urgent!pb ginecologica!pls
-
0 0Am nevoie urgenta de ajutorul vostru!De f curand am avut primul contact sexual si nu stiu daca e ceva normal dar sper ca nu am contactat ceva...am o secretie albicioasa si o senzatie de mancarime in zona.Nu stiu, am auzit de ceva spalaturi vaginale sau ma rog in zona respectiva; cu ce se fac?...cu ceva ceaiuri?sau exista vre-un unguent?!Va rog mult sa ma ajutati!..si nu ma trimiteti la medic.Cu siguranta s-au mai confruntat si alte eve cu aceasta pb .Va multumesc anticipat!
-
daca ai o secretie si ai si mancarimi TREBUIE sa mergi la medic,fara nici o jena
daca e ceva,vei urma un tratament,nimic de speriat,si pe viitor va trebui sa te protejezi sa eviti alte neplaceri
(in mod normal in perioada tratam se evita contactul sexual,si de regula si partenerul trebuie sa urmeze acelasi tratam daca reiese ca ai contactat ceva,altfel o iei de la cap odata cu urmatorul contact neprotejat)
curaj
-
nu e ok. Nu ai de unde sa stii ce ciuperca ai luat si fiecare se trateaza in alt fel. Daca te tratezi dupa ureche poti face rezistenta la medicamente si sa treaca apoi foarte greu.
Te duci la ginecolog, iti ia secretie si o trimit la analize. Si in functie de ce iese iti da un tratament, iar in 7-10 zile nu mai ai nimic.
Daca ti-e rusine cauta o femeie ginecolog, dar nu te trata dupa ureche ca nu degeaba au facut oamenii aia 10 ani de facultate. -
suparata_rau,va deveni grav daca nu te tratezi asa cum trebuie
unele infectii,daca nu sunt tratate la timp si in mod corect,devin imune la tratament asa cum a spus si oana
scumpa,nu e de joaca cu lucrurile astea
odata cu inceperea vietii sexulale trebuie sa te pui la punct si cu reversul medaliei..adica sa fii constienta de o eventuala sarcina nedorita,boli venerice nenumarate dintre care SIDA samd...
in concluzie,cu toata oroarea ta de ginecologi si lipsa de timp,mergi la medic,trateaza-te in mod corect si pe viitor sa te protejezi mereu
E.L. lasa musetelul si galbenelele...isi au si ele rostul dar nu in cazul asta
-
si eu sustin fetele si iti sugerez sa mergi la medic
poate te vei trata acum si iti va trece , dar daca nu vei urma un tratament corespunzator peste o luna te vei trezi din nou cu aceasta infectie
cel mai bine si cel mai sigur fugi al doctor !
eu una nu mai cred in nici un medic . dar pt ca ti-ai inceput viatza sexuala de curand si te confrnti si cu acest necaz tb sa iti faci timp si sa te duci la medic
bafta ! -
fuguta la doctor

de ce sa ai oroare?sunt convinsa ca toata lumea se simte putin jenata la ginecolog dar trebuie sa invingi lucru asta pt sanatatea ta
este important sa mergi regulat la gineco mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala...iar pt ca ai acea secretie albicioasa este nevoie neaparata de un control de specialitate
nu te increde in leacuri babesti -
eu stiu ca in asemenea cazuri sunt contraindicate spalaturile,nu faci decat sa ajuti infectia sa urce in sus cu jetul de apa pe care il introduci...in plus,nu e deloc recomandat sa faci spalaturi inainte de a merge la ginecolog,modifica simptomatologia si favorizeaza diagnosticul gresit...bineinteles ma refer la dusuri vaginale...nici nu se discuta,trebuie sa mergi la dr,ft multe BTS-uri duc la sterilitate...nu-ti fie jena,nu esti singura care are aceasta problema,si dr nu va spune 'mi-a venit una cu...'pt ei e rutina,nu te va cataloga sau condamna ci te va indruma spre un tratament corect,nu dupa ureche