dureri de maini

•  
    • 137 mesaje
    9 Iun 2008, 11:45
    0 0
    din aprilie ma confrunt cu o durere groaznica de maini si picioare.durere incepe de la degete si se prelungeste pana la umeri iar la picioare pana la genunchi.am facut urmatoarele analize:aslo=200,vsh=12,proteica c reactiva(pt depistarea reumatismului infectios)=negativa,iar leucocitele au iesit un pic marite.cu toate astea medicul reumatolog mi-a spus ca nu am nimic iar durerile de maini cresc in intensitate de la o zii la alta,iar mai nou imi zvacnesc si simt furnicaturi atat in maini cat si in picioare.durerea este permanenta iar seara creste in intesitate.va rog sa ma ajutati cu sfaturi,ce fel de investigatii as putea face sau ce tratament ati urmat voi.tin sa precizez ca pana acum o luna jumatate nu am avut nimic.vca multumesc anticipat pt ajutor.
  •  
    • 30 mesaje
    9 Iun 2008, 11:52
    0 0
    ar trebui sa consulti si un medic neurolog daca spui ca ai si furnicaturi in maini si picioare dar sa ii arati si ce fel da analize ai facut sa nu trebuiasca sa le repeti si multa sanatate
  •  
    • 137 mesaje
    9 Iun 2008, 13:45
    0 0
    am consultat si medicul neurolog,el m-a trimis la reumatologie pt proceduri.multumesc pt raspuns.
  •  
    • 101 mesaje
    11 Iun 2008, 12:32
    0 0
    Parerea mea ca ar trebui sa consulti un alt medic reumatolog. Dupa simptome par a fi probleme cu articulatiile.Eu am aceleasi probleme,dar am inceput sa iau ulei din ficat de cod si parca durerile s-au mai ameliorat.
  •  
    • 137 mesaje
    11 Iun 2008, 14:39
    0 0
    camelia poti sa-mi recomanzi un medic reumatolog in bucuresti,te rog
    eu am mers la un medic reumatolog de la spitalul universitar de urgenta bucuresti tot acolo am facut si unele proceduri pt coloana si soldul drept(fostul spital municipal).multumesc frumos.
  •  
    • 101 mesaje
    12 Iun 2008, 09:25
    0 0
    Sorry, eu sunt din Moldova si ma duc la o d-na doctor din Iasi.
  •  
    • 290 mesaje
    12 Iun 2008, 13:28
    0 0
    Buna!Contacteaza-ma pe vyo_1968 pentru a stabili o intalnire.