cauterizare rana de col
-
0 0Sunt in a 4-a zi dupa cauterizare si desi doctorul mi-a spus ca o sa am scurgeri rosiatice inca nu am avut nimic de genul. Am avut ceva scurgeri mai abundente, dar nu erau rosiatice, ci mai degraba transparente, si din cand in cand scurgerea e mai galbuie. Cam la cat timp dupa cauterizare trebuie sa ma astept sa inceapa sa se elimine crusta aceea?
-
Se poate merge la job a doua zi, atunci imediat dupa cauterizare e o senzatie ciudata si vrei sa stai doar in pat sa nu faci nimic. dar in afara de acele scurgeri alt disconfort nu exista.
Scurgerile sunt cat se poate de normale si probabil difera de la persoana la persoana culoarea lor si abundenta.
Sa folosesti protej slip, lenjeria sa fie mereu curata si de bumbac.
Stiu ca nu ai voie sa faci baie in cada o perioada buna de timp, doar dus.
Peste cat timp te-a programat la control? Si nu ai voie nici relatii intime sa ai, pana nu mergi la control, eu asa stiu. -
mi-e mi-a spus doctorita sa merg la control peste 3 luni, daca nu apar sangerari. Zicea ca e posibil ca la 10-15 zile sa sangerez, ca s-ar putea sa se rupa un vas de sange cand se desprinde crusta.
Disconfortul nu e mare, ceva de genul ca si durerile la ciclu (dar nu din alea mari) atunci cand face cauterizarea. Dupa aia nu am mai avut nimic am mers singura acasa cu autobusul. De contact intim nu am intrebat ca oricum sunt pe pauza o vreme asa ca nu m-a interesat cat timp nu am voie. Ea a zis un timp, dar nu am intrebat cat timp.
Si mi-a dat 5 zile sa iau antibiotic seara si dimineata... -
Buna din nou, cum sa te duci la control peste 3 luni? mi se pare f mult!
o luna cred ca e mult mai ok.
citeste aici pe forum discutii despre cauterizare si vei vedea ca 3 luni e mult.
si cum sa iti dea antibiotic?
stiu ca se da ceva tratament dar antibiotic nu, o sa faci candida.
Daca vrei sa fie ok rana, adik sa treaca, sa nu mai fie nevoie de o noua cauterizare respecta un tratament cu strictete.
Relatii intime nu ai voie cel putin o luna, pana mergi la control, nici macar cu prezervativ, ti-am zis ca eu stiu ca nu e voie nici baie in cada.
Mai intreaba, mergi la un alt doctor sa te vada, ai grija de tine. -
antibioticul l-am luat deja, stiu ca poti face candida de la el, dar decat infectie mai bine o candida usoara. Oricum nu mi-a dat ceva tare si doar 2 tablete pe zi.
Baie nu am facut, nici nu am de gand sa fac, iar de relatii intime nu e cazul, ca prietenul e plecat in strainatate si nu ne vedem curand.
Oricum eu am incredere in doctorita asta, cand am avut candida mi-a dat tratament ca mi-a trecut de prima data, asa ca nu am de ce sa nu o ascult. Oricum ce mi-e la 1 luna sau la 3 luni, ca daca e ceva de rau as vedea si m-as duce oricand..daca nu, e ok si la 3 luni...