sarcina cu fibrom
-
0 0Hello,tuturor.Eu sunt noua in club si ma bucur enorm ca am gasit acest site.Este foarte interesant si nostim,cateodata,ceea ce scrieti.Am si eu o mare rugaminte
aca puteti sa-mi oferiti absolut orice informatii despre sarcina cu fibrom.Eu sunt insarcinata in 5 luni si am un fibrom de 5 cm.Medicul meu este f.f. zgarcit la vorba,iar eu sunt f. disperata:nu stiu cum si daca afecteaza sarcina,daca pot naste normal,daca poate macar stagna fibromul,fiindca nici nu vreau sa ajung la operatie.Cunoasteti vreun tratament naturist pentru asa ceva?Va rog din suflet sa-mi timiteti orice informatie despre acest subiect.Va pup si astept raspunsul vostru. -
Paula, in situatia ta, nici macar un tratament naturist nu este indicat pentru acest gen de probleme. El ar implica plante care contin fitohormoni, un regim foarte strict... etc... Asteapta pana dupa ce nasti.
Pana atunci stai cuminte, ca Mama Natura stie ce face.
Sora mea are 35 de ani, este insarcinata in luna a 5-a si are un chist ovarian destul de mare, despre care medicii ii spusesera ca trebuie operat, ca de-aia nu ramane insarcinata, indiferent de tratament.
La o luna dupa ce a oprit tratametnul de fertilizare, a ramas insarcinata! Cu chist cu tot! Sarcina decurge OK, fara probleme. Chistul e cuminte, nu-i face probleme si o sa-l rezolve dupa nastere.
Acum, deh, desi nu ma pricep, imi dau si eu seama ca o afectiune a uterului e mai "cu cantec" cand e vorba de sarcina...
Dar, daca medicul tau nu-ti da suficiente detalii, de ce nu-l intrebi cu insistenta, in loc sa te ingrijorezi singurica, facandu-ti tot felul de idei? Spune-i chiar asa: "Dom' doctor, spune-mi clar cum e cu fibromul, nu ma lasa sa ma macin!!!" E imposibil sa nu iti ofere un raspuns, daca i-l soliciti in mod clar. -
Paula, încearcã sã-þi consulþi medicul, eu am discutat cu mama mea ea a lucrat în maternitate peste 20 de ani ºi mi-a spus cã pe perioada sarcinii fibromul nu mai creºte decât maxim1-2 cm. ºi nu influenþeazã cu nimic sarcina, poþi rezolva fibronul la naºtere printr-o cezarianã. Asta depinde de medicul tãu, dacã este uter fibromatos e ceva mai complicat.
Sãnãtate, ºi numai bine! -
Claudia,multumesc mult pt. mail,insa sunt din Timisoara,nu prea am cum sa iau legatura cu medicul respectiv.Te rog daca mai ai informatii, as fi nerabdatoare sa le primesc.Doctorul meu mi-a spus ca nu se poate efectua si excizia fibromului,in cazul in care este bine inradacinat,deoarece ar presupune o curatare mai profunda a peretelui (cel putin asa am inteles)si acest lucru ar putea conduce la aparitia unei hemoragii greu de stapanit.Insa,daca este prins intr-un singur punctulet,atunci poate fi desprins.Se pare ca nu-mi ramane decat sa astept.Iti multumesc si tie si tuturor Evelor care mi-au raspuns la mesaj si astept cu nerabdare orice completare a voastra pe marginea acestui subiect.Va pup,Paula
-
Paula, m-am inscris in clubul asta special pentru tine

Cum decurge sarcina ta? Ar trebui sa ai vreo opt luni, esti ok? Am dat de mesajul tau din aprilie cautand pe net noutati despre fibromul uterin. Eu am un astfel de fibrom, l-au descoperit odata cu sarcina, acum aproape cinci ani. Voiam doar sa-ti trimit incurajari, daca mai e cazul.
Cristina -
Paula, m-am inscris in clubul asta special pentru tine

Cum decurge sarcina ta? Ar trebui sa ai vreo opt luni, esti ok? Am dat de mesajul tau din aprilie cautand pe net noutati despre fibromul uterin. Eu am un astfel de fibrom, l-au descoperit odata cu sarcina, acum aproape cinci ani. Voiam doar sa-ti trimit incurajari, daca mai e cazul.
Cristina