dr ginecolog
-
28 Mai 2008, 16:361 0Buna, evelor. Stiu ca se tot discuta despre dr ginecologi, si nu numai pe site-ul asta, dar vin si eu cu rugamintea de a-mi recomanda unul. As vrea sa fac primul meu consult si nu stiu la cine sa merg. Este destul de sresant pentru mine si as vrea pe cineva bun, dar care sa si aiba timp sa discute cu mine si sa-mi raspunda la toate intrebarile.Sper sa nu ocoliti intrebarea mea. Multumesc anticipat. A, sa fie in Bucuresti, scuze, uitasem sa mentionez ce era mai important.
-
28 Mai 2008, 17:38Policlinica Polizu iar d-na doctor se numeste Trailescu Dura Mihaela.Este o doctorita exceptionala,sta de vb cu tine si iti explica tot ce ai nevoie.
-
29 Mai 2008, 19:48Cu toata increderea mergi la dr. Voiculescu Elena Gabriela - Sp. Elias, dar ti-as recomanda sa mergi la cab. de la clinica ei _ Clinica Elite. Gasesti pe net adresa: str. Tudor Stefan, nu stiu nr., Este o clinica de chirurgie uro-genito mamara. Super mamaosa, si-a facut stagiul in Franta si are manierele de acolo: respect, grija si iti acorda 20 de minute in care iti recomanda si anticonceptionale si orice sfat legat de igiena si nu numai. Eu am ramas blocata. Nu credeam sa mai intalnesc asa ceva.Poti sa tastezi pe google numele ei si gasesti si parerile celorlalte cliente despre dumneaei. Succes si mai ales multa incredere!