psiholog
-
0 0buna fetelor
cunoasteti cumva un psiholog bun in bucuresti ?
as vrea sa merg la un psiholog, dar nu cunosc niciunul si nici nu stiu cat costa
multumesc -
draga mea nu te-am gasit in baza de date.dar iti voi lasa aici nr de tel,deoarece nu cred ca fac ceva rau in a ajuta un om.la spit universitar este o d-na dr se numeste david adriana,este un medic foarte bun care te va asculta si te va ajuta,pe mine ma ajutat mult.iti las nr de tel de la spital unde suni si te programezi,cons era 350,si acum tot atat cred ca este.0212026117.am si nr de mobil a-l d-nei dr dar nu ti-l pot lasa aici .lasa-mi o adresa de mes si iti trimit si nr de tel personal a-l d-nei doctor.sanatate si succes.
-
buna,350lei vechi
,adica 350de mi.e si psihiatru si psiholog.eu am stat cam 45,50minute.eu o cunosc foarte bine pt ca este o ruda mai indepartata de a mea,dar nu conteaza asta,este in primul rand un om care stie sa te asculte si sa te ajute.eu am avut o pb foarte mare ,o deceptie mare ,din care practic eu nu-mi doream sa mai ies ,dumneaei ma ajutat si acum imi continui viata mea .eu zic sa incercati si veti vedea,si apoi mai vorbim.sanatate si incredere in voi,