menstruatie peste sarcina?

•  
    • 62 mesaje
    17 Apr 2004, 10:16
    8 25
    fetelor, exista asa ceva? eu nu cred ca e menstruatie normala, n-are cum sa fie. voi ce stiti?
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Apr 2004, 12:27
    8 10
    baby, daca tu esti in situatia asta, de ce nu alergi la doctor???
    Daca nu, atunci... nu ne baga la idei... zi-ne din capul locului daca e doar o chestiune care te intereseaza doar asa, pentru cultura ta generala!...
  •  
    • 636 mesaje
    17 Apr 2004, 14:23
    9 12
    Da...din pacate exista si asa ceva...adica o menstruatie peste sarcina. Cel mai bine este sa mergi la medic, la un control amanuntit, adica sa mai faci si alte investigatii inafara de analizele uzuale pe care le face (sau ar trebui sa le faca) orice femeie insarcinata: hemograma, hematocrit, grup sanguin si RH, R.B.W., sumarul de urina, glicemia, examenul secretiei vaginale, citologia Babes-Papanicolau, test hepatita B si H.I.V.
  •  
    • 115 mesaje
    18 Apr 2004, 20:42
    9 4
    Exista asa ceva dar se numeste hemoragie si in nici un caz menstruatie. Nu se compara cu menstruatia deoarece sangele este "curat".
  •  
    • 962 mesaje
    18 Apr 2004, 23:09
    3 5
    Poftim? Si la menstruatie sangele e murdar adica? Nu cred!
  •  
    • 457 mesaje
    19 Apr 2004, 09:21
    13 3
    Exista menstruatie peste sarcina, o fosta sefa de a mea a facut 5 copii asa, adica avea menstruatie pana misca copilul, apoi se oprea.
    Dar e bine sa consulti medicul ca sa fi sigura ca este vorba de menstruatie si nu de altceva....
  •  
    • 361 mesaje
    19 Apr 2004, 23:00
    4 2
    Perioada de menstruatie si perioada de sarcina sunt doua chestii total opuse. Nu au cum sa existe amdoua in acealsi timp. Exista sangerare in timpul sarcinii, asta da. Menstruatie nu.
  •  
    • 3 mesaje
    8 Mar 2005, 15:41
    1 1
    nu cred stiu sigur k exista, fapt real e chiar cumnata mea, cand a aflat k e insarcinata era deja in luna a doua!
  •  
    • 3 mesaje
    8 Mar 2005, 15:43
    0 1
    nu cred k se numeste "hemoragie" din cate stiu hemoragia se produce atunci cand ai pierdut sarcina dak esti insarcinata si sti!
  •  
    • 3 mesaje
    8 Mar 2005, 15:45
    3 3
    la mensruatie eliminam sangele "sticat" practic
  •  
    • 361 mesaje
    8 Mar 2005, 15:55
    5 6
    Da si eu cunosc pe cineva care la a treia sarcina ii venea si ciclul in fiecare luna.
  •  
    • 1946 mesaje
    8 Mar 2005, 16:32
    1 4
    si eu am patit asta.
  •  
    • 2039 mesaje
    8 Mar 2005, 18:24
    9 3
    Si chiar nu e nici o diferenta intre menstruatia obisnuita si cea peste sarcina?
  •  
    • 86 mesaje
    9 Mar 2005, 03:01
    5 5
    Eu am avut menstruatie peste sarcina.
    Nu mi-am dat seama ca ar fi vreo diferenta fapt pt.care habar n-am avut ca sunt insarcinata fiind convinsa ca nu sunt.
    Poate ca n-am avut asa mari dureri in schimb cam la fel.Era aceeasi culoare,aceeasi cantitate.
    Daca era menstruatie sau altceva nu stiu,cert este ca a fost si ma indus in eroare.Deci atentie Evelor.
    Lana
  •  
    • 1131 mesaje
    9 Mar 2005, 09:53
    7 3
    lana, de cate ori ai avut menstruatie peste sarcina?

A cata sarcina era? Eu am auzit ca in general la prima sarciana nu se intampla asa ceva.

Apoi, alte semne de sarcina nu ai avut? Dureri de sani, urinari frecvente, greturi, etc?
  •  
    • 410 mesaje
    9 Mar 2005, 14:01
    2 2
    daca faci analize de sange si urina si esti insarcinata ar trebuii sa-ti spuna asta, nu???...chiar daca nu pt asta au fost facute analizele...
  •  
    • 215 mesaje
    9 Mar 2005, 14:46
    1 0
    Prietena mea cea mai buna a patit-o, s-a dus la doctor pentru ca avea menstruatia mai abundenta decat de obicei si i-a spus ca e insarcinata nici mai mult nici mai putin decat in luna a 4 a. Si pana atunci avusese menstruatie normala nici nu banuia, mai ales ca se despartise de tatal copilului de 3 luni. Nasol nu? Dar se intampla...... Mergi la doctor nu mai amana! Pupici si sanatate
  •  
    • 97 mesaje
    9 Mar 2005, 16:51
    6 1
    eu am avut menstruatie pana in luna a 3 a de sarcina,la prima sarcina. Cum suspectezi e bine sa faci analize,la doctor. Mituri sunt multe, fiecare sarcina e diferita in felul ei.
  •  
    • 86 mesaje
    10 Mar 2005, 01:03
    6 3
    La mine era prima sarcina si atunci s-a intimplat,n-am mai avut nici o sarcina pana atunci si nici de atunci.Am fost la un medic destul de cautat care mi-a spus ca am un chist ca dupa 2 sapt.sa -si dea seama ca am sarcina.
    Nu aveam simptome prea multe ,nu mi-am dat seama abia dupa ceva timp cand am inceput sa vars.Nici nu ma gandeam ca sunt nsarcinata puteam sa jur ca nu si totusi eram.
    Lana
  •  
    • 86 mesaje
    10 Mar 2005, 01:04
    4 0
    La mine era prima sarcina si atunci s-a intimplat,n-am mai avut nici o sarcina pana atunci si nici de atunci.Am fost la un medic destul de cautat care mi-a spus ca am un chist ca dupa 2 sapt.sa -si dea seama ca am sarcina.
    Nu aveam simptome prea multe ,nu mi-am dat seama abia dupa ceva timp cand am inceput sa vars.Nici nu ma gandeam ca sunt nsarcinata puteam sa jur ca nu si totusi eram.
    Lana