biciclete Fitness
-
0 0As dori si eu sa-mi cumpar o bicicleta fitness si am nevoie de parerile voastre.Puteti sa-mi impartasiti din experienta voastra cu privire la acest subiect (pret, calitate, marca).
Le folositi sau stau ca mobila in casa voastra?
Ce este mai bun steper-ul sau sau bicicleta?
Pupici.
heleny -
Am cumparat si eu bicicleta, cu 5 mil. lei si sunt f multumita de ea. Le-am vazut si eu pe cele de 2 mil, dar nu te-as sfatui, diferentele sunt f mari.
Stepper-ul este f bun si el, dar este mult mai scump.
Marci sunt f multe, te sfatuiesc sa mergi prin hypermarket-uri si sa-ti faci o parere, sa poti face o comparatie. -
daca esti din bucuresti iti spun eu magazine specializate. de preturi nu stiu ca nu am intrat. unul l-am vazut pe la GORJULUI. cum mergi inainte, spre carrefpur militari. (mai mergi 1 sau 2 statii de la gorjului), iar al doilea l-am vazut la statia MIHAI EMINESCU. asta e cum mergi spre bucur obor.
-
Sedi, cele eliptice is ciudi un pic. Unele eve spun ca e mai bun un velociped eliptic, pt ca te ajuta sa consumi mai multe calorii. Nu stai pe o sa, ci dai si din maini si din picioare. Da' nu cred ca ar fi tipul meu. Si eu sper sa imi iau un velociped, da poate astept si imi iau unul care sa merite, poate magnetic.
-
anul trcut in ianuarie am cumparat si eu una si am stat mult si m-am gindit de care sa cumpar cu curea s-au cu magneti? vinzatoarea m-a sfatuit sa o cumpar pe cea care are curea si sa sti ca nu regret,o am de un an si ,o folosesc apriape zilnic,alerg de la 6 km pina la 10-14km si credema nu sa rupt si o reg in functie de cum doresti sa mearga mai greu s-au mai usor,iar daca se rupe poti cum alta ,dar nu stiu cele cu magneti dupa ce se tocesc daca pot fi schimbate,eu am cumparato cu 5 mil si nu regret ma ajuta foarte mult dar are si pe ce sa stau dar eu nu o folosesc alerg in picioare si in timpul alergari imi folosesc si miinile,ca daca stai jos mai bine nu mai faci nimic,daca intelegi ce vreau sa spun
-
Iti recomand o bicicleta magnetica si nu una mecanica. LA cea mecanica se uzeaza cureaua si la un moment dat trebuie sa o schimbi. In plus, cea magnetica are trepte de rezistenta si iti poti seta cum vrei tu greutatea in miscare. Nu iti recomand nici o bicicleta ieftina dar nici una scuma. Eu am cumparat bicicleta Rovera Revolution RO 50116 din online: onestop.ro si sunt f multumita de ea. ai grija cand cumperi, sa te uiti si la greutatea suportata. Si sa alegi una care suporta cu 15-25 kg mai mult decat cantaresti. Asa cica se recoamnda. Am gasit un articol interesant aici: http://blog.onestop.ro/2010/04/15/ce-bicicleta-fitness-sa-aleg-mecanica-magnetica-sau-eliptica-2/ Citeste si tu sa te mai lamuresti cum sunt si bicicletele eliptice!