help_pb ginecologica

•  
    • 33 mesaje
    23 Mai 2008, 09:40
    0 0
    Nu stiu ce poate fi :am o scurgere vaginala urat mirositoare; inirtial era albicioasa insotita de mancarimi si m-am dat cu unguent de galbenele ..dupa care a devenit asa...si mirosul e groaznic.
    Rog evele din cj sa-mi recomande un medic ginecolog femeie (neaparat)
    Si pana una alta oare as putea sa fac ceva spalaturi locale cu ceai de galbenele sau apa fiarta cu bicarbonat de sodiu?!Stiti cumva cum se fac?
    Va multumesc anticipat!
    Sanatate multa!
  •  
    • 287 mesaje
    25 Mai 2008, 17:39
    0 0
    Buna! Vad ca nimeni nu ti-a raspuns asa ca incerc sa o fac eu, desi nu sunt prea priceputa. Nu mi-am schimbat niciodata partenerul asa ca nu prea am avut probleme. Dar, am citit tot aici pe forum si pe site-uri medicale, si m-am consultat si cu ginecologul meu si am inteles ca toaleta vaginala trebuie facuta zilnic in exterior, dar in interior numai saptamanal, intrucat risti sa iti dereglezi flora bacteriana. Am inteles ca e un cerc vicios. Spalatul des cu sapun ajuta la inmultirea bacteriilor sau ce or fi. Eu cred ca tu ai o candida sau alta ciuperca al carei nume imi scapa acum.Pana mergi la dr. sapla-te numai cu ceai de galbenele, nu cu sapun, da? Nefiind din Cluj nu pot sa iti recomand un medic ginecolog, dar cred ca trebuie sa mergi urgent la unul. Si pana atunci evita lenjeria care nu este din bumbac, evita tanga si contactele sexuale neprotejate. Fierbe, daca poti lenjeria intima. Iti doresc multa sanatate.
  •  
    • 6 mesaje
    25 Mai 2008, 18:44
    0 0
    Buna,dute la interservisan!este la ginecologie o doctorita dar sincer nu imi amintesc numele ceva de genul Baltaretu !imi scapa numele acuma!suna la clinica si intreaba ce program are!uite si numerele la care poti suna 0264 414807, 0264 414163 !multa sanatate!