alergie la detergenti...

•  
    • 2 mesaje
    7 Iun 2008, 23:53
    0 1
    de doi ani ma chinuie o alergie la detergenti(de vase, sampoane)am fost la dermatolog am facut tratament, am dat cu toate cremele superhidratante, am folosit manusi, dar degeaba. imi crapa palmele pana la sange si ma mananca noaptea f tare. stiti vreun remediu?
  •  
    • 2581 mesaje
    8 Iun 2008, 00:07
    0 0
    Incearca sa te dai cu Nidoflor. O prietena de-a mea tot asa avea mainile si a fost singurul lucru care i-a folosit.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iun 2008, 00:19
    0 0
    am folosit si nidoflor, clotrimazol si cicatrizin,dar si creme cosmetice super hidratante, caci medicul mi-a zis ca s-a distrus stratul de grasime din pielea mainilor care asigura sebumul necesar refacerii pielii. dar degeaba. nu stiu ce sa mai fac! am o fetita de 6 ani care tipa cand o spal ca o zgarii cu mainile mele, nu mai zic cate dresuri am agatat....plus ca se vad oribil crapaturile parca am raie...doamne fereste!
  •  
    • 2581 mesaje
    8 Iun 2008, 08:32
    1 0
    Schimba doctorul. Prietena mea a umblat foarte mult pana i-au gasit remediul. Poate un alt medic ii da de cap bolii tale.
    Si sa stii ca poate fi pe baza de stres. Si degeaba te tratezi local daca nu tratezi si restul.
  •  
    • 3036 mesaje
    8 Iun 2008, 16:09
    0 0
    poate sa fie un sindrom pelagros, hiperkeratoza fisurata, provocat de anumite carente de vitamine (in special A si complexul B) si proteine.

fireste, nu este exclusa nici cauza psihica.
  •  
    • 514 mesaje
    8 Iun 2008, 16:18
    0 0
    unguentul de galbenele cu propolis l-ai incercat?
  •  
    • 55 mesaje
    8 Iun 2008, 18:28
    0 0
    Probabil ai " tinea manus ".Cumpara nizoral crema,este o crema antimicotica si s-ar putea sa-ti rezolve problema,care nu se da batuta prea usor.
  •  
    • 476 mesaje
    10 Iun 2008, 13:24
    0 0
    Incearca sa te trateze un alergolog. Mergi la Malaxa din Bucuresti. O sa fie bine.
  •  
    • 290 mesaje
    12 Iun 2008, 13:36
    0 0
    Buna ziua!
    De ce nu incercati sa folositi bio cosmetice?Sunt facute special pentru persoane alergice