flora grad 3

•  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2008, 14:09
    1 0
    Buna fetelor. Mi-am facut Papanicolau de curand si mi-a iesit flora grad 3 . Stiti cumva ce inseamna asta? Dr mi-a dat tratament si mie si sotului ceva antibiotice si spalaturi cu antiseptic (Tantum Rosa). Tratamentul dureaza 3 luni dupa care repetam testul. Nelamurirea mea este.. de unde acest proces inflamator? N-am vazut pe rezultat nici o infectie anume, doar celule nu stiu de care, coci parca, ceva candida.. Tratamentul oare o fi bun? Sunt cam reticenta la atata antibiotic.. Si nu inteleg antibiotic impotriva a ce? A ceva ce n-a aparut in analiza? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  •  
    • 30 mesaje
    27 Mai 2008, 14:57
    1 0
    ti s-au recomandat antibiotice pt acea candida iar infecia poate fi si de la raceli tratate superficial sau ne tratate.trebuie sa ai grija de tine si e bine sa repeti testul si la un alt laborator
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    27 Mai 2008, 17:03
    0 0
    REPETA ANALIZA INAINTE SA IEI 3 LUNI ANTIBIOTICE. MULTA SANATATE!
  •  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2008, 18:00
    0 0
    Nu sunt 3 luni antibiotice una intr-una, sunt 5 zile/luna, timp de 3 luni. Si asa e grav?
  •  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2008, 18:08
    0 0
    Dar ce ar trebui sa apara ca sa justifice procesul asta inflamator? Nu inteleg.. Imi sugerati sa repet testul.. dar ce ar trebui sa apara ca sa fie concludent? A iesit flora 3.. nu stiu exact ce inseamna asta.. care e cauza.. care e tratamentul... ce inseamna..
    PS Testul e facut la un laborator bun, renumit..
  •  
    • 160 mesaje
    27 Mai 2008, 18:09
    0 0
    pentru candida nu se prescriu antibiotice in nici un caz. asa ca sigur ai altceva. e mai bine sa repeti analizele la un doctor mai competent care stie sa-ti explice ce ai! multa sanatate!
  •  
    • 160 mesaje
    27 Mai 2008, 18:19
    0 0
    daca ti-a iesit papanicolaul de grad 3 inseamna ca ai modificari celulare si trebuie sa afli cauza acestora. poti sa fi infectata cu HPV si de la virus sa ai aceste modificari. ti-a facut tipare virala?
  •  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2008, 18:39
    1 0
    Mi-a iesit papanicolau 2.
  •  
    • 30 mesaje
    27 Mai 2008, 20:15
    0 0
    la examenul papanicolau sunt doua componente notate L1 si L2 eu am avut ambele tip 3 am facut tratament si la 3 saptamani dupa tratament rezultatul a fost tip 4 ... iar acum sunt operata pt ca niste medici mi-au spus ca nu este nimic grav sa nu imi fac probleme ca asa mai au femeile dureri di cand in cand deci mergi sa ti se mai recolteze inca odata poate la alt medic sau cum ti-am spus la alt laborator
  •  
    • 108 mesaje
    27 Mai 2008, 21:26
    0 0
    nu faceti confuzie intre gradul florei si clasificarea de la examenul papanicolau.
    poti sa postezi exact ce era pe buletinul de analiza?
  •  
    • 21 mesaje
    27 Mai 2008, 22:15
    1 0
    Nu pot sa descifrez interpretarea (scrisa de mana), dar rezultatul e clar: clasificarea papanicolau e 2, flora e 3 si frotiu inflamator. Deci, poate sa ma lamureasca cineva ce inseamna flora crescuta? Prea multe bacterii (sau ma rog chestii de prin vagin)? Astea nu se dezvolta tocmai de la antibiotice, scaderi de imunitate, tulburari hormonale etc. ? Atunci de ce mi-a dat antibiotice? I simply don't get it.
  •  
    • 6273 mesaje
    27 Mai 2008, 22:36
    0 0
    /
  •  
    • 108 mesaje
    28 Mai 2008, 00:07
    0 0
    da, flora are gradul cu atat mai mare cu cat exista o mai mare diversitate de germeni patogeni . daca ti-a dat antibiotic, o fi vazut el doctorul ceva pe acolo. bine ar fi fost sa-ti fi dat si un antimicotic, ca sa nu se accentueze candida pe care zici ca deja o ai. ce antibiotic ti-a dat?
  •  
    • 21 mesaje
    28 Mai 2008, 00:31
    0 0
    Mi-a dat si antimicotic. Antibiotice mi-a dat 3 diferite pt curele din cele 3 luni. Again nu inteleg scrisul de pe reteta, doar unul din ele: Ofloxacin.
  •  
    • 599 mesaje
    28 Mai 2008, 09:54
    0 0
    Vezi sa nu ai ureaplasma sau clamidia. Stiu ca pt astea sa prescrie antibiotic, dar oricum ar trebui facut o antibiograma inainte pt a vedea la ce este sensibil microbul / bacteria respectiva.

Sanatate
  •  
    • 108 mesaje
    28 Mai 2008, 22:15
    0 0
    da, si eu m-am gandit la ureaplasma, micoplasma sau chlamydia, dar pentru astea trebuie facute analizele specifice, bubu-ruza zice ca a facut doar ex. Papanicolau. schema de tratament ma duce cu gandul la chlamydia. sau, poate a fost diagnosticata in timpul controlului si o anexita...
  •  
    • 21 mesaje
    28 Mai 2008, 23:40
    1 0
    Si chestiunile astea nu s-ar fi depistat la ex citologic - Papanicolau? Nu prea cred sa fie anexita, n-am discutat de asa ceva.
  •  
    • 108 mesaje
    29 Mai 2008, 08:48
    0 0
    nu... trebuie sa ceri analizele speciale pt ele.
  •  
    • 1 mesaje
    14 Dec 2011, 17:03
    2 4
    buna am si eu o intrebare mi-am facut si eu niste analize si mi-a iesit toate buna in afara de una unde imi scrie flora tip 3 nu stiu ce inseamna asta ma puteti ajuta va rog kiar vreau sa stiu daca este ceva grav pt ca eu momentan nu mai sunt in tara si imi este frica sa nu fie ceva grav si eu sa nu urmez un tratament analizele abea acum au iesit si eu sunt plecata de 2 sapt va rog sa imi raspundeti va multumesc...