fumatul
-
21 Apr 2004, 11:090 0vreau sa ma las de fumat si nu stiu cum. am mai incercat sa inlocuiesc tigarile cu altceva, dar statura mea mai "corpolenta" nu-mi permite rontaitul bomboanelor sau... a reusit cineva? cum?
-
21 Apr 2004, 12:13Da, eu am reusit. Si multe dintre noi au reusit. Am avut aici, la sanatate, postat subiectul "Renuntarea la fumat". Ia legatura cu carmella, eu cred ca te poate ajuta. Mie mi-a trimis ceva foarte interesant. Iar referitor la ingrasat, e un efect inevitabil, insa pe termen scurt. Incearca in continuare, merita. Du-te si viziteaza subiectul "Renuntarea la fumat"
Bafta! -
21 Apr 2004, 12:15gina,
eu m-am lasat de fumat acum trei ani. Ca si tine, am incercat tot felul de metode care mai de care mai savante, dar nu a mers nici macar una. Si cum m-am lasat ? Brusc ! Fara menajamente sau tratamente: de azi jur ca nu mai pun tigara in gura. Si a fost greu, dar am reusit. Si nu m-am ingrasat. Te ingrasi pt. ca din lipsa de tigari incerci sa-ti ocupi timpul cu altceva....ocupa-l cu apa. Fixeaza-ti clar portiile de mancare si nu te abate de la ele fie ce-o fi. Totul e vointa, nu-ti trebuie altceva. Cauta-ti o motivatie foarte puternica pt. a te lasa de fumat, in care sa crezi si gandeste-te la ea mereu. O sa vezi apoi, cand cineva te imbie la o tigara, iar tu vei raspunde: nu, multumesc, m-am lasat- ce mandra o sa te simti.
Hai, curaj si ambitie, atatia altii au reusit, tu de ce sa fii mai slaba?