medic ginecolog

•  
    • 242 mesaje
    20 Apr 2004, 17:30
    0 0
    Va rog din suflet daca poate cineva sa ma indrume catre un medic ginecologic -neaparat o DOAMNA!- care sa fie bun si sa aiba program si dupa 17 ?
    Ar fi super daca ar fi prin Drumul Taberii, Sebastian sau Gara. Nu de alta, dar se maresc considerabil sansele de ajunge..
    Multumesc mult de tot.
  •  
    • 76 mesaje
    20 Apr 2004, 18:19
    0 1
    Eu iti recomand pe d-na doctor TUFAN AURELIA. Are cabinet in Drumul Taberei nr 38, bl OD4, sc C ap 74, interfon 02.
    Cabinetul dansei se numeste Korona si e la parterul unui bloc cu 10 etaje (de la statia 34 spre piata e pe dreapta)
    Tel. 725.66.64
    778.34.84
    0722.383.616
    Programul este:
    - Luni, miercuri, vineri 16-20
    - sambata 10-14
    Dar daca suni la cabinet si iti faci programare iti va explica asistenta de acolo cum ai sa ajungi.
    Mie mi-a placut pt ca au si laborator de analize si nu a mai fost nevoie sa alerg pe la alte spitale. Iar preturile nu sunt extraordinar de mari. E acceptabil
  •  
    • 63 mesaje
    20 Apr 2004, 18:34
    0 0
    pisicut,
    de ce vrei tu neaparat un ginecolog femeie? Nu spun ca nu ar fi si printre ele medici buni, dar in general ca ginecologi, barbatii sunt mai buni. Nu stiu de ce? Insa, eu am fost si la barbati si la femei ginecologi si mai multumita am fost de EI. Intereseaza-te mai bine de un doctor BUN si lasa sexul la urma.
  •  
    • 74 mesaje
    20 Apr 2004, 18:49
    0 0
    Sunt de aceeasi parere. Barbatii sunt mai buni si poti avea norocul (asa cum l-am avut eu dupa o experienta neplacuta cu o femeie)sa dai si peste un OM extraordinar nu numai peste un ginecolog bun. E foarte important.
  •  
    • 242 mesaje
    20 Apr 2004, 18:52
    0 1
    Multumesc pentru adresa, o sa sun pentru ca vreau sa ma duc saptamina asta neaparat.
    Cit despre dorinta mea ca doctorita sa fie neparat o femeie, recunosc ca am o fobie cu doctorii.. de orice neam.
    Nu cu ei ca oameni, ci sa nu ma consulte pe mine...si ca un om nebun ce sunt nici mirosul de spital, si nici macar halatul alb nu pot sa suport..
    Ma crispez toata.
    Nu stiu ce am de sunt asa de nebuna, dar din cauza asta am aminat vizita la ginecolog de vreo 6 luni! Stiu, am gresit, recunosc, dar mi se ridica parul pe mine la ideea ca trebuie sa dezbrac in fata cuiva, si mai ales cind ma gindesc la scaunul ala....brrr. Si speram ca poate o sa ma simt mai in largul meu cu o femeie...
    Va multumesc mult de tot!
    Va pupic.
  •  
    • 297 mesaje
    20 Apr 2004, 18:58
    0 0
    Soacra-mea are o vorba "femeile stomatolog si ginecolog sunt cei mai prosti medici".Ei bine si eu am nimetit tot pe la femei si stomatolog si ginecolog.
    Depinde doar de om, la urma urmei.
    Intradevar..e neplacut..acolo..pe "chestia"aia...dezbracata...etc..in fata unui barbat!
    Bafta cu DOAMNA!
  •  
    • 242 mesaje
    20 Apr 2004, 19:13
    0 0
    Draga Simo121, am stat eu si am cugetat si mi-a dat prin cap sa te intreb si de niste preturi, nu de alta dar sa ma duc pregatita... moral.
    Daca mai stii spune-mi si mie cit e o consultatie si daca sunt scumpe analizele. Sa nu ma intrebi de care ca nu stiu sa spun...
    Multam fain inca o data.
  •  
    • 76 mesaje
    20 Apr 2004, 19:15
    0 0
    Eu am platit 700.000 pe consultatie si analize (la sange) si 250.000 pt o analiza la nu stiu ce bacterie (era separat de analize).
  •  
    • 63 mesaje
    20 Apr 2004, 19:17
    0 0
    e neplacut pt. ca-ti induci singura ideea asta. Eu ma gandesc ca am venit acolo cu un scop, pt. sanatatea mea, asa ca nu conteaza ca se uita la mine un barbat, atata timp cat ma face bine.
    Si oricum, la cate vad ei, chiar credeti ca se uita la vreuna in mod special?...))
    Si tocmai din acest motiv, pt. ca sunt constienti de jena noastra, eu cred ca barbatii sunt mai delicati.
  •  
    • 117 mesaje
    20 Apr 2004, 23:35
    0 0
    Pisicut,
    Cunosc un medic f. bun, amabil, abordabil, dar este barbat. Are cabinet pe str.Gramont, nr.7. Strada se intersecteaza cu b-dul Regina Maria, vis-a-vis de Bingo. Trebuie sa te intereseze cat de bun este, nu sexul. Daca te intereseaza, ma poti contacta.
  •  
    • 117 mesaje
    20 Apr 2004, 23:39
    0 0
    Am uitat sa-ti spun ca are un cabinet foarte ingrijit, iar consultatia costa anul trecut, in septembrie 300000 lei.
  •  
    • 242 mesaje
    21 Apr 2004, 13:43
    0 0
    Draga ClaudiaRodica, spune-mi te rog mai multe detalii :nume si numar de telefon. Pretul e OK. Si asta la banii mei atirna destul de mult.... Se pot face acolo si analize?
    Inca nu sunt decisa...
    MERCI MULT.
  •  
    • 132 mesaje
    21 Apr 2004, 14:24
    0 0
    Fetelor,
    Vreau si eu un medic ginecolog bun (femeie sau barbat- chiar nu conteaza) in zona Mosilor - Stefan ce mare - Dna Ghica, cu program dupa 17.30 si preturi accesibile.
    Multumesc mult.
  •  
    • 76 mesaje
    21 Apr 2004, 16:33
    0 0
    Draga pisicut

Il stiu si pe doctorul din strada Gramont nr 7. Se numeste Stoian si intr-adevar e foarte bun, numai ca e greu de gasit. E foarte aglomerat la el.
    Clinica se numeste ginecoland si are si site pe internet (www.ginecoland.r. Asa ca o sa gasesti pe site nr de telefon si programul de lucru.
    E o clinica privata, un gen de mini-spital, unde domeste curatenia. In putine locuri am vazut curatenia si luxul de acolo.
  •  
    • 242 mesaje
    22 Apr 2004, 12:02
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi, sunteti niste dragute.
    Va pup.
  •  
    • 16 mesaje
    26 Apr 2004, 22:47
    0 0
    Draga mea,
    apeleaza cu incredere la Dna Dr Badea Mihaela de la Sp Municipal.De 15 ani mama s-a tratat la dinsa si acum merg si eu.Este f de incredere.Are si un cabinet particular MICOMI pe str Alizeului 44A, linga piata Cringasi.Ce mai conteza preturile cind e vorba de sanatate?Du-te si n-o sa-ti para rau.Multa sanatate!
  •  
    • 118 mesaje
    27 Apr 2004, 02:37
    2 0
    Hop si eu...
    Dar nu o sa pot uita ca am copilul pe care il am datorita acestei FEMEI...Se numeste Adriana Coroama si poate fi gasita in policlinica Sahia, vis-a-vis de ASE! Este un om cu un suflet deosebit si...stie cu siguranta ce face!! CAnd nu mai speram ca o sa pot aduce vreodata pe lume o mogaldeata...ea a facut visul realitate!!
  •  
    • 242 mesaje
    27 Apr 2004, 17:02
    0 0
    Draga claudiarodica iti multumesc mult pentru privat. O sa ma programez.
    Si voua, dragi eve, multumesc pentru ajutor. Sunteti niste scumpici toate.
    Va pupic.
  •  
    • 1028 mesaje
    27 Apr 2004, 17:16
    0 0
    Sa va povestesc si eu prin ce trec de 4 zile cu medici ginecologi.....cosmarul vietii mele....
    Trebuie sa va precizez ca nu am facut sex niciodata.
    Acum o saptamana am observat niste bubite "acolo", m-am speriat evident. Am cautat pe net si semanau cu condiloamele, m-am dus la o clinica la o doamna si mi-a zis ca intradevar am condiloame. Astazi medicul de familie m-a trimis la un domn doctor de la Polizu care m-a consultat si mi-a zis ca nu am nimic, ca asa este pielea mea acolo...acum vreau sa mai incerc la inca un medic sa vad o a-3-a parere.
    Si peste toate astea ...dragul meu "iubit" a zis ca lui ii este frica de boli...ca nu vrea sa mai fim impreuna...e ireal...un cuplu ar trebui sa fie imreuna si la rau, nu numai la bine..nu? Iertati-ma ca va scriu toate astea, nu am cu cine vb, ma simt singura...

C.
  •  
    • 27 mesaje
    27 Apr 2004, 17:23
    0 0
    Tears imi pare rau de ce ti se intimpla, dar daca medicul a zis ca nu ai condiloame e totusi mare lucru... mie mi-a zis doctorita ca e o boala f.frecventa la categoria de virsta 20-40 de ani. Eu zic sa gasesti un medic bun si care sa fie la curent cu noutatile medicale. Cit despre prieten lasa-l in banii lui, daca nu intelge acum, nu va intelege niciodata. Nu te apuca sa faci tratamente dupa ce ai auzi de la altii ca iti poti face mai mult rau si nu dispera o sa treaca si asta.Sanatate si ai grija de tine. Daca vrei sa vobim da-mi un privat.