E-uri

•  
    • 167 mesaje
    20 Apr 2004, 12:58
    0 0
    Am gasit pe aceasta adresa http://www.bucate.com/E1.htm cate ceva despre E-uri. E destul de interesant.
  •  
    • 2234 mesaje
    20 Apr 2004, 13:37
    0 0
    da stiam de ele. doar ca lumea cand vede "e" zice ca totul e periculos. asa cum ai vazut in lista sunt multe inofensive. dar si cele cancerigene daca e sa o luam pe asa.... nu cred ca de la ele o sa ni se traga. de exemplu, benzenul, una dintre cele mai "cancerigene" substante se gaseste in admosfera bucurestiului intr-o concentratie de 10 ori mai mare decat este permis.
  •  
    • 167 mesaje
    21 Apr 2004, 10:02
    0 0
    Ar fi interesant sa stim ca toate concentratele pentru supe(Galina Blanca, Maggie, Knorr) contin E-uri foarte nocive, care sunt interzise in alte tari. Ma intriga faptul ca la noi se accepta orice, in detrimentul sanatatii noastre. Stiu ca sunt si E-uri bune pentru organism.
  •  
    • 167 mesaje
    21 Apr 2004, 10:05
    0 0
    Iar despre benzenul si probabil multe altele care sunt in concentratie mai mare dacat ar trebui(in Bucuresti) ce pot sa spun ... probabil de asta noi, orasenii ne confruntam cu mai multe probleme de sanatate decat cei care traiesc la sate.