herba life
-
0 0a slabit cineva cu herba life ?
sunt disperata ! -
ei na. cum naiba mai fetelor credeti in prostiile astea??????? e o mare teapa, herba draci, asta. dar nu inteleg de ce zici ca esti disperata. nu vad disperare suficient de mare incat a lua teapa asta. in plus e naivitate sa crezi ca vei slabi cu o crema sau pastiluta sau mai stiu eu ce minune. IMPOSIBIL si rusinos ca inca mai spera unele la asa ceva
-
ei, pai daca nu ti-a spus nimeni, n-ai de unde stii. eu am folosit herbal life dar nu sa slabesc , ceva aport de vitamine si minerale si-a meritat, insa o prietena, a intrat chiar ea in herbal life sa poata sa tina o cura de slabire. bineinteles, fara efect, sa nu mint poate 1kg sau 2 au mers jos. a tot tinut si tine diete dar nimic. acum am luat-o la alergat cu mine, si in fiecare seara ne impachetam cu folie sa transpiram bine si alergam de nu mai putem, ne mai oprim, abdomene si alte miscari, si asa a inceput sa se vada..... din punctul meu de vedere, sportul `topeste` tot. bafta multa!
-
baby, o topi sportul ceva, dar la celulita nu umbla... s-a constatat stiintific. E adevarat, e mare diferenta intre a sta pe scaun band ceaiuri si a face sport!!!
Amica aia a ta care a dat jos vreo 2 kg probabil a slabit nitel pentru ca noua ei preocupare (ziceai ca a "intrat in Herbalife" - chestie din care deduc ca a devenit agent de vanzari) a necesitat ceva consum de energie...
-
e drept ca sportul nu ajuta la a scapa de celulita. sportul ajuta la ars caloriile (dar acum daca facem sport nu inseamna ca trebuie sa ne indopam), si la format musculatura. pentru celulita: regim, masaj, chiar si creme dar nu asa de capul lor ci asociate cu masaj si impachetari. eva care e zis ca e disperata, sa ma scuze, poate sa se supere pe mine daca vrea dar ar trbui sa ii fie rusine daca desi vede ca ia proportii ea viseaza la herbalife si cai verzi pe pereti.
-
ba eu am vazut pe mine cum s-a dus celulita dupa cateva luni de aerobica; si nu m-am abtinut de la mancare, era chiar culmea, la ce efort faceam la sala sa ma mai si infometez ... n-as fi rezistat; dupa o luna de aerobic, nu se vedea nimic, nici o imbunatatire, d-abia la a doua luna am facut forme frumoase, gambe misto, pulpe si floricica bombat; muschiul cand lucreaza se hraneste cu grasimea/apa din tesuturi, sarea iese prin piele, oricum am fost si eu frumoasa o vara ca dupa aia m-am puturosit si s-a format la loc celulita; si de atunci s-a tot pus, si eu la aerobica n-am mai ajuns;
-
Am slabit 10 kg intr-o luna cu Herbalife. Cred cu toata taria in aceste produse. Doi ani nu m-am ingrasat nici macar un gram. Dupa doi ani am inceput sa iau anticonceptionale si mi-au dat tot organismul peste cap. M-am ingrasat dinnou...si acum imi e foarte greu sa slabesc...dar in mod sigur voi incerca dinnou Herbalife.
Am folosit programul de baza (vezi site-ul Herbalife) compus din cele trei formule. Singurul inconvenient pentru mine acum este ca masa trebuie luata la pranz. Dimineata si seara se bea shake. Eu la pranz sunt la serviciu si imi e foarte greu sa fac acest lucru.
Daca se respecta orele de masa, si in general programul impus de catre distribuitorul de la care procurati produsele nu exista sa nu dea rezultate.
M-am simtit excelent si sincer a fost prima cura de slabire care a dat rezultate adevarate pe termen lung.
Succes! -
Si eu am reactionat la fel atunci cand mi s-a povestit despre Herbalife...N-am crezut o iota pana cand...prietena mea a slabit 20 de kg in vreo trei luni.
Fiecare organism reactioneaza altfel si mi se pare normal. E adevarat ca nu am stat tolanita in fotoliu pe toata durata regimului. Eram in vacanta, am fost la mare, am innotat, am mers pe jos....dar oricum chestii normale....Nu am mancat deloc dulciuri, nu am baut nici un fel de bautura racoritoare (doar apa plata sau minerala)iar masa era intotdeauna fara paine. Am avut vointa si pentru faptul ca pe vremea aceea eram studenta iar pretul produselor mi se parea exagerat....si imi doream foarte tare sa dea rezultate, alegand aceasta cura de slabire ca pe o ultima si disperata solutie.
Eu chiar am facut un super efort iar doi ani mi-am pastrat aceeasi greutate si sunt sigura ca daca nu luam anticonceptionale eram la fel si in prezent. Intre timp m-am casatorit, am pierdut si o sarcina pe care mi-o doream...iar corpul mi s-a dat de tot peste cap.
Probabil ca am sa incerc dinnou dar e destul de greu ca masa de la pranz sa o iau la serviciu si sincer acesta este motivul pentru care inca nu m-am hotarat.
Nu fac nici un fel de reclama, nu sunt distribuitor sau ceva de genul acesta, nu am fost la prezentari la ei, stiu produsele in general dar nu am materiale promotionale acasa sau...mai stiu eu ce....
Dar sincer la vremea aceea mie mi-a schimbat viata! -
pai asa spune. ai facut sport, si nici nu ai exagerat cu mancarea. asta e cu totul alt ceva. eu tot nu am incredere in herbalife astea. desi am auzit ca sunt niste simple pulberi din plante. poate te-au ajutat cumva. ceea ce nu stiii e ca pe forum unlele eve cauta o minunea care sa le permita sa manance ce, cat si cum vor ele.
-
Produsele herbalife au foarte multe vitamine, calciu, magneziu, etc....adica mai precis sa nu cazi pe strada de foame....nu te doare ficatul...nu ai ameteli...nu ai starea pe care ti-o da o cura de slabire normala....desi mananci doar o singura data pe zi.
Eu m-am simtit super!
Nu cred ca exista, insa, pe lumea asta un produs datorita caruia sa slabesti fara nici un efort.