Ajutor va rog
-
0 0Buna tuturor , imi cer scuze daca s-a mai discutat dar credetima sunt obsedat si nu stiu ce sa mai fac.
Care este problema?
Problema este ca , acum 1 an am cazut la scoala cu capul de beton. Nu am avut ameteli nimic nimic nimic , absolut nimic.
Dar am ramas socat. Adica eu tot credeam ca am ceva dar nu aveam nimica . Mi-am dat destul de tare , dar am avut noroc si nu am patit nimic. Am fost si la medicul de familie care mi-a zis ca nu am nimic. Eu am continuat sa imi imaginez ca am ceva. De atunci am urmatoare problema :
Este vorba cred despre o depresie . Nu am absolut nimic doar ca este o stare , un gand care nu pot scapa de el. Parca este o autoevaluare a acestei depresi.Ca sa zic asa parca nu stiu la ce ma gandesc dar am o stare foarte nasoala.Sa zicem de exemplu ca ma duc pe afara sa ma joc . Ok intre timp eu am in gand o chestie de genul "Dar daca eu ma duc afara tot trist o sa fiu" , cam asa ar suna . Chestia aceasta pur si simplu o uit.In acest timp vreo cateva minute sunt cum am fost inainte , adica ma joc nu am treaba si gandul meu nu mai este obsedat. E ca si o neliniste . Dar dupa ce termin iara ma domina un gand , o stare ce nu pot scapa de ea. De la lovitura aceea am ramas obsedat ca eu parca sunt bolnav si am ceva la cap
.Am avut si o alunita pe care tot o bazaim si dupaia am fost obsedat de ea.Am lasato in pace si acum am treaba cu altceva.Va rog sa ma credeti ca parca imi vine sa plang ca nu ma mai pot scoate din starea aceasta. Daca cineva face o gluma eu rad dar in spatele rasului parca e un fel de depresie. E cam greu de explicat daca ma intelegi.
Va multumesc din suflet pentru tot ajutorul vostru! -
Uite ce zic io
Io am avut accident cu masina acu mai mult timp si m-am lovit la cap foarte tare.
Asa imi imaginam si io cai verzi pe pereti.
Si m-am dus mintenas si mi-am facut o tomografie si m-am linistit.
Fa si tu o tomo si te calmezi, n-ai nimik.
Pe de alta parte, ai o iubita?ai prieteni care te vad ok ?esti genul mai introvertit?
hai gindeste-te si raspunde-mi