TAMPOANE INTERNE
-
20 Apr 2004, 19:560 0Fetelor eu folosesc de cand au aparut numai tampoane interne, in speta OB.
Am auzit tot felul de zvonuri, ca ar fi daunatoare si ca nu ar trebui folosite decat in situatii extreme si nu mai mult de 2 ore tamponul.
A patit cineva ceva de la ele, stiti ceva?
Nu de alta dar nu vreau sa trec la cele externe, mi se par insuportabile, si vreau sa ma conving daca am auzit zvonuri sau realitatea. -
20 Apr 2004, 20:10de folosit am folosit si eu o perioada numaai OB si nu am avut probleme. Dar intr-adevar nu e recomandat sa folosesti numai tampoane interne, nu dau drumul la scurgeri asa cum trebuie sau daca folosesti unele cu putere de absorbtie mai mare decat iti trebuie iti cam usuca mucoasa, etc. Circula tot felul de variante, din pacate nu pot sa-ti dau un sfat de "specialitate", iti spun doar ce am citit/auzit si eu. Fa si tu un compromis, ca si mine, in oras, la serviciu, foloseste interne, acasa, in weekend, foloseste externe.
Nu abuza totusi de cele interne, pe cat posibil alterneazale. -
20 Apr 2004, 21:36Nu trebuie decat o igiena f stricta, pt ca tampoanele gen ob pot genera mai nu stiu ce sindrom, care poate sa fie fatal. Uita-te din nou pe prospect si daca respecti totul, e ok. Daca ai stari de ameteala, febra, senzatie de voma, du-te la medic rapid. Si eu le folosesc si is super incantata!
-
21 Apr 2004, 17:10si eu la fel sunt foarte incantata de ob; dar nu le folosesc decat la serviciu sau daca sunt plecata de acasa si nu mai mult de 4 ore un ob; chiar daca nu este murdar, schimba-l; acasa, pun un tampon "sanatos" si asa fac si economie la ob-uri, glumesc; imi ajunge o cutie la doua menstre; dar ma tine doar 4 zile, poate d-aia;
-
23 Apr 2004, 12:12Sunt perfect de acord cu o_zana, insa nu mi-e prea clar cum gasesti punctul optim : cand sa le schimbi, ca sa nu le scoti nici prea repede sa iti usuci mucoasa (mai ales spre sfarsitul perioadei, cand scurgerile sunt mai slabe), dar nici prea tarziu, ca sa te infectezi cumva.