pastila de a doua zi

•  
    • 10876 mesaje
    8 Iun 2008, 12:55
    0 0
    pai pastila aia de a doua zi, contine atitia hormoni in ea cit pentru juma de viata.
    daia se spune ca tre s-o iei maxim de doo ori pe an, in situatii limita.
    asta e si motivul pentru care tie ti-a venit ciclul mai devreme.zi merci ca ti-a venit.
    dar nu te supara ca te intreb, de ce atita graba sa faci secs?
    n-au intrat zilele in sac, ai toata viata inainte sa-l faci.
    crede-ma, dupa 20, e si mai misto.
  •  
    • 1995 mesaje
    8 Iun 2008, 18:10
    0 0
    Da, daca tot ti-ai inceput viata sexuala atat de devreme, folositi prezervativul. Si nu o mai considera pe mama ta o sperietoare. E mai sanatos sa stie ce faci. In fond esti inca foarte mica, viata pentru tine de abia incepe. Mama ta va fi cea care iti va fi multa vreme de acum incolo de ajutor in orice situatie. Asa ca, mai bine sa te sfatuiasca si in privinta asta. E greu sa ii spui, dar vei vedea ca daca o tratezi ca pe o prietena, poate va intelege. Si te vei simti mai protejata de orice problema neplacuta ce poate apare pe viitor. Si miki are dreptate: zi mersi ca ti-a venit ciclul. Prezervativul de acum incolo, da?
    Apropo, stiai ca el savarseste o infractiune? Sex cu un minor? Ai grija ce faci pe viitor, pentru ca nu e in regula.
  •  
    • 4 mesaje
    9 Iun 2008, 22:27
    0 0
    --------------
  •  
    • 16 mesaje
    10 Iun 2008, 11:50
    0 0
    Este posibil ca ciclul sa fie neregulat pentru inca 1-3 luni. Este deasemenea posibil ca sa iti vina iar peste 2 saptamani. Asa cum au spus si evele dinainte, ai grija sa nu o folosesti prea des pentru ca iti da peste cap tot organismul.
  •  
    • 4 mesaje
    22 Iun 2008, 17:47
    0 0
    ----------------------------
  •  
    • 108 mesaje
    22 Iun 2008, 20:42
    0 0
    Daca ai luat-o corect, "si-a facut treaba". pentru linistea ta fa un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul neprotejat
  •  
    • 167 mesaje
    22 Iun 2008, 20:59
    0 0
    nu pot sa cred k ti ai inceput viata sexuala asa repede....in plus nu sti prea multe despre sex iar acum esti panicata?crezi k baiatul asta va ramane cu tine pe veci?sau se va preocupa mult de tine?dar ma bucur k te ai inregistrat pe acest site poate inveti lucruri folositoare.in cazul de akm ciclul se deregleaza..ma gandesc k ai luat postinor nu i asa?si dk ai citit prospectul pana la data ta de ciclu o sa iti vina o sangerare si apoi ciclul.dar ar fi bine sa fi educata sexual cat mai repede k sa nu ai surprize.la spitalele mari ale fiecarui oras se afla un cabinet numit planing familial.akolo sunt medici ginecologi.le poti explica situatia si nu e nevoie obligatoriu sa fi insotita de mama poti merge cu iubitul, dk te iubeste cu adevarat si se ocupa de tine de voi o sa accepte iar dk nu ma gandesc k se teme si vei realiza k nu e potrivit pt tine deoarece te va dezamagi.parerea mea.deci mergi akolo si vei discuta cu un medic el te va sfatui cum sa te protejezi de boli si sarcina si te ajuta sa te ingrijesti k fata...poate asa consideri k ai cu cine sa pove fara sa fie ink cazul sa i spui mamei.la varsta ta,sexul e periculos,iti afecteaza si cresterea.pasul e facut deja dar akm trebuie sa te protejezi...bafta mare !sper k baiatul asta sa te merite si sa nu aveti probleme cu parintii....
  •  
    • 1767 mesaje
    22 Iun 2008, 23:40
    0 0
    ...probleme prea mari si nepotrivite unui copil de 14 ani...
  •  
    • 827 mesaje
    23 Iun 2008, 10:13
    0 0
    Draga mea, esti prea mica pentru astfel de probleme. Traieste-ti copilaria iar daca tot ti-ai inceput viata sexuala, ar fi bine sa te documentezi despre riscurile unei sarcini si ale unei boli cu transmitere sexuala, sunt extrem de multe si iti pot afecta viata extrem de puternic. FOLOSESTE PREZERVATIVUL!
  •  
    • 4 mesaje
    23 Iun 2008, 10:22
    0 0
    =========
  •  
    • 94 mesaje
    24 Iun 2008, 14:04
    0 0
    Buna...
    daca ai luat-o cum trebuie pastila, (a doua la 12 ore dupa prima) nu ar trebui sa ai de ce sa ti faci griji.
    Acum daca astazi nu ti vine, nu dispera. Pastila te deregleaza, poate sa ti vina azi sau poate sa ti vina peste o luna de la sangerare.
    pentru linistea ta fa ti un test de sarcina la 3-4 sapt dupa contact.
    Bafta! si multa grija pe viitor
  •  
    • 287 mesaje
    25 Iun 2008, 22:39
    0 0
    Buna!
    Eu nu am 14 ani, dar mesajele voastre am sa le arat unui adolescent, care nu vrea sa ma creada. Si-a inceput viata sexuala cu prietena lui .Au 17 ani amandoi. Si ce credeti ca fac? Dupa fiecare contact s-au gandit ei sa ia pastila de a doua zi. Eu le-am zis sa mearga la un cabinet de planning familial, dar zice-se ca ei ii e rusine. Stiu si eu ca nu e bine sa ia mai mult de 2. Dar... Nu am reusit sa ii conving. Asta e ultima mea incercare.Va pup!
  •  
    • 118 mesaje
    26 Iun 2008, 00:37
    0 0
    Saptamana trecuta am insotit o prietena la medic, pentru un avort!
    Luase pastila de a doua zi dupa cateva ore de la contactul sexual, a luat-o absolut corect insa DEGEABA!!!
    Azi sunt personal trautatizata de ceea ce am vazut, zeci de femei treceau prin asta si e socant pentru ca unele din ele erau la prima vizita la un ginecolog...impinse de avort!!
  •  
    • 10876 mesaje
    26 Iun 2008, 16:46
    0 0
    pisi, am luat pastila de a doua zi.am 34 de ani.
    am ramas insarcinata.numa ca la ecografie, aveam sarcina oprita in evolutie.
    cind am aflat ca sunt insarcinata, sa stii ca pastram bebeul.
    cazul meu ca ar fi pastrat copilu nu e si cazul tau.
    asa ca si cu pastila de a doua zi poti ramine gravida lejer maica.
  •  
    • 4 mesaje
    26 Iun 2008, 19:43
    0 0
    ------------
  •  
    • 1 mesaje
    26 Iun 2008, 20:01
    0 0
    yes