contraceptiv care nu ingrasa
-
0 0Dragutzele,
Am citit saptamana asta in Romania Libera ca exista o noua generatia de contraceptive care nu ingrasa. Cum vine perioada de liber la dezbracat asta ar cam fi o noutate super tare.
Voi ati auzit ceva despre acest contraceptiv, Novinet?
Micki -
anticonceptionalele nu ingrasa ci dau pofta de mancarica.unele mai mult,altele mai putin,oricum depinde de organism,se poate si deloc.cele de noua generatie(eu folosesc yasmin)contin o substanta cu efect diuretic.asta asa,in principiu...cred totusi ca daca nu sunt prescrise corect,anticonceptionalele pot cauza dezechilibre hormonale care pot duce la ingrasare.
-
Eu am luat Yasmin vara trecuta ca sa-mi aman ciclul sa nu-mi vina la mare, si dupa 11 zile am renuntat pt ca imi faceau o pofta de mancare criminala de-a dreptul. Riscam sa nu mai incap in costumul de baie pana le terminam

De curand mi-a zis medicul ginecolog ca daca vreau sa iau anticonceptionale care sa nu ingrase, imi recomanda Desorelle. Inca nu m-am hotarat, dar s-ar putea sa incerc. Voi stiti ceva de ele?
Desi, eu cred ca fiecare organism reactioneaza in felul lui, ca la urma urmei sunt niste chimicale. -
buna evelor!
eu iau mercilon de un an de zile si credeti-ma ca nu m-am ingrasat de la ele(dar cand am fost la ginecolog mi sa facut ceva analize si pe baza rezultatelor mi-a prescris)
are concentratia cea mai scazuta de hormoni si era ceva nou anul trecut, dar nu am avut nici greturi nici ameteli sau ce stiu eu ce!
eu va recomand sa mergeti la ginecolog si sa cereti sa va faca analiza si pe rezultatelor sa va recomande!bafta -
Am luat eu Novynette 2 ani, nu m-am ingrasat, n-am avut pofta de mancare, n-am avut nici o problema. Dupa 2 ani am zis sa fac o pauza, intr-adevar am facut-o cam mare, 1 an, in care m-am umplut de bube pe fata si pe spate, m-am dereglat hormonal ingrozitor si am inceput sa sangerez intermenstrual aiurea...si de nervi am inceput sa le iau din nou. Ma simt super ok cu ele desi as prefera sa nu ma indop cu hormoni, mai ales ca ma apuca groaza cand o sa trebuiasca sa renunt la ele, ca o sa ajung in acelasi stadiu de dereglare.
-
Buna Evelor si multumesc pentru raspunsurile.
Adevarul e ca medicul mi-a recomandat novynette dar totusi vroiam sa ma asigur ca e cel mai potrivit.
Din cate mi-a explicat doctorul concentratia hormonala e foarte redusa fata de ceea ce era in trecut si din cauza asta efectele nedorite sunt eliminate.
Micki