menstruatie peste sarcina?
-
8 25fetelor, exista asa ceva? eu nu cred ca e menstruatie normala, n-are cum sa fie. voi ce stiti?
-
Da...din pacate exista si asa ceva...adica o menstruatie peste sarcina. Cel mai bine este sa mergi la medic, la un control amanuntit, adica sa mai faci si alte investigatii inafara de analizele uzuale pe care le face (sau ar trebui sa le faca) orice femeie insarcinata: hemograma, hematocrit, grup sanguin si RH, R.B.W., sumarul de urina, glicemia, examenul secretiei vaginale, citologia Babes-Papanicolau, test hepatita B si H.I.V.
-
Eu am avut menstruatie peste sarcina.
Nu mi-am dat seama ca ar fi vreo diferenta fapt pt.care habar n-am avut ca sunt insarcinata fiind convinsa ca nu sunt.
Poate ca n-am avut asa mari dureri in schimb cam la fel.Era aceeasi culoare,aceeasi cantitate.
Daca era menstruatie sau altceva nu stiu,cert este ca a fost si ma indus in eroare.Deci atentie Evelor.
Lana -
Prietena mea cea mai buna a patit-o, s-a dus la doctor pentru ca avea menstruatia mai abundenta decat de obicei si i-a spus ca e insarcinata nici mai mult nici mai putin decat in luna a 4 a. Si pana atunci avusese menstruatie normala nici nu banuia, mai ales ca se despartise de tatal copilului de 3 luni. Nasol nu? Dar se intampla...... Mergi la doctor nu mai amana! Pupici si sanatate
-
La mine era prima sarcina si atunci s-a intimplat,n-am mai avut nici o sarcina pana atunci si nici de atunci.Am fost la un medic destul de cautat care mi-a spus ca am un chist ca dupa 2 sapt.sa -si dea seama ca am sarcina.
Nu aveam simptome prea multe ,nu mi-am dat seama abia dupa ceva timp cand am inceput sa vars.Nici nu ma gandeam ca sunt nsarcinata puteam sa jur ca nu si totusi eram.
Lana -
La mine era prima sarcina si atunci s-a intimplat,n-am mai avut nici o sarcina pana atunci si nici de atunci.Am fost la un medic destul de cautat care mi-a spus ca am un chist ca dupa 2 sapt.sa -si dea seama ca am sarcina.
Nu aveam simptome prea multe ,nu mi-am dat seama abia dupa ceva timp cand am inceput sa vars.Nici nu ma gandeam ca sunt nsarcinata puteam sa jur ca nu si totusi eram.
Lana