Medic ginecolog bun cu program sambata

•  
    • 220 mesaje
    11 Mai 2008, 21:08
    0 0
    Buna fetelor,
    Stiti cumva un medic ginecolog bun din Bucuresti care sa aiba program si sambata?...multumesc!
  •  
    • 224 mesaje
    14 Mai 2008, 22:04
    0 0
    nu stiu daca mai ai nevoie dar pe viitor d-na chiscop de la clinica elite a fost super draguta cu mine(a fost prima consultatie si tot la ea ma duc).are program sambata. in zona dorobanti e elite.
  •  
    • 220 mesaje
    15 Mai 2008, 09:21
    0 0
    Buna si multumesc pentru raspuns!
    Ai putea sa-mi dai si un nr.de telefon unde imi pot face programare sau o adresa a cabinetului? Multumesc.
    Mai astept si alte raspunsuri- asta in cazul in care nu gasesc liber la medicul de mai sus...
  •  
    • 224 mesaje
    15 Mai 2008, 20:56
    0 0
    intra pe site-ul www.clinicaelite.ro si gasesti acolo nr de telefon pt programari.nu te lua insa dupa preturile de pe site.o consultatie e cam 1 mil si o echo transvaginala tot atat.preturile de acolo nu sunt actualizate, insa poti intreba la telefon.te pup,multa sanatate!
  •  
    • 6 mesaje
    16 Mai 2008, 10:09
    0 0
    buna,

eu am fost la Medicover (str Grozovici, langa Spitalul Colentina) la dl doctor Hamid Ayatollahi. am 28 de ani si cred ca este cel mai bun medic la care am fost de pana acum. Este deschis, vorbeste foarte mult cu tine, te intreaba, te asculta.
    Poti sa incerci. Medicoverul are program si sambata.
  •  
    • 1435 mesaje
    16 Mai 2008, 15:43
    0 0
    si romgermed-ul are program sambata, pana la o anumita ora cred, desi medicii vin si pleaca, nu cred ca sta vreunul la clinica asta mai mult de 2 saptamani. eu am fost in drumul taberei la dr. budu cristian, un nemernic de om, daca auziti de el, sa fugiti. mi-a facut un chiuretaj fara anestezie, fara test cu xilina etc. am urlat in continuu timp de o ora, si facea misto de mine "aaa, tipi, dar sexul iti place!!!"
    dumnezeii masii de doctor!!!
  •  
    • 224 mesaje
    17 Mai 2008, 21:05
    1 0
    imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.altceva nu pot sa spun decat groaznic.sa-ti dea d-zeu puterea de a trece peste intamplarea asta nefericita!multa sanatate!multumim si ca ai gasit in tine forta de a ne avertiza.
  •  
    • 220 mesaje
    17 Mai 2008, 21:50
    0 0
    Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, corrynne, e groaznic...sper ca esti bine acum si iti multumesc ca ne-ai avertizat ...pentru mine, care stau prin Drumul Taberei, chiar este un lucru bun ca am aflat...cine stie cum ajungeam la el...
  •  
    • 1151 mesaje
    18 Mai 2008, 18:10
    0 0
    de doamna liliana popa de la gaudeamus dr taberei ce stiti? mersi