Negi in talpa

•  
    • 6 mesaje
    15 Mai 2008, 15:49
    0 0
    buna,
    am niste negi in talpa pe care nu stiu cu ce sa ii tratez... Am folosit tot felul de solutii de la Scholl... dar fara nici un rezultat.
    pliz, help, dc cineva stie sau a auzit de vreo metoda (mi-e frica sa mi-i cauterizez)
  •  
    • 49 mesaje
    15 Mai 2008, 16:06
    0 0
    ROSTOPASCA,...ZEAMA DIN TULPINA EI.E UN IOD PUTERNIC.
  •  
    • 6 mesaje
    15 Mai 2008, 17:00
    0 0
    dar de unde fac rost de rostopasca (am auzit de acest remediu). se gaseste de cumparat pe undeva?
  •  
    • 3036 mesaje
    15 Mai 2008, 17:29
    0 0
    betty, mergi la dermatolog ca sa ti-i cauterizeze.

cu cat amani, cu atat negii devin mai puternici si mai greu de inlaturat, chiar si prin cauterizare. sora-mea, de exemplu, a trebuit sa isi cauterizeze niste negi (cam batrani) in repetate randuri pana la reuseasca sa scape de ei.

nu ai de ce sa te temi de cauterizare, exista mai multe metode, unele sunt nedureroase, cum ar fi criocauterizarea cu azot lichid. pentru alte metode se face, oricum, o mica anestezie locala.
  •  
    • 6 mesaje
    15 Mai 2008, 17:37
    0 0
    te rog poti sa imi recomanzi un medic dermatolog bun? ca nu am idee (si e greu cu medicii... fiecare cu diagnosticul lui si cu parerea lui)
    multumesc anticipat
  •  
    • 3036 mesaje
    15 Mai 2008, 18:47
    0 0
    Irinel Nedelcu.
    Lucreaza la Clinica Spitalului Universitar Gh. Lupu, care este in incinta spitalului Colentina.

daca dai un search pe net, vei gasi si alte detalii despre el.

sa fiu in locul tau, mi-ar fi mai teama sa nu ma gadil in talpi la consultatie, decat ca o sa ma doara cauterizarea
  •  
    • 55 mesaje
    15 Mai 2008, 20:24
    0 0
    Am avut si eu ceva asemanator in talpa.Erau multi , niste negi care cresteau inauntru si aveau niste punctulete negre,probabil radacinile.Doctorul mi-a recomandat operatie,dar la recomandarea cuiva am incercat un pansament unguresc pentru bataturi,de fapt un plasture,din care am taiat mici bucatele pe care le-am pus pe acei negi,sincer,fara sperante de izbanda.Am fost surprinsa sa observ peste cateva zile ca in momentul cand am dezlipit bucatelele de plasture de pe piele, au iesit si negii.Nu au mai aparut niciodata.
    Aveam in acea vreme un neg pe un deget la mana,de care nu am putut scapa cu acel plasture.