ce poate fi??
-
0 0buna! ...acum o luna am fost la ginecolog ..fiind virgina m-a verificat rectal si mi-a zis k am infectie urinara...am luat tratament si a fost mai bn...acuma mi-a intarziat ciclul si mia simt din cand in cand apasari in partea drapta jos...ce poate fi? o fo apendicita? sau chist poate fi?ce sa fac? eu la medic nu mai vreau sa merg
va multumesc -
daca vei continua sa ai senzatia respectiva si dupa ciclu, ar trebui sa repeti urocultura, ca sa vezi daca e nevoie sa repeti tratamentul (infectiile urinare pot fi deseori destul de rebele si intr-adevar pot produce dureri difuze ale vezicii urinare).
nu este insa exclus sa fie vorba de anexita (inflamatie ovariana) sau de inflamatia apendicelui. o echografie ar trebui sa lamureasca situatia.
du-te la acelasi medic care ti-a facut tuseu rectal, ca sa nu fie nevoie sa treci din nou prin procedura asta - lucru aproape sigur in cazul in care ai schimba medicul. (cand aveam 16 ani a trebuit sa trec si eu exact prin ceea ce ai trecut si tu: infectie urinara, tuseu rectal etc...)
trebuie sa intelegi ca nici medicilor nu le face placere sa atenteze la pudoarea unei virgine, insa sunt nevoiti sa o faca, pentru ca au de-a face cu multe tinere care mint in legatura cu acest aspect pentru a ascunde in mod stupid o sarcina sau o tentativa de avort - lucruri care le pot pune viata in pericol, ceea pentru medici se poate sfarsi printr-o acuzatie de malpraxis si chiar incheierea carierei.
PS inainte de ciclu (mai ales ca ti-a si intarziat) este destul de normal sa simti unele dureri abdominale, fie surde, difuze, fie sub forme de intepaturi. -
ms pentru raspunsuri fetele
anexita ...am crezut k am prima oara...si speriata de o prietena k se poate ajunge la infertilitate am fugit la doctor...si medicul mi-a zis k la virgine nu se face, k am doar o infectie...azi mi-a venit ciclu ...ma gandesc k poate fi de la antibioticele care leam luat fix acum o luna...am luat cuminol...acuma nush ...sper sa nu ma trezesc cu cva surprize da la medic nu ma mai duc ...sincer..
..