Rau de transport
-
19 Apr 2004, 21:080 0Sufar de rau de transport si e groaznic. Nu pot sa ma bucur de nici o calatorie indiferent de mijlocul de transport. Cunoasteti vreun leac?
-
19 Apr 2004, 21:45Un remediu foarte bun este radacina de ghimbir. Poti sa mesteci o bucatica de ghimbir inainte de a pleca la drum sau sa iei capsule cu ghimbir. Un punct reflexogen util in combaterea greturilor este pe partea interioara a antebratului, cam la trei degete de incheietura (se tine apasat punctul respectiv).
-
19 Apr 2004, 21:58De acord cu ghimbirul. Trebuie insa sa il si poti suporta. Doza prescrisa este de 2 capsule sau 2 grame - ceea ce, intr-un stomac sensibil sau gol (banuiesc ca nu ai curaj sa mananci inainte de a pleca in calatorii) poate sa-ti provoace o stare mai neplacuta chiar decat insusi raul de miscare.
Asa ca incearca-l dinainte, avand pregatite langa tine lichide si mancare.
Pentru ca e vorba de o conditie permanenta, de ce nu mergi totusi la doctor? Poate ca medicina a mai evoluat de la Emetiral incoace (pe-asta mi-l dadea mama cand eram copil, inainte de calatoriile cu autocarul sau automobilul).
Sanatate multa! -
20 Apr 2004, 09:58Si eu am rau de masina, dar nu intotdeauna. De cele mai multe ori cand ma intorc acasa cu microbuzul de la servici(noaptea), mi-e rau dar cateodata mi-e groaznic de rau. Insa alteori nu am nimic. Cred ca depinde si de gradul de oboseala. Foarte bune sunt capsulele cu ghimbir.