biciclete Fitness

•  
    • 75 mesaje
    17 Apr 2004, 09:51
    0 0
    As dori si eu sa-mi cumpar o bicicleta fitness si am nevoie de parerile voastre.Puteti sa-mi impartasiti din experienta voastra cu privire la acest subiect (pret, calitate, marca).
    Le folositi sau stau ca mobila in casa voastra?
    Ce este mai bun steper-ul sau sau bicicleta?
    Pupici.
    heleny
  •  
    • 117 mesaje
    17 Apr 2004, 23:35
    0 0
    Este foarte buna bicicleta. Eu am si o folosesc in fiecare zi, cel putin 10 minute si nu mai putin de 5 km.
    In privinta pretului, acesta variaza. Eu am dat pe ea 6500000 lei, dar am vazut si mai ieftine, chiar cu 2000000 lei la Carrefour.
  •  
    • 377 mesaje
    19 Apr 2004, 08:46
    0 0
    Am cumparat si eu bicicleta, cu 5 mil. lei si sunt f multumita de ea. Le-am vazut si eu pe cele de 2 mil, dar nu te-as sfatui, diferentele sunt f mari.
    Stepper-ul este f bun si el, dar este mult mai scump.
    Marci sunt f multe, te sfatuiesc sa mergi prin hypermarket-uri si sa-ti faci o parere, sa poti face o comparatie.
  •  
    • 2234 mesaje
    19 Apr 2004, 09:16
    0 0
    daca esti din bucuresti iti spun eu magazine specializate. de preturi nu stiu ca nu am intrat. unul l-am vazut pe la GORJULUI. cum mergi inainte, spre carrefpur militari. (mai mergi 1 sau 2 statii de la gorjului), iar al doilea l-am vazut la statia MIHAI EMINESCU. asta e cum mergi spre bucur obor.
  •  
    • 75 mesaje
    19 Apr 2004, 13:27
    0 0
    Fetelor, multumesc pentru mesaje.
    Din cate i-mi spuneti o bicicleta e foarte buna. Dar care? Orbitrek sau alta marca? Sau poate Kettler?
    Deci spuneti ca alea de 2 milioane de la Metro sau Carefoure nu sunt bune?
    Va rog frumos sa-mi mai povestiti.
    Pupici
    heleny
  •  
    • 331 mesaje
    19 Apr 2004, 18:22
    0 0
    cum arata bicicleta eliptica?
  •  
    • 377 mesaje
    19 Apr 2004, 18:25
    0 0
    Eu te sfatuiesc sa-ti iei bicicleta cu banda magnetica, nu cu curea, pt ca se rupe si trebuie s-o schimbi.
    Kettler sunt f scumpe.
    Nu-ti lua de la un magazin specializat, aceleasi le gasesti in carrefour, metro, cora, mult mai ieftine.
  •  
    • 75 mesaje
    19 Apr 2004, 19:11
    0 0
    Dar de bicicletele de la
    http://www.mqm.ro/bike.html
    ce spune-ti?
    Care din ele ar fi mai buna?
    Sper ca nu v-am plictisit.
    Pupici
    heleny
  •  
    • 1530 mesaje
    19 Apr 2004, 20:10
    0 0
    Sedi, cele eliptice is ciudi un pic. Unele eve spun ca e mai bun un velociped eliptic, pt ca te ajuta sa consumi mai multe calorii. Nu stai pe o sa, ci dai si din maini si din picioare. Da' nu cred ca ar fi tipul meu. Si eu sper sa imi iau un velociped, da poate astept si imi iau unul care sa merite, poate magnetic.
  •  
    • 75 mesaje
    20 Apr 2004, 14:33
    0 0
    Nu mai stie nimeni nimic de biciclete?
    Oare este mai bine sa faci fitness la sala de fitness?
    Heleny
  •  
    • 117 mesaje
    20 Apr 2004, 23:44
    0 0
    E bine sa faci fitness la sala, nu nu ai timp totdeauna. Eu fac acasa gimnastica aerobica, bicicleta si e grozav. Nu depind decat de timpul meu.
  •  
    • 2 mesaje
    20 Feb 2009, 15:13
    0 0
    Este o oferta acum la Real...o bicicleta mecanica la 150 ron si m-ar interesa. Stie cineva sa-mi spuna care sunt diferentele intre una mecanica si una magnetica. am inteles ceva de curea dar as vrea sa stiu mai detaliat. cat ar costa o astfel de curea?
  •  
    • 189 mesaje
    12 Mar 2009, 20:01
    0 0
    anul trcut in ianuarie am cumparat si eu una si am stat mult si m-am gindit de care sa cumpar cu curea s-au cu magneti? vinzatoarea m-a sfatuit sa o cumpar pe cea care are curea si sa sti ca nu regret,o am de un an si ,o folosesc apriape zilnic,alerg de la 6 km pina la 10-14km si credema nu sa rupt si o reg in functie de cum doresti sa mearga mai greu s-au mai usor,iar daca se rupe poti cum alta ,dar nu stiu cele cu magneti dupa ce se tocesc daca pot fi schimbate,eu am cumparato cu 5 mil si nu regret ma ajuta foarte mult dar are si pe ce sa stau dar eu nu o folosesc alerg in picioare si in timpul alergari imi folosesc si miinile,ca daca stai jos mai bine nu mai faci nimic,daca intelegi ce vreau sa spun
  •  
    • 8 mesaje
    12 Mar 2009, 23:04
    0 0
    a incercat cineva leg magic? e de la teleshopping si ma tenteaza tare mult sa il incerc
    nu e chiar bicicleta dar oricum... cica are super rezultate
    help! ziceti-mi si mie daca merita
    nu de alta dar e vreo 4 milioane si parca n-as da banii chiar asa la nimereala
  •  
    • 189 mesaje
    13 Mar 2009, 21:30
    0 0
    niciodata sa nu te iei dupa reclame ,intodeauna reclamele se fac acelor obiecte care nu se vind ,citeste ce am scris mai sus si sigur vei reusi sa slabesti daca asta iti doresti
  •  
    • 1 mesaje
    21 Apr 2010, 17:06
    0 0
    Iti recomand o bicicleta magnetica si nu una mecanica. LA cea mecanica se uzeaza cureaua si la un moment dat trebuie sa o schimbi. In plus, cea magnetica are trepte de rezistenta si iti poti seta cum vrei tu greutatea in miscare. Nu iti recomand nici o bicicleta ieftina dar nici una scuma. Eu am cumparat bicicleta Rovera Revolution RO 50116 din online: onestop.ro si sunt f multumita de ea. ai grija cand cumperi, sa te uiti si la greutatea suportata. Si sa alegi una care suporta cu 15-25 kg mai mult decat cantaresti. Asa cica se recoamnda. Am gasit un articol interesant aici: http://blog.onestop.ro/2010/04/15/ce-bicicleta-fitness-sa-aleg-mecanica-magnetica-sau-eliptica-2/ Citeste si tu sa te mai lamuresti cum sunt si bicicletele eliptice!