Stari somnolenta -in timpul zilei

•  
    • 82 mesaje
    13 Mai 2008, 10:34
    0 0
    Buna fetelor .
    am si eu o intrebare.v-ati mai confruntat cu stari de somnolenta in timpul zilei ? de fapt nici nu ma trezesc bine si in drum spre servici ma apuca un somn . la birou , desi am de lucru ...mi se inchid de-a dreoptul ochii . nu ma pot controla . seara la 10 cel tarziu dorm .

ce pot face ? cu analizele stau bine nu am probleme . pot lua ceva de stimulare ..nu stiu .voi ce ziceti ?
  •  
    • 89 mesaje
    13 Mai 2008, 10:51
    0 0
    ia si tu calciu cu vitamina d
  •  
    • 5 mesaje
    13 Mai 2008, 11:01
    0 0
    Buna.M-am confruntat si eu aceste stari pana am inceput sa consum un produs natural, cu un continut mare de fier, magneziu si alte minerale. L-am luat pentru alte probleme de sanatate dar m-a ajutat si in aceasta privinta.
  •  
    • 260 mesaje
    13 Mai 2008, 11:44
    0 0
    magneziul e bun- e tonic general, regenerator, echilibrant psihic. poti incerca magne b6. pe mine m-a ajutat.
  •  
    • 310 mesaje
    13 Mai 2008, 14:04
    0 0
    Starea de somnolenta poate fi si o consecinta a tratamentului cu anticonceptionale, daca iei asa ceva.

Daca nu, poate sa fie vorba de oboseala cronica, dar cel mai bine e sa mergi la dr tau de familie.
  •  
    • 94 mesaje
    13 Mai 2008, 14:15
    0 0
    salut
    si eu am trecut printr-o situatie din asta...analizele erau toate ok dar simteam cum mi se inchid ochii pur si simplu de somn
    eu am luat 5 zile vitamax si am inceput sa ma simt mai bine...si am inceput sa fac un pic de sport(chiar daca la inceput imi era foarte greu pt ca ma simteam foarte obosita)dar sportul mi-a dat si mai multa energie
  •  
    • 94 mesaje
    13 Mai 2008, 14:16
    0 0
    a da...din cate stiu eu starile astea de oboseala pot fi cauzate si de deshidratare...nu stiu daca e cazul tau dar daca este atunci neaparat trebuie sa bei mai multa apa
  •  
    • 3354 mesaje
    13 Mai 2008, 16:06
    0 0
    eu iau supradyn... oricum o cura de vitamine e indicata...

fructe, legume, salate, de-astea...
  •  
    dva
    • 2 mesaje
    14 Mai 2008, 11:22
    0 0
    buna fetelor,si eu am aceiasi problema,nu reusecs sa ma concentrez la servici,mi se inchid ochii de somn,cafeau nu-si face efectu deloc