implant dentar in Romania
-
0 0Buna
Am citit ieri in Romania Libera ca implanturile dentare in Romania sunt de 3 sau 4 ori mai ieftine decat in vest, chiar daca au aceasi calitate. Asa spuneau in articolul celor de la Dentestet. Am si eu nevoie sa-mi inlocuiesc un dint lipsa si as vrea sa stiu daca a beneficiat cineva de aceste servicii? Pretul despre care se spune in Romania este destul de ok, dar as vrea si parerile forumistilor despre eficienta acestui implant.
Merci -
hai sa va povestesc.eu mi-am pus dinti de portelan.de ce nu implant?
in afara de faptul ca un implant costa 1000 dolari, daca nu si mai mult, se poate foarte bine ca organismul tau sa nu accepte implantul.un implant il faci cam in sase luni, stai sa vezi cum reactioneaza corpul tau, daca il accepta au ba.
asa ca nu cred ca se merita sa dai o caruta de bani si sa ramii cu ei dati.
mie 1000 dolari chiar si mai mult nu mi se pare un pret accesibil.sincer.daca ar avea si un rezultat garantat, poate, dar asa, chiar nu mi se pare accesibil.
o seara buna -
intr-adevar un implant este mult mai scump decat o lucrare obisnuita si iti da mai multa bataie de cap la inceput, dar este o "investitie" pe termen lung..
si eu am o problema cu un dinte acum si daca va trebui extras cred ca o sa imi fac implant...sigur ca pt asta trebuie sa indeplinesti anumite conditii(nu isi poate face oricine)
cat despre respingerea de catre organism...este un mit -
In Constanta un implant
costa 950 euro.Este adevarat ca nu orice persoana poate sa faca implant.Inainte de interventie se fac anumite analize si se stabileste ce si cum.In legatura cu materialele folosite sant aduse de afara si nu facute in Romania.Parca am auzit ca undeva pe la Cluj ar fi ceva autohton dar nu stiu prea mult.