pentru toate gravidutele!!! urgent
-
2 Iun 2008, 14:000 0Dragelor, eu sunt una dintre cele mai vechi membre ale acestui forum. Puteti verifica cu usurinta acest lucru. Din pacate foarte multe dintre cele care animam forumul nu mai suntem atat de active. Anyway....
In prezent lucrez la revista Prevention, o revista de sanatate si ne-am gandit sa organizam o intalnire cu gravidutele. Asadar daca esti insarcinata, sau ai vreo prietena, sora. cunostinta, scrie-mi aici ca sa-i trimit invitatia. Toate dar absolut toate invitatele vor primi cadouri si vor sta de vorba cu doctori pediatri si ginecologi. Puteti sa puneti intrebari cu caru' pentru ca ei de aceea sunt acolo.Intalnirea are loc joia asta la ora 11 la Ferrara Cafe.
ps- cadourile sunt super, nu pierde ocazia -
2 Iun 2008, 15:20eu sunt graviduta in 5 luni si chiar sunt interesata de o asemenea intalnire. ce detalii iti trebuiesc despre mine ?
-
2 Iun 2008, 18:45TI-am scris adresa de mail la familie.
Si sa-mi spui te rog, cam pe unde e pozitionata locatia.
Aaa, si inca o intrebare capcana: am unde sa parchez masina? ca vin cu masina daca e, caci avand si copil mic, nu pot altfel... si e departe sa vin pe jos. -
3 Iun 2008, 13:26fetelor, haideti care sunteti insarcinate, nu refuzati sansa unei intalniri super cu alte gravidute si cu medici, plus cadourile pe care le veti primi....offff, ce mai trag de voi!!!
-
3 Iun 2008, 13:31Mi-ar placea sa vin doar ca ora este total nepotrivita pentru cele care au un loc de munca. Asta este parerea mea
-
3 Iun 2008, 13:37aceasta intalnire nu va dura mai mult de o ora. In plus fiecare sta cat poate, face act de prezenta pune o intrebare unui medic, *este un nutritionist, un ginecolog, un terapeut etc*, si apoi primeste cadoul si pleaca.... nu va tine ore intregi...