ce pot face sa ....

•  
    • 5575 mesaje
    2 Iun 2008, 19:19
    0 0
    acum un an, in vara, am avut licenta, si pt ca nu avem cand sa invat in timpul zilei din cauza job-ului, m-am chinuit foarte tare, invatand noaptea. de atunci am ramas cu o stare permanenta de oboseala, pot sa dorm si 24 de ore, tot mai dorm dupa aceea. plus ca mi-am pierdut capacitatea de concentrare, uit foarte repede, nu mai pot invata, am doar memorie de scurta durata. aveti idee ce as putea face sa remediez aceste probleme? chiar ma ingrijoreaza, nu stiu daca este normal sa am acest deficit de atentie. am luat vitamax, ginsavit, degeaba. starea de oboseala persista. a mai trecut vreo eva prin asa ceva?
  •  
    • 238 mesaje
    2 Iun 2008, 19:37
    0 0
    Eu ti-as propune o saptamana la munte ca sa-ti incarci bateriile.
    Si eu am trecut printr-o astfel de stare si se numeste oboseala cronica. Ulterior eu am facut si atacuri de panica si depresie.
    Poti sa iei tot felul de vitamine ca tot degeaba.... se odihneste trupul dar nu si creierul. Incearca sa bei ceai de sunatoare seara la culcare sau o cana de lapte cu miere. Citeste ceva relaxant seara sau vizioneaza un film bun. NU mai pune la suflet toate rahaturile si acordati timp si pentru tine. Rasfata-te si pe tine nu numai pe altii. Numai bine.
  •  
    • 5575 mesaje
    2 Iun 2008, 19:38
    0 0
    multumesc pt raspuns
  •  
    • 2520 mesaje
    2 Iun 2008, 20:39
    0 0
    Cu alimentatia cum stai? poate pare aiurea intrebarea mea, dar sa stii ca lipsa de energie e strins legata de alimentatie. Ptr o mai buna functionare a creerului ai nevoie de aport de omega3, 6 si 9 - in general gasesti in paste si simburi. Ptr energie la modul general ai nevoie de un regim alimentar (nu te gindi la dieta!!!! ) bogat in vegetale, proteine animale pe cit posibil in prima parte a zilei. Sa nu stai dupa ce iei masa (miscare usoara - mers pe jos 10 minute).
    Multa sanatate!
  •  
    • 22 mesaje
    2 Iun 2008, 23:59
    0 0
    fa ti un la endocrinologie pt ca este posibil ca stresul acumulat sa ti fi afectat glanda tiroida. si eu am patit asa si mult timp am incercat sa aflu ce am si in urma analizelor si unui consult endocrinologic am aflat ca tiroida mea nu functioneaza la capacitate maxima. doctorul mi a spus ca s a dereglat dun cauza stresului acumlat. multa sanatate