papanicolau
-
6 Iun 2008, 14:04depisteaza modificari canceroase la nivelul colului uterin. ar trebui sa ti-l faci cel putin o data pe an.
-
6 Iun 2008, 21:48mama a fost operata de fibrom uterin acum doua luni si inca nu a primit rezultatul de la biopsia fibromului...
are un papanicolau facut inainte de operatie cu o saptamana care a iesit bun...dar pana nu vedem si rezultatul biopsiei avem emotii, cu toate ca medicul a zis ca nu a ridicat nici o suspiciune de cancer...sper sa fie asa!
mama e tot internata in spital pentru ca a facut o tromboflebita profunda la 10 zile dupa operatie. pana nu o externeaza nu o sa aflam nimic de rezultatul biopsiei...
Daca ar fi fost cancer, oare ar fi trebuit sa ne fi anuntat?
Sunt asa de ingrijorata.
dupa operatie de fibrom se fac analize si in spital sa se vada natura fibromului sau se bazeaza pe biopsia aceea al carei rezultat vine in 6 saptamani? Daca stie cineva sa ma ajute va rog! -
6 Iun 2008, 22:56in urma cu doua luni si eu am fost operata de fibrom si acum ma simt mai bine dar la mine papanicolau inainte de operatie a fost 4.si vreau sa iti spun ca nici eu nu am primit rezultatul anatomo-patologic dar medicul care m-a operat mi-a spus ca nu i s-a parut a fi malignitate.acum o saptamana am fost din nou internata pt ca aveam dureri daca stateam mai mult in picioare si la control mi s-a spus ca s-a format un granulom si de aceea aveam dureri si sangeram.am facut analize si mi s-a recoltat si citologie si a fost2deci acum e bine.asa ca ai incredere ca totul o sa fie bine si multa sanatate mamei sper sa iasa mai repede din spital
-
9 Iun 2008, 22:39multumesc ciucurik_aly!
multa sanatate si tie!
s-ar putea sa fie externata mama saptamana aceasta...sper sa fie totul bine si examenul anatomopatologic sa fie ok.