ajutatima si pe mine!

•  
    • 26 mesaje
    24 Mai 2008, 20:48
    0 0
    salut fetelor!de ieri nu iam mai dat la copil piept acum are un 1 si 8 luni nu prea imi manca si mam gandit sa-l intarc mi sa uflat rau de tot unpiept si ma doare am pus comprese cu apa rece am fost la farmacie si mia zis ca nu imi da minik doar sa pun comprese cu apa nu mai pot de durere nu mam muls ce sa fac scuze de scris va poop!
  •  
    • 331 mesaje
    25 Mai 2008, 00:14
    0 0
    pt ablactare exista pastilute la farmacie,se dau si fara reteta...va trebui sa te mulgi atat cat sa se mai usureze sanul,cu cat mulgi mai rar si mai putin,cu atat se produce mai putin...nu poti ablacta de pe o zi pe alta...ai grija sa nu dai intr-o mastita...felicitari ca ai alaptat asa mult
  •  
    • 331 mesaje
    25 Mai 2008, 00:15
    0 0
    daca e musai,mergi la medicul de fam. pt reteta
  •  
    • 26 mesaje
    26 Mai 2008, 20:01
    0 0
    multumesc fetelor!
  •  
    • 331 mesaje
    26 Mai 2008, 23:41
    0 0
    cum esti? si bb cum a primit schimbarea?
  •  
    • 3036 mesaje
    27 Mai 2008, 00:20
    0 0
    ceaiul de salvie opreste lactatia. e cam amar, dar in 1-2 saptamani ai incheiat balciul.
  •  
    • 2520 mesaje
    27 Mai 2008, 17:15
    0 0
    si este excelent si ptr stomac!
    Multa bafta!
    Nu ma pricep deloc la subiectul acesta, dar stiu ca este minunat faptul ca ai alaptat pina acum, vei vedea roadele pe viitor.
  •  
    • 122 mesaje
    28 Mai 2008, 08:26
    0 0
    Pasarik, tu nu stiai ca bebelusul se alapteaza pana la un an cel tarziu?
  •  
    • 122 mesaje
    28 Mai 2008, 08:27
    0 0
    Si ce facem cu gramatica? E jenant,sincer..E atat de evident..
  •  
    • 247 mesaje
    28 Mai 2008, 20:19
    0 0
    cred ca pana la urma gramatica e problema ei...e mare stres cu limba romana pe site-ul asta...toata lumea face observatii
    ma rog...daca tot ai postat ca sa o acuzi puteai sa dai si un sfat...

multa sanatate pt bebe si ai grija ce faci!
  •  
    • 2249 mesaje
    28 Mai 2008, 20:30
    0 0
    Nu-i adevarat ca bebe trebuie alaptat pana la 1 an cel mult...
    Nu mai stiu ce societate americana de pediatrie recomanda alaptarea pana la 2 ani... Ca astea sunt cazuri mai rare (mame care sa alapteze si la 2 ani) este alta poveste.
    Ca sfat, nu stiu ce sa spun...nu s-a putut o intarcare treptata? Si nu brusca?
  •  
    • 122 mesaje
    28 Mai 2008, 22:02
    0 0
    Fetelor, nu am acuzat-o pe fata care a initiat topicul,doar ca sincer, e aiurea sa scrii:"manca',"un piept","mam" ,etc.E vorba de respect fata de celelalte persoane de pe forum..In fine..nu mai spun nimic,observ ca sunt interpretata gresit..Cu totii facem greseli, dar sincer, ce am vazut in acest topic m-a ingrozit.O seara buna tuturor!!!
  •  
    • 2249 mesaje
    28 Mai 2008, 23:02
    0 0
    Asa e, e f obositor de citit un astfel de mesaj plin de greseli... De asemenea ma "dor" ochii cand citesc mesaje cu ortografie tip mirc sau chat...cu k in loc de "ca", d c in loc de "de ce" etc

Dar in fine, nu asta e esenta...dar si eu rog la ceva mai multa atentie la ortografie. Chiar daca nu asta e esenta unui forum...dar e mai usor pt alti useri care citesc...
  •  
    • 63 mesaje
    30 Mai 2008, 14:34
    0 0
    Pasarik,te compatimesc,cu gramatica asta de doi lei;ce educatie crezi ca v-a primi copilul tau? Pacat..
  •  
    • 1509 mesaje
    30 Mai 2008, 16:47
    0 0
    offtopic:

"V-A primi..."(by tulsi)

Rade ciob de oala sparta!
  •  
    • 2778 mesaje
    30 Mai 2008, 17:26
    0 0
    Atata rautate mai rar.Asta este dom'le,mai exista si oameni care scriu mai greu corect,care poate au coeficientul de inteligenta mai scazut.Asta ce inseamna?Ca nu mai au voie sa aiba un copil,sa aiba grija de o casa si sa tina un serviciu?Cine poate da un sfat sa dea,cine nu sa se abtina.
  •  
    • 331 mesaje
    30 Mai 2008, 23:11
    0 0
    va rooooog...nu mai intru la dragoste ca se arunca cu noroi in tot ce are curajul sa deschida gura,va rog NU SI AICI!
    putem sa raspundem la intrebare fara sa ne legam de ceva? sau de cineva?
  •  
    • 331 mesaje
    30 Mai 2008, 23:20
    0 0
    pasarik cum esti? si bebe?
    si intr-adevar nu scrie nicaieri ca un copil se alapteaza cel mult pana la un an

si inca ceva:nimeni nu are voie sa interzica unei mame sa alapteze pe motivul banal ca ii face rau copilului...inca se discuta intens in lume despre mamele cu HIV sau Citomegalovirus,dar in literatura americana bazata pe cercetari si dovezi,am gasit articole unde se puncteaza faptul ca mama decide in asemenea cazuri,dupa ce a fost bine informata in prealabil asupra beneficiilor si riscurilor
  •  
    • 2520 mesaje
    31 Mai 2008, 00:46
    0 0
    Recomandarile medicale in privinta alaptatului sint: cel putin un an!!! si ideal doi ani. Nu se recomanda lapte de la alt mamifer pina la doi ani;in cazul din care mama din varia motive nu alapteaza, copilul este hranit cu laptele praf de farmacie (formula - cum zic americanii ).

off potic : cui nu-i place cum ne exprimam si cit de bine cunoastem scrierea corecta a limbii romane, nu-i ramine decit sa nu citeasca mesajul sau sa-l ignore, cine considera ca nu intelegem textul fara diacritice sa le puna.