cancer de piele

•  
    • 100 mesaje
    3 Iun 2008, 15:36
    0 0
    Fetelor,am nevioe de un sfat,daca e vreuna dintre voi dermatolog,oncolog,sau aveti cunostinta....va rog sa imi spuneti daca este molipsitor cancerul de piele.Am un prieten care si-a operat niste alunite care s-au dovedit a fi maligne,are destul de multe alunite,negi pe corp,unele mai mici,altele mai mari,din cate mi-a spus,boala lui merge mai mult in interior decat in exterior.Acum nu are probleme,se simte bine,dar as vrea sa stiu ce risc in cazul unui contact intim cu el...Stiu ca de regula,nici un cancer nu este molipsitor,dar am nevoie de parerile voastre.Ati auzit,stiti,ati trecut prin asa ceva?
  •  
    • 2807 mesaje
    4 Iun 2008, 09:51
    0 1
    nu este molipsitor

imi pare rau pt prietenul tau,daca analizele au dovedit ca alunitele sunt maligne,sa dea Dumnezeu sa fie intr-o faza incipienta....altfel..mi-e greu sa-ti spun

sanatate multa, ca va avea nevoie
  •  
    • 100 mesaje
    4 Iun 2008, 10:28
    1 0
    Multumesc,floare-de-colt.Si-a descoperit boala de vreo doi ani,cand l-am cunoscut eu o avea si a fost sincer si mi-a spus.Eu nu am cosiderat asta un impediment si cred ca toata lumea are nevoie si dreptul sa fie iubita.Acum se simte bine,nu face tratament,dar mie imi e frica pentru cand nu se va mai simti asa....si pentru el si pentru mine.....
  •  
    • 49 mesaje
    4 Iun 2008, 10:48
    0 1
    Am citit despre problema ta si cred ca ar trebui sa faca un tratament naturist,...cand ajunge intr-o faza avansata e jalnic,....simti ca nu mai poti lupta,ca nu mai poti scapa,dar vreau sa-ti spun ca nu se mai moare din cancer,doar trebuie sa stii ce tratament sa urmezi,nu este timp sa le testezi,ai nevoie de ceva sigur.
  •  
    • 2807 mesaje
    4 Iun 2008, 12:45
    0 0
    viki,imi pare rau ca te contrazic dar din cancer de piele(melanom malign), intr-o forma avansata desigur, se moare in ziua de azi si inca ingrijorator de multi...si f multi tineri

din pacate vorbesc in cunostinta de cauza

brada,sa mearga sistematic la control,in special daca observa vreo modificare a alunitei(forma etc) si sa evite pe cat posibil soarele...astfel va preveni orice pericol si va fi ok

te felicit ca-i esti prietena in astfel de conditii..sigur inseamna f mult pt el
  •  
    • 49 mesaje
    4 Iun 2008, 13:29
    1 0
    Floare de colt,esti pe dinafara,....medicina este avansata draga,...mama mea a avut cancer,si poate mult mai avansat decat crezi,....si este ok,..este sanatoasa,...si nu a murit.Trezeste-te...ori daca nu,crezi ce vrei dar nu mai vorbi in necunostinta de cauza.
  •  
    • 100 mesaje
    4 Iun 2008, 13:52
    0 0
    Fetelor,imi cer scuze,intentia mea a fost cu totul alta,nu sa va fac pe voi sa va certati,stiu ca fiecare ati vrut sa imi dati un sfat cat ati putut voi de bun si pentru asta va multumesc,si eu stiu ca nu se moare de cancer de piele,dar nici nu poti trai vesnic cu el,cumva se termina,intr-un fel sau altul,se poate raspandi la oase sau in alta parte,oricum ar fi,cancerul e tot cancer,nu?
    Sigur,eu incerc sa nu vorbesc cu el foarte mult despre asta,el se poarta atat cat poate de normal.......dar ce are in suflet,eu nu am sa pot sti si nu am sa pot simti poate niciodata.......Ma rog la Dumnezeu sa pot fi langa el atat cat va avea nevoie.....oricum inevitabilul nu se poate ocoli,nu-i asa?
    Multumesc inca o data pt. ca mi-ati raspuns.
  •  
    • 2807 mesaje
    4 Iun 2008, 13:58
    0 0
    viki,felicitari pt modul ''elegant'' de exprimare

ma bucur pt mama ta,sa dea Dumnezeu sa nu mai aiba niciodata probleme,sora mea in schimb a murit la 38 de ani si te asigur ca s-a facut absolut tot posibilul pt ea asa ca...din pacate vb in cunostinta de cauza....si vb de ''zilele noastre'' si nu de pe vremea lui ion roata,(intr-un mare oras centru universitar)

probabil ca daca nu era un caz fericit acum faceai parte din categ celor f prudenti.....in fine...oare de ce-mi framant eu creierii pe-aici?

brada draga,cu toata medicina avansata ai grija de baiat

multa sanatate prietenului si.....mamei tale,viki
  •  
    • 49 mesaje
    4 Iun 2008, 14:18
    0 0
    Floare de colt,pt simplu fapt ca nu a folosit tratamentul potrivit asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa procedeze asa,eu ajut oamenii care nu inteleg,ca exista medicamente naturiste de un randament extraordinar de rapid si bun totodata,imi pare rau pt sora ta,eu am 40ani iar mama mea s-a imbolnavit brusc la 60ani,au fost momente de cosmar,....dar am mers doar pe tratament naturist,sunt din iasi si am descoperit medici care trateaza cu medicamente naturiste incredibil de bine.Mai clar exemplu nu pot sa-ti dau.Lumea trebuie sa creada si sa inteleaga cat de eficient si curat e tratamentul naturist.
  •  
    • 689 mesaje
    4 Iun 2008, 14:54
    0 1
    cancerul e doar o aglomerare de celule care se dezvolta anormal, si daca nu este extirpat ajunge sa se ramifice in mai multe organe(metastaza) si duce la oprirea organelor respective.
    Daca alunitele respective au fost depistate la timp si extirpate, el poate trai toata viata fara sa mai aiba vre-o problema.
  •  
    • 100 mesaje
    5 Iun 2008, 10:42
    1 0
    Floare-de-colt,imi pare rau pentru sora ta,imi pare rau din tot sufletul,tocmai la asta ma gandesc si eu,ca va veni un moment in care nu voi putea face nimic....si nu stiu....
    Viki,ti-am trimis mesaj privat,poate ma ajuti cu o adresa sau un nume al medicului care a tratat-o pe mama ta,eu incerc sa ma leg de orice speranta care cred ca l-ar putea ajuta,desi e foarte greu sa il conving pe el,in primul rand sa urmeze un tratament.
  •  
    • 49 mesaje
    5 Iun 2008, 11:14
    1 0
    Brada,nu am primit nici un mesaj privat,lasa-mi un alt msj pe mess,..id-ul este acelasi de aici
  •  
    • 2807 mesaje
    5 Iun 2008, 12:09
    0 0
    brada scumpa,nu trebuie sa gandesti negativ,ci din contra...oana are dreptate,odata ce au fost extirpate la timp e posibil sa nu mai aiba probleme niciodata...

ceea ce m-a deranjat la viki a fost modul ei de exprimare si faptul ca era atat de sigura ca sora mea a primit un tratament nepotrivit, fara macar sa aiba nici cea mai vaga idee despre ce si cum s-a intamplat...cazurile sunt particulare...si din pacate e cel mai agresiv cancer,care daca nu-i depistat la timp...nu e bine

...eu nu sunt ranchiunoasa de felul meu...dar la subiectul asta nu pot sa nu reactionez...

uite...poate te ajuta intr-un fel sa-ti povestesc ce s-a intamplat la noi...cu ocazia asta vede si viki(desi n-am nimic nimanui ceva de demonstrat) ca am facut absolut tot ce se poate, INCLUSIV TRATAMENT NATURIST,toooot

sora mea avea alunite din alea...intr-un an a fost ea la mare cu copii care erau in tabara si aveau programul lor, iar parintii o lalaiau pe plaja cat era ziulica de lunga( greseala capitala,legata de neinformare)..

asta a fost undeva la sf lui iulie,inceputul lui august...
    la inceputul lui septembrie,vine la mine(locuim in orase diferite) la un control pt ca i se infectase o alunita(cu trimitere de la medicul ei)..

se face biopsie si...ce crezi..? iese melanom malign in ultimul stadiu desi ea arata si se simtea perfect !!!!
    nici medicii n-au crezut asa ca au repetat analizele cam la 2 sapt dupa primele....(intre timp operasera alunita infectata)...

analizele urmatoare deja indicau ceva metastaze..

ca sa scurtez...au urmat o serie de operatii...(3 in total)concomitent cu tratamentul aferent...mereu analize...care ieseau tot mai rau...ea statea la mine (eu o ingrijeam singura avand si un copil mic),in timpul asta am luat legatura cu cineva pt tratament naturist..pe care-l respectam cu strictete...

....pana,intr-o zi,cand medicul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic....ea nu stia...n-am avut puterea sa-i spun ca nu i s-a mai dat nici o sansa la viata....am continuat tratamentul naturist...ne-am rugat....am citit impreuna carti despre puterea mintii,am incercat sa fiu optimista si tare pt ea,am incercat tot, tot .....ajunsese
  •  
    • 2807 mesaje
    5 Iun 2008, 12:18
    1 0
    ajunsese la un mom dat in situatia ca nu mai dormea si nu se mai hranea pt ca facuse o pareza si nu-si mai simtea limba....ii era frica sa nu adoarma si sa si-o inghita... de hranit o hraneam printr-o sonda la un mom dat care ii era introdus prin nas direct in stomac

la ultimul control,medicul mi-a spus sa o trimit cat mai repede acasa,pt ca imi va fi dificil...cand va fi ...prea tarziu

asa am facut..ea nu prea intelegea...mi-a fost greu tare

s-a dus la ingeri dupa o saptamana

...i-am crescut unul din copii, care ii mostenise se pare alunitele,am fost la medic,au fost extirpate cu succes si totul e ok...

mi s-a deschis o rana.... cred ca mai mult pt mine am povestit),insa daca poti invata ceva din ceea ce noua ni s-a intamplat....

ceea ce am povestit s-a intamplat in 2 luni jumate...adica de la diagnosticare pana...la sfarsit

scuze daca am intristat pe cineva
  •  
    • 49 mesaje
    5 Iun 2008, 12:26
    1 0
    Floare de colt,..am citit in contiunuare si tin sa-ti spun ca daca a facut un tratament naturist sora ta,...asta nu inseamna ca a fost cel indicat si perfect,...sunt mii de tratamente naturiste,...si cum am spus si o repet sunt cateva din cele mii care sunt testate si in adevaratul sens al cuvantului sunt fff buna.Stii cati din cei care au urmat tratamentele pe care le-a facut mama mea sunt in viata?....mai toti.....nu a decedat nici unul.Si unul din ei este chiar un medic oncolog care nu s-a putut trata decat cu naturist pt ca stimatii lui colegi l-au deschis si l-au inchis spunandu-i ca nu mai e nimic de facut.Si mai sunt multe de spus dar nu-mi bat capul cu nimeni,...fiecare dupa cum vrea sa traiasca.
  •  
    • 2807 mesaje
    5 Iun 2008, 12:28
    1 0
    da viki....probabil ai dreptate,nu mai zic nimic..

E.L. chestia cu ''fiecare dupa cum vrea sa traiasca'' a durut

mi s-a deschis iar rana...eu nu mai postez aici

multa sanatate tuturor
  •  
    • 97 mesaje
    6 Iun 2008, 06:24
    0 0
    Floare de colt m-a miscat povestea ta imi pare tare rau pentru sora, cred ca ai suferit foarte mult, e cumplit....
    Vicki,am citit si alte mesaje ale tale, esti prea agresiva in modul tau de exprimare si nu cred ca e cazul sa jignesti pe nimeni, indiferent care este parerea lui.
    Brada, stai linistita cancerul nu e molipsitor.
  •  
    • 2581 mesaje
    6 Iun 2008, 08:42
    0 1
    Floare-de-colt, imi pare sincer rau pentru sora ta. Stiu ce inseamna asta, pentru ca si eu am trecut prin asta. Sora mea care a murit, mi-a fost cea mai buna prietena. Niciodata nimic nu o va putea inlocui.
    Viki, esti dureros de rea si de egoista. Nu te gandesti la durerea altora, ci numai la adevarul tau. Sa ai tu dreptate. Si sa stii ca nu este intotdeauna asa cum vrem. Sora mea timp de 4 ani s-a tratat cu tratament naturist. Si a fost tratata de oameni de renume din domeniu. Urmarea a fost ca i s-a stopat cancerul initial, dar asta poate datorita cobalto-terapiei si i s-a dezvoltat un alt cancer in organism, care i-a fost fatal. Si iti spun, ca eu in viata mea nu am vazut om, in afara de ea, sa poata inghiti atatea ceaiuri si fel de fel de mixuri din plante. Ma gandesc si acum cu groaza, ce a putut bea si manca, in speranta ca se va salva. Din pacate nimic nu a ajutat-o.
    Si iti mai spun ceva. Ca o tot tii cu produsele naturiste. Plantele acelea nu cresc tot intr-un mediu poluat? Apa, pamantul si aerul, nu este tot acela de care are si organismul nostru parte? Cred ca este cea mai mare prostie sa crezi ca poti fi salvat doar de tratamente naturiste si sa insisti pe ele, fara a face alte tratamente puternice.
  •  
    • 2581 mesaje
    6 Iun 2008, 08:54
    2 1
    Viki, acum inteleg agresivitatea ta de pe alte topicuri. Esti distribuitor ganoderma si crezi ca astfel iti maresti castigurile. Da, intr-adevar trebuie sa insisti pentru castiguri de 50% din valoare. Pacat ca acel tratament e frectie la picior de lemn. E cel mai aiurea lucru care se poate vinde. oricum imi place ca toti care incearca sa vanda spun ca au avut cancer, desi habar nu au ce-nseamna de fapt boala aceasta. Cred ca este foarte urat sa pui seara capul pe perna dupa ce ai inselat o gramada de oameni, trezind in ei sperante desarte, doar pentru ati mari castigurile. Dar unii oameni chiar nu au scrupule. Ce nu faci pentru a castiga marele premiu pentru realizari din vanzari, care este o masina. Chiar daca asta inseamna poate moartea cuiva in care ai trezit sperante.
  •  
    • 49 mesaje
    6 Iun 2008, 10:01
    1 1
    NU SUNT DISTRIBUITOR SI VREAU SA FIE CLAR PT TOATA LUMEA,IAR AGRSIVITATEA MEA VINE DIN PARTE VOASTRA,SUNTETI NISTE EGOISTE SI VRETI CA TOATA LUMEA SA CREADA DOAR CE VRETI VOI,AICI AU LOC DISCUTII,EU ASTA AM INCERCAT DAR VOI VA LIMITATI DOAR LA CE STITI SI NIMIC MAI MULT,...E VORBA DE CUNOASTERE DE INTELEGERE DE A STUDIA SI A RECEPTIONA POZITIV.ASA CUM AM MAI SPUS SERVICIUL PE CARE IL AM NU SE COMPARA CU CEL DE DISTRIBUITOR SI NU MI SE POTRIVESTE CEL DE DISTRIBUITOR SI NU AM TIMP PT ASA CEVA.ROG SA NU MAI FACETI AFIRMATII CARE NU AU SENS.ERA MAI CU BUN SIMT SA MA INTREBATI SI VA RASPUNDEAM CA NU AM NICI O LEGATURA CU DISTRIBUTIA SI NU MA INTERESEAZA MODUL ASTA DE ABORDARE AL VOSTRU.