Unde mergeti la dentist?
-
17 Mai 2008, 21:530 0Buna tuturor!
De curand am inceput sa am probleme cu dantura... si habar n-am de unde sa incep cu tratamentul. Imi poate recomanda cineva un stomatolog bun, de preferat din Bucuresti, si care sa lucreze usor... eventual cu preturi accesibile?
Sau o clinica civilizata si cu medici buni? Astept sfaturi si povestiri de experiente... -
17 Mai 2008, 23:08Eu am o stomatoloaga foarte buna. Mi-am facut toata dantura la ea. Preturile sunt "civilizate" nici foarte mari nici foarte mici. Este in sect 3 ... pe la piata Muncii.
Sa-ti dau un exemplu mai comun un detarttraj si periaj = 120 lei -
18 Mai 2008, 12:42eu am fost p la mai multi dentisti, dar acutuala mi se pare cea mai buna..
e in sectorul 4 pe secuilor;
de exemplu eu am dat pt o masea...120 lei( tratament sh pivot) 100euro cornita, sau n mai stiu cum ii zice, de portelan.. avusesem o plomba "maare" care imi cazuse, fusese pusa de o alta dentista...
acum maseaua mi se vede la fel ca celelalte... -
18 Mai 2008, 13:31astea or fi preturi de bucuresti! eu tocmai mi-am facut un detartraj cu ultrasunete+polish =60 lei. o plomba alba, cu lampa,45 lei.
-
18 Mai 2008, 16:43Multumesc, fetelor! Pai pentru Bucuresti ma intereseaza, scandurico!
Deci cam astea sunt preturile... credeam ca poate exista stomatologi buni care lucreaza si la preturi mai mici, intr-un cabinet de stat, ceva - daca exista asa ceva, chiar as vrea sa stiu. As vrea cateva plombe si unul-doi dinti falsi, deci e destul de multa munca, de-asta am nevoie sa gasesc pe cineva priceput, eventual care sa nu coste prea mult. Dar daca astea sunt preturile, se pare ca va trebui sa ne conformam.