ajutatima si pe mine!
-
0 0salut fetelor!de ieri nu iam mai dat la copil piept acum are un 1 si 8 luni nu prea imi manca si mam gandit sa-l intarc mi sa uflat rau de tot unpiept si ma doare am pus comprese cu apa rece am fost la farmacie si mia zis ca nu imi da minik doar sa pun comprese cu apa nu mai pot de durere nu mam muls ce sa fac scuze de scris va poop!
-
Nu-i adevarat ca bebe trebuie alaptat pana la 1 an cel mult...
Nu mai stiu ce societate americana de pediatrie recomanda alaptarea pana la 2 ani... Ca astea sunt cazuri mai rare (mame care sa alapteze si la 2 ani) este alta poveste.
Ca sfat, nu stiu ce sa spun...nu s-a putut o intarcare treptata? Si nu brusca? -
Fetelor, nu am acuzat-o pe fata care a initiat topicul,doar ca sincer, e aiurea sa scrii:"manca',"un piept","mam" ,etc.E vorba de respect fata de celelalte persoane de pe forum..In fine..nu mai spun nimic,observ ca sunt interpretata gresit..Cu totii facem greseli, dar sincer, ce am vazut in acest topic m-a ingrozit
.O seara buna tuturor!!! -
Asa e, e f obositor de citit un astfel de mesaj plin de greseli... De asemenea ma "dor" ochii cand citesc mesaje cu ortografie tip mirc sau chat...cu k in loc de "ca", d c in loc de "de ce" etc
Dar in fine, nu asta e esenta...dar si eu rog la ceva mai multa atentie la ortografie. Chiar daca nu asta e esenta unui forum...dar e mai usor pt alti useri care citesc... -
pasarik cum esti? si bebe?
si intr-adevar nu scrie nicaieri ca un copil se alapteaza cel mult pana la un an
si inca ceva:nimeni nu are voie sa interzica unei mame sa alapteze pe motivul banal ca ii face rau copilului...inca se discuta intens in lume despre mamele cu HIV sau Citomegalovirus,dar in literatura americana bazata pe cercetari si dovezi,am gasit articole unde se puncteaza faptul ca mama decide in asemenea cazuri,dupa ce a fost bine informata in prealabil asupra beneficiilor si riscurilor -
Recomandarile medicale in privinta alaptatului sint: cel putin un an!!! si ideal doi ani. Nu se recomanda lapte de la alt mamifer pina la doi ani;in cazul din care mama din varia motive nu alapteaza, copilul este hranit cu laptele praf de farmacie (formula - cum zic americanii
).
off potic : cui nu-i place cum ne exprimam si cit de bine cunoastem scrierea corecta a limbii romane, nu-i ramine decit sa nu citeasca mesajul sau sa-l ignore, cine considera ca nu intelegem textul fara diacritice sa le puna.