Tratamente

•  
    • 2 mesaje
    16 Apr 2004, 11:02
    0 0
    Buna ziua ,dragi prietene.As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturie catva timp nu reusesc sa mai scap de o Candida,cu toate ca am incercat diverse tratamente cu antibiotice,ovule si supozitoare.Poate stie cineva un tratament,eventual niste ceaiuri,care sa dea rezultate ,atat pentru mine,cat si pentru sotul meu(am inteles ca si el trebuie sa urmeze un tratament. Mentionez ca amandoi avem 25, respectiv 26 ani.
    Va multumesc anticipat!
  •  
    • 401 mesaje
    16 Apr 2004, 12:53
    0 0
    Candida este o ciuperca pe care o data contactata in ciuda tratamentelor facute va reveni! Du-te la un doctor bun, fa-ti analizele si tu si sotul si urmeaza tratamentul cu foarte mare grija. Foarte bune sunt ceaiurile de pelin! spalaturile interne se fac o data pe saptamana nu mai des asa cum sustin unii! NU se fac spalaturi interne inainte de contactul sexual ci DUPA! sunt niste pastile care costa 1.200.000 se numesc Mycosyst de 150 mg sunt 2 pastilute o iei pe prima si dupa 3 zile a doua! Cam 4 luni nu ai probleme , spalaturi doar saptamanal cu ceai de pelin si dupa contact, eventual... si ce este mai important tine un regim de schimbare a metabolismului: fara paine (contine drojdie), zahar si iaurturi fermentate (aciditatea este un mediu favorizant dezvoltarii ciupercilor!) Nu face spalaturi cu divrse prafuri ce se vand si chiar renunta si la ovule ... nu sunt atat de bune pentru o candida recurenta! doar ceai de pelin si pastilutele acestea! pentru sotul tau cel mai bine este sa consulte un urolog sa-si faca analizele exista 90% sanse ca el sa nu aiba nimik deci nu are rost sa ia pastile degeaba ... cum a fost in cazul meu Barbatii nu prea fac aceasta boala ... dar exista riscuri totusi! Sa dea D-zeu sa scapi de aceasta problema caci eu am suferit enorm ... eu tocmai am terminat tratamentul si ma simt bine ... sper sa tina si sa nu revina! Pupici si sanatate maxima!
  •  
    • 75 mesaje
    16 Apr 2004, 18:18
    0 0
    Din experienta mea pot sa-ti spun ca trebuie sa-ti faci o analiza care se numeste antifungica(Institut Cantacuzin care sa-ti arate la ce substanta este sensibila candida ta.
    Apoi sa urmezi un tratament format din ovule ( la mine a fost Pimafucin),crema( tot Pimafucin) si vaccinul IBC Imunostimulator Bacterian Cu Candida tot de la Cantacuzino( 10 fiole care se fac la distanta de trei zile - 60000 lei)Eu am facut acest tratament si nu am mai avut probleme.
    Partenerul tau trebuie doar sa se unga cu crema.
  •  
    • 401 mesaje
    19 Apr 2004, 11:09
    0 0
    Heleny poti sa-mi spui cum ai reusit sa faci aceasta analiza la Cantacuzino? iti trebuie trimitere de la medicul de familie? cat costa exact analiza si in ce consta analiza a sangelui sau a secretiei? Iti multumesc mult!