e...Nu e perfectiunea nicaieri, si cine viseaza la caini cu covrigi in coada prin alte tari va avea o MARE dezamagire..
acum despre Aloe. Nu primesti nici-un cod de distribuitor daca te inregistrezi. Efectiv introducerea unui cod este parte din intregistrare. Deci ori cunosti un distribuitor, ori iei unul din oficiu. In schimb ca sa devii distribuitor habar nu am ce trebuie facut.
Preturile nu difera din pacate, ce scrie pe internet ala e pretul unic! Nu se aplica taxe dupa cate am vazut eu, doar ma incaseaza in plus taxa de expediere.
Probabil reducere au distribuitorii. Eu sunt simplu cumparator si comand de pe internet. Ideea de baza este ca, desi vrei efectiv sa cumperi, tot iti trebuie un distribuitor, nu poti pur si simplu, si asa am ajuns sa imi caut unul si am gasit in Romania. Distribuitorii cred ca primesc ceva in functie de vanzarile facute si de-aceea am zis ca macar sa primeasca un roman acel bonus, decat un distribuitor din oficiu gasit de aiurea pe internet.
In Romania industria asta Aloe mi se pare mai dezvoltata, ti se dau brosuri, sfaturi, comanzi ca la Oriflame sau Avon. Ti se face si o prezentare.
Aici - aiurea in tramvai! Eu am aflat de aceste produse de la mama si de website la fel.
Cam atat!
Te pup si, normal, intreaba-ma daca ai neclaritati!