steriletul...
-
3 Iun 2008, 09:510 0buna,am 21 de ani...de doi ani am sterilet nu am nici o sarcina...am avut un chiuretaj..si de atunci mi-am pus sterilet...dar am auzit tot felul de vorbe...ca nu mai poti avea copii...am fost la control...de fapt ma duc periodic...si mi-a spus ca nu am nici o problema ca am vaginul stramt si dak ar fi sa-l scot imediat raman insarcinata...oare mai pot avea copii...ma chinuie gandul asta.ma gandeam pe la anu sa imi intemeiez o familie ca sunt si la facultate si la anu fac si nunta...oare sa il scot?
-
3 Iun 2008, 15:08ce legatura are vaginul stramt cu steriletul si fertilitatea? Eu stiu ca steriletul este recomandat doar daca ai avut o sarcina..poate ar trebui sa mai consulti si alt doctor...
-
3 Iun 2008, 16:47pai si eu stiu la fel ca daca n-ai avut nici o nastere nu ai cum sa pui sterilet. nici un doctor nu mi-a recomandat(si am fost la destui) ca altfel de mult as fi folosit metoda asta contraceptiva.
cine ti-a pus tie sterilet fara sa fi nascut?! -
3 Iun 2008, 17:23nici eu nu am auzit de sterilet fara o sarcina in precedent...pfai si de la ce varsta...19 ani!
recomandarea mea ar fi ca URGENT sa ceri si parerea altui medic iar in ce priveste conceptia, n-are vaginul nici o treaba decats a fie sanatos, in rest te cauti la ovare, trompe si uter daca vrei copii! -
4 Iun 2008, 09:54si eu stiu la fel,doar dupa o sarcina se poate folosi aceasta metoda contraceptiva
f ciudat.. -
4 Iun 2008, 17:53draga mea,nu are nici o steriletul cu sarcina,eu am avut sterilet 7 ani,si dupa ce l-am scos am ramas imediat insarcinata.Cine ti-a spus asa,habar nu are.Stai linistita.