amniocenteza
-
0 0Buna,am si eu niste nelamuriri daca ma poate ajuta cineva...As vrea sa stiu cat costa o amniocenteza si daca e normal sa fie facuta la 12 sapt.de sarcina ca,dupa cate stiu eu,se face dupa sapt.16.multumesc.
-
Buna,
mie medicul mi-a zis ca amniocenteza trebuie facuta in saptamanile 15-16. Tutunaru insa mi-a zis ca nu poate sa o faca mai devreme de 16 saptamani fiindca este putin lichid si cresc riscurile de avort. Prin urmare eu am facut la sfarsitul saptamanii 15 inceputul saptamanii 16.
Eu am platit 12 milioane pt analize la genetic lab si 5 mil pt recoltare.
La medlife este mai eftin, in jur de 13 milionae totul, dar trebuie sa te programez cam cu 5 saptamani inainte. deci daca esti grabita trebuie sa te orientezi.
Multa sanatate -
Buna,
am 17 saptamani de sarcina acum. Nu sunt la Tutunaru, el doar mi-a facut amniocenteza. Ma bate insa gandul sa ma mut la el fiindca mi-a explicat cu rabdare toata procedura, mi-a placut amabilitatea si deschiderea cu care ne-a oferit informatii, profesionalismul de care a dat dovada. Nu stiu daca o sa ma primeasca, dar cand voi lua rezultatele de la amnio vreau sa incerc sa ma mut la el. Cel mai tare ma ingrijoreaza faptul ca este ocupat si ca ar trebui sa astept mult pentru o consultatie.
Tie cum ti s-a parut ca medic? -
Ma, eu m-am impacat bine cu el. Intr-adevar, este f ocupat, are multe paciente si uneori cam stai si astepti...depinde si cum prinzi in ziua respectiva. Asta ar fi un inconvenient.
Ca medic, este f bun, se preocupa, daca ai vreo urgenta il poti suna, si raspunde la telefoane. Ca om nu este f vorbaret, insa daca ai vreo intrebare, iti raspunde scurt si la obiect. In rest, isi face meseria, ecografii, te trimite la analize unde trebuie, etc.
La nasteri vine intotdeauna. La prima nastere l-am sunat la primele semne, mi-a zis sa vin la spital, m-a vazut, m-a mai lasat cu o rezidenta pe parcursul travaliului, ca el mai avea operatii, apoi dr rezidenta l-a sunat cand era gata copilul de iesire. Bine, eu am nascut peste zi, de sunat l-am sunat atunci la 6 jumate dimineata, dar am inteles ca vine si noaptea, daca e...
Eu la dansul am ajuns intr-un moment delicat, in sapt 13 de sarcina, cand trebuia sa fac un avort
din cauza ca imi iesise pros.t o analiza...cmv-ul...
Doctorita la care am inceput sa merg la prima sarcina, vroia sa imi faca intrerupere de sarcina... chiar eram pierduta, nu vroiam sa avortez. Asa ca am ajuns la dansul in sapt 13 de sarcina, la 16 sapt am facut amnio (pt cmv, sa vada daca exista virusul in lichidul amniotic), amnio a iesit bine, si copilul este bine sanatos. Si cu mine s-a purtat f bine, m-a incurajat, si a facut tot ce s-a putut.
Multa bafta!
Cnad ai DPN-ul? Cred ca (,) cam ca mine..eu am intre 6-14 nov (dar mai aproape de 14 nov)..eu am avut ciclu neregulat dupa prima nastere si de aici diferenta.
Tu ce ai, fetita sau baietel? -
Eu voi avea fetita. Mai avem inca una
Va fi diferenta mica intre ele...
DPN il am tot cam ca tine, poate cu cateva zile mai tarziu, dupa cum am zis anterior.
Tu inteleg ca ai facut amnio pt down, nu? Iti iesise naspa TT?
Hai ca o sa fie bine, din moment ce fish-ul e ok, eu zic ca nu vor fi probleme.