sex si anticonceptionale uitate

•  
    • 109 mesaje
    27 Mai 2008, 15:32
    0 0
    buna evelor! sunt disperataaaa! iau anticonceptionale de o luna (deci am terminat o cutie)si o saptamana am inceput din a 2-a cutie. aseara prietenul meu si-a dat drumul in mine de 2 ori...fara sa-mi fac griji, stiind ca dupa o luna dupa ce iei anticonceptionale..partenerul isi paote da drumul in tine. Tocmai aseara am uitat s aiau pastila..trebuia s aiau la ora 9 si mi-am amintit dimineat la ora 1..sa-mi fac griji? am uitat catevaaaa oree...e grav?din cate stiu..nu ar trebui sa-mi fac griji sa raman insarcinata..eu voi lua pastilele in continuare..la ora fixa. aseara am uitat..tocamia cand partenerul meu si-a da drumul in mine. Ajutati-ma!!!deja sunt la a 2-a cutie...sa-mi fac griji?
  •  
    • 49 mesaje
    27 Mai 2008, 16:00
    0 0
    cand iti aduci aminte atunci o iei,..iar urmatoarele la orele stabilite,chiar daca in ziua respectiva ai luat doua,si eu am patit asta si nu s-a intamplat nimic,sper sa fie si la tine asa,ai sa vezi peste o luna.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    27 Mai 2008, 17:01
    0 0
    In mod normal nu reprez o problema insa nu mai uita,ora fixa e ora fixa.Stai linistita,trebuie sa fie totul in regula.
  •  
    • 160 mesaje
    27 Mai 2008, 18:23
    0 0
    eu intotdeauna le iau la un interval de +/- 5 ore fata de ora la care trebuie sa le iau si niciodata nu am patit nimic. nu ai de ce sa iti faci griji!
  •  
    • 109 mesaje
    28 Mai 2008, 19:28
    0 0
    problema este ca exact in seara in care am uitat sa iau pastila..atunci s-a intamplat sa-si dea partenerul drumul in mine...sa-mi fac griji? cum asi putea proceda?
  •  
    • 160 mesaje
    28 Mai 2008, 19:44
    0 0
    fata draga stai linistita ca NU ai de ce sa iti faci griji. si daca uiti sa iei o pastila o zi nu ti se intampla nimic, cu atat mai putin , in cazul tau ca ai intarziat cateva ore.
  •  
    • 689 mesaje
    28 Mai 2008, 19:51
    0 0
    ba se intampla...daca iti aduci aminte in 12 ore de cand ar fi trebuit sa o iei, poti sa o iei si nu ai de ce sa iti faci griji...daca nu iti aduci aminte, sari peste pastila respectiva si 7 zile trebuie sa te protejezi suplimentar, pe langa pastile.